Oriģinālajām signalizācijām tā tas arī notiek-atslēdzas šādā veidā. Jānokniebj vadi,kuri iet no slēdzenes slēdža uz centrālās vadības bloku.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Oriģinālajām signalizācijām tā tas arī notiek-atslēdzas šādā veidā. Jānokniebj vadi,kuri iet no slēdzenes slēdža uz centrālās vadības bloku.
Un ja ir salonaa poga prieksh durviim lock/ unlock, tad izposhot logu un nospiezhot unlock siga atsleedzas, atliek tikai piedarbinaat un aidaa, taa, ka klausi deksteru, knieb nost, vadus, protams.
ArtursOP rakstīja: Nopirku e39, un man teica, ka tam esot oriģinālā rūpnīcas signalizācija. It kā mašīnā ir visi sensori, lampinjas bla bla bla, bet atsevišķas pults nav, jo tjip to aktivizē ar atslēgu. Bet kad atslēdzu durvis ar atslēgu nevis nospiežot pogu uz atslēgas un tāpat atverot bagažnieku manuāli. signalka neko neteica. Mans nesapratnes iemesls ir- vai nu nav vispār signalizācijas, vai nav pults, vai arī es neprotu to aktivizēt?
E39 defaultā ir atslēgta fīča, ka siģene gaudo, ja atslēdz ar atslēgu. Esmu pircis 2 E39 un abiem bija atslēgta. Apdrošinātājs palūdza aktivizēt. Aizbraucu uz servisu (konkrēti senson) pieslēdzu pie kompja un pārprprogramēju. Tagad gaudo arī tad ja ar atslēgu atslēdz. Maksā 10lvl
viagris rakstīja: Un ja ir salonaa poga prieksh durviim lock/ unlock, tad izposhot logu un nospiezhot unlock siga atsleedzas, atliek tikai piedarbinaat un aidaa, taa, ka klausi deksteru, knieb nost, vadus, protams.
Neko nevajag kniebt! Tas tāds lauku style...
nu ok, kā tad ir priekš kasko, man jāliek cita signalizācija vai pietiek vēl tikai ielikt imobilaizeri?
imobilaizeri tikai. Kas vainas original siģenei?
edzulis rakstīja: imobilaizeri tikai. Kas vainas original siģenei?
tikai, tas, ka vinja ir jāaktivizē lai gaudotu
ArtursOP rakstīja: nu ok, kā tad ir priekš kasko, man jāliek cita signalizācija vai pietiek vēl tikai ielikt imobilaizeri?
Tas atkarīgs no a/m ražošanas gada un apdrošināšanas sabiedrības, kurā vēlies drošināt, tā ka nevajag te ļa ļa. A vispār, būtu Tu prātīgs cilvēks, aizietu pie sevis izvēlētā apdrošinātāja un noskaidrotu jautājumu.
A labāk pie normāliem brokeriem
Kaspersky rakstīja: A labāk pie normāliem brokeriem
viss ir noskaidrots un ir ok. ļa, ļa
Nu padalies tak ar topošajiem e39 picējiem, lai vēl 10 tādi topiki neparādās.
Kaspersky rakstīja:
ArtursOP rakstīja: nu ok, kā tad ir priekš kasko, man jāliek cita signalizācija vai pietiek vēl tikai ielikt imobilaizeri?
Tas atkarīgs no a/m ražošanas gada un apdrošināšanas sabiedrības, kurā vēlies drošināt, tā ka nevajag te ļa ļa. A vispār, būtu Tu prātīgs cilvēks, aizietu pie sevis izvēlētā apdrošinātāja un noskaidrotu jautājumu.
Jebkurš drošinātājs pirmais ko dara - aizslēdz auto ar pulti, ver vaļā ar atslēgu un skatās kas būs. Ja auto negaudo uzreiz vai dažu sekunžu laikā tad pārtaisi. UZ E39 tas aizņem 5-10 minūtes.
edzulis rakstīja: drošinātājs pirmais ko dara - aizslēdz auto ar pulti, ver vaļā ar atslēgu un skatās kas būs. Ja auto negaudo uzreiz vai dažu sekunžu laikā tad pārtaisi. UZ E39 tas aizņem 5-10 minūtes.
edzuli, es "drošināšanā" divus gadus nostrādāju, tā ka nemāci mani, ko "viņi" pirmo dara
da kents vienkārši palielījās ka nopircis jaunu bembi a jūs te nokniebt, atslēgt, pieslēgt...
edzulis rakstīja: imobilaizeri tikai. Kas vainas original siģenei?
un vispār labāk uzkati ka nav tās orģinālās rūpnīcas "signalizācijas" ( kas pēc būtības jau ir sūd..ar kuru tiks galā jebkurš spečuks) da padomā pats kas tā par signalizāciju kas nestrādā jā slēdz vaļā durvis.Ja negribi palikt bez savas jaunās a/m dabūn kārtīgu signalkas meistaru, kurš tev ieliks labu un drošu signalizāciju ( da i pie reizes pārbaudīs un sačiņīs to rūpnīcas signaliz.) ar imobilaizeri vai sekretku, un varbūt pat vēl visādus meistarstiķus.
BMW oriģinālā signalizācija
Nopirku e39, un man teica, ka tam esot oriģinālā rūpnīcas signalizācija. It kā mašīnā ir visi sensori, lampinjas bla bla bla, bet atsevišķas pults nav, jo tjip to aktivizē ar atslēgu. Bet kad atslēdzu durvis ar atslēgu nevis nospiežot pogu uz atslēgas un tāpat atverot bagažnieku manuāli. signalka neko neteica. Mans nesapratnes iemesls ir- vai nu nav vispār signalizācijas, vai nav pults, vai arī es neprotu to aktivizēt?