seaman rakstīja: reku var pārbaudīt uz kādas mašinas stāv interesejošais nambers
ps.id.lv/...
$kuju - manējo neuzrāda "! NOT FOUND ! "
seaman rakstīja: reku var pārbaudīt uz kādas mašinas stāv interesejošais nambers
ps.id.lv/...
$kuju - manējo neuzrāda "! NOT FOUND ! "
tev ir? cik gribi par jamo?
Šitādi arī ir dabūjami...
ps.id.lv/...
uz nummuru aa5344 var dabūt žiguļu elektrosxēmu!
Daniels_Reebuss rakstīja:
seaman rakstīja:
ps.id.lv/...
uz nummuru aa5344 var dabūt žiguļu elektrosxēmu!
Dzeltens VAZ 21011,kāda tur shēma
Man tur parādās 3 datorgrafikā taisīti žiguļi bez priekšājām lampām un bez stikliem
Kas tā vispār ir par lapu?
Šestaks, ibio, kas te nav skaidrs?
edzulis rakstīja: Nesen vienam savam citam auto uzliku izvēles AA-1XX
AA klubs jaataisa
eu, a nevar to vēlamo numuru vienkārši nomāt? vai paraut operatīvajā līzē?
KM rakstīja: normala teema ir numuru tirdznieciba..
viena ku nja pat rakstu par to sarakstija tvnet.lv
tirdznieciba daleji notiek korumpetibas delj no csdd puses izdodot labos numurus saviem kadriem///
cik esmu registrejis masinas,nevienu reizi neesmu redzejis ka izveles numuru XX 1,xx 2, xx3 utt
pirms sakas "mana" KM serija,tad devos jautat pec KM17, KM1 vai KM99,KM77, KM55, uz ko man atbildeja ,ka tie numuri ir iznemti..
kada veida godigi vinji ir iznemti,ja vel nav izlikti ka izveles numuri..
par xx777 visapr nav ko runat/// tads mums CSDD
divcipar MxXX numuri tika laisti apgrozībā pirms apmēram diviem gadiem, tas nozīmē, ka KMXX vēl agrāk, kad ta tu interesējies????
interesejos jau pirms 3 gadiem
a mos tu zini kura CSDD nodalja var dabut xx-1,xx-2?
KM rakstīja: interesejos jau pirms 3 gadiem
Te vienā topikā kāds teica, ka xx-1 visi jau esot paņemti.
Uggga rakstīja:
A vēl vienā topikā bija teikts, ka labāka auto par saabu nav
Kaspersky rakstīja:
Uggga rakstīja:
A vai tad ir?
skaidrs,ka jau panemti,bet kada veida vinji ir izsniegti,kad es biju pirms KM serija bija iznakusi un ari biju klat,kad vinju izlika ka izveles numuru seriju.
a kaa ir ar tiem numuriem ...
Interesee AL seerija - cipari var buut vairaaki varianti - cik skatos CSDD kalkulatoraa, tad mani intereseejoshie varianti uzraadaas, ka taada tr. liidzeklja nav - nu iespeejams, ka tie ir bijushi veci moskviči, žiguļi, opel asconas, pirmie, otrie golfi ... kas jau sen šrotā dzīvo otru dzīvi
kā tur ira - es aizeju uz csdd un vari izveeleeties kaadu no numuriem, kas ir atbrīvojušies ?
subaru rakstīja: a kaa ir ar tiem numuriem ...
Interesee AL seerija - cipari var buut vairaaki varianti - cik skatos CSDD kalkulatoraa, tad mani intereseejoshie varianti uzraadaas, ka taada tr. liidzeklja nav - nu iespeejams, ka tie ir bijushi veci moskviči, žiguļi, opel asconas, pirmie, otrie golfi ... kas jau sen šrotā dzīvo otru dzīvi
kā tur ira - es aizeju uz csdd un vari izveeleeties kaadu no numuriem, kas ir atbrīvojušies ?
Atbrīvojušos numurus bez "galiem" neizdod (
subaru rakstīja: a kaa ir ar tiem numuriem ...
Lai būtu drošs, piezvani un uzprasi, citādi tev te pasakas vai briesmu lietas sastāstīs
Kaspersky rakstīja:
Uggga rakstīja:
Par numuriem varētu iegūt absolūti pareizo atbildi, bet par auto marku kā tādu, pareizās atbildes nebūs nekad, vienmēr pastāvēs subjektīvais patīk-nepatīk.
isak sakot csdd su ka di rsu! nolapitie korumpenti!
daBLINS rakstīja: Ir viena feina numura zīme, katreiz to ieraugot ierēcu atceroties kā es viņu izlasiju.
Proti: EM 1, numurs kā numurs, bet izlasiet krieviski (tipa JEM ODIN!) ))
var izlasīt arī pa tavējam, bet kad to iegādājās tā pirmais īpašnieks(ap1999.gadu) tad viņam puika izlasīja Es Muļķis Pirmais
To, ka ir krutas un mazāk krutas numurzīmes ir izdomājuši CSDD darbinieki, lai būtu lielākas iespējas korumpēties
kolumbs rakstīja: To, ka ir krutas un mazāk krutas numurzīmes ir izdomājuši CSDD darbinieki, lai būtu lielākas iespējas korumpēties
kas tur ko domāt? ja ir pieprasījums, attiecīgi ir piedāvājums.
Ja ir savs, kaut neliels, autoparks, ir vēlme to izveidot pēc iespējas vieglāk atpazīstamu, kaut vai pēc līdzīgām VRN.
Ja ta notiek vai notika valstiska līmeni, tad kāpēc to nedarīt privati sev?
man vajag numuru= AA un divi cipari, jebkuri. (velams 17 vai 19 )
ja ir---> bummerr@inbox.lv
bummerr rakstīja: man vajag numuru= AA un divi cipari, jebkuri. (velams 17 vai 19 )
ja ir---> bummerr@inbox.lv
no sākuma uzzini kas lieto XX 17 un tad padomā vai tavi "gali" tik tālu sniedzās
ā un vēl par 777 arī nasapņo
Pirkt,pārdot,mainīt V/N zīmes
Mainu OM-9 pret MA-9, PE-9, PM-9, AL-9, AG-9, AP-9, LE-9, PA-9
tālr: 29218597