DM rakstīja:Ir jautājumi:
Cik lētticīgi var būt cilvēki? Vai ir kāds noteikts % uz iedzīvotāju skaitu, vai arī sadale par tautībām, ienākumu līmeņa vai kā savādāk?
Nu protams ka tādi dati ir, uz kā pamata tad džeki savu projektu izzīda?
DM rakstīja:Ir jautājumi:
Cik lētticīgi var būt cilvēki? Vai ir kāds noteikts % uz iedzīvotāju skaitu, vai arī sadale par tautībām, ienākumu līmeņa vai kā savādāk?
Nu protams ka tādi dati ir, uz kā pamata tad džeki savu projektu izzīda?
Jā, Latvijā lētticigo naf pārāk daudz ( vēll tak neesam atžegojušies no PSRS mantojuma, kur viss kas nebij piesiets un t.t. ) , Eiropā tas % noteikti ka ir augstāks..
Toties Latvijā ir ļoti pat milzīgs īdētāju un skauģu procents, kuri neko paši uzsākt vai nu negrib, vai nespēj, bet toties bļauj pa visu sāžu un pat vēll tālāk, par tiem, kas ko dara un grib panākt ( kādi tie slikti, kādi krāpnieki un t.t.)
Nesaprotu tiešām, jums visiem ir žell ka tie Džeki pelna naudiņu tā, kā to pelna, nevis pa vakariem cenšās no jūsu auto izzakt maģi un pārdot
Izskatās, ka Sviestc katru sīkumu pa nopietnam uztver. Neķer taču kreņķi - nemaz tik liela tā summa nebija, lai šitā di*su plēstu. A nervi jāsaudzē
SVIESTC!
Atsūti man uz kontu tikai 100Ls, es Tev nosūtīšu biļeti lidojumam uz mēnesi un atpakaļ! Pirmie lidojumi sāksies jau pēc mēneša, 30 jūnijā. !!!!!!
Lidojumi tiks veikti grupās pa 30 cilvēkiem, kopā tikai 100 lidojumi!
Gadījumā, ja manā kontā, līdz 29 jūnijam, naudu neieskaitīs 3000 cilvēku, tad lidojumi tiks atcelti, bet nauda netiks atgriezta, tomēr pusi no iekasētās naudas es novēlēšu dzīvnieku patversmei.
Un nemēģini apsmiet manu biznesu, tas ir cēls mērķis, ar ieguldījumu tūrisma attīstībā!
+ Tavs citāc:
Latvijā ir ļoti pat milzīgs īdētāju un skauģu procents, kuri neko paši uzsākt vai nu negrib, vai nespēj, bet toties bļauj pa visu sāžu un pat vēll tālāk, par tiem, kas ko dara un grib panākt ( kādi tie slikti, kādi krāpnieki un t.t.)
Kuš - lohus nevar aiztikt, var palikt agresīvi
DM rakstīja: SVIESTC!
Atsūti man uz kontu tikai 100Ls, es Tev nosūtīšu biļeti lidojumam uz mēnesi un atpakaļ! Pirmie lidojumi sāksies jau pēc mēneša, 30 jūnijā. !!!!!!
Gadījumā, ja manā kontā, līdz 29 jūnijam, naudu neieskaitīs 3000 cilvēku, tad lidojumi tiks atcelti, bet nauda netiks atgriezta, tomēr pusi no iekasētās naudas es novēlēšu dzīvnieku patversmei.
Sūtiet man 88 Ls,viss augstāk sacītais paliek spēkā. Blēdis DM grib nagļjakā ieraut nāsīs 12 Ls no purna. šito žulicību ....
Un nemēģini apsmiet manu biznesu, tas ir cēls mērķis, ar ieguldījumu tūrisma attīstībā!
+ Tavs citāc:
Latvijā ir ļoti pat milzīgs īdētāju un skauģu procents, kuri neko paši uzsākt vai nu negrib, vai nespēj, bet toties bļauj pa visu sāžu un pat vēll tālāk, par tiem, kas ko dara un grib panākt ( kādi tie slikti, kādi krāpnieki un t.t.)
Kaspersky rakstīja: Izskatās, ka Sviestc katru sīkumu pa nopietnam uztver. Neķer taču kreņķi - nemaz tik liela tā summa nebija, lai šitā di*su plēstu. A nervi jāsaudzē
ne jau es te ņemos, ar frāzēm
"ārprāts, ārprāts, kā tā var" un t.t.
bet gan jūs, Sien-nīdēji!!
un apsolūti neesmu nervozs!!
rēka tik par Jums nāk!!
+ Tavs citāc:
nu re, vari tak ja gribi...
vari tak!!
tagad tik gaidi klientus..
es gan diemžēl Tavā projektā dalību ņemt nevaru, jo soory, mans Brīnumbrojektu atbalsta budžets šim gadam jau ir izzsmelts!!
Sviestc rakstīja:
+ Tavs citāc:
nu re, vari tak ja gribi...
vari tak!!
tagad tik gaidi klientus..
es gan diemžēl Tavā projektā dalību ņemt nevaru, jo soory, mans Brīnumbrojektu atbalsta budžets šim gadam jau ir izzsmelts!!
.
Paldies ;D
tur neviens naudu nepelna,bet izkrapj nekrietna veida.Un kas ir pardošanas izmaksa????????????Pardodot tak naudu nopelna....A nu ja tak kaut ka janoraksta ir ta iztereta nauda
ti lohi jau pec tam ir tie lielakie raudataji ka ir apčakareti.Banka baltija ar solija kosmiskus procentus
nu ja tev taisniba itka bet tas ta piemeram.Bet nu žuļiki surakie tie sienas buvetaji.
Sviestc rakstīja: Jā, Latvijā lētticigo naf pārāk daudz ( vēll tak neesam atžegojušies no PSRS mantojuma, kur viss kas nebij piesiets un t.t. ) , Eiropā tas % noteikti ka ir augstāks..
Toties Latvijā ir ļoti pat milzīgs īdētāju un skauģu procents, kuri neko paši uzsākt vai nu negrib, vai nespēj, bet toties bļauj pa visu sāžu un pat vēll tālāk, par tiem, kas ko dara un grib panākt ( kādi tie slikti, kādi krāpnieki un t.t.)
Nesaprotu tiešām, jums visiem ir žell ka tie Džeki pelna naudiņu tā, kā to pelna, nevis pa vakariem cenšās no jūsu auto izzakt maģi un pārdot
Un ko tad tu blakus topikā īdēji par nekustamā īpašuma darboņiem???
Un vēl kas- iesaku ar Sviestu nekašķēties, jo viņš ir idiots un cilvēks-cirvis. Fakc. Tas ir pierādījies jau vairākkārt un šis topiks to tikai apstiprina.
nuhajs rakstīja: Un vēl kas- iesaku ar Sviestu nekašķēties.....bla, bla , bla
a pats ko, Ūdensgalvi, dari...
a
Sviestc rakstīja: Jā, Latvijā lētticigo naf pārāk daudz ( vēll tak neesam atžegojušies no PSRS mantojuma, kur viss kas nebij piesiets un t.t. ) , Eiropā tas % noteikti ka ir augstāks..
priecē ka vismaz viens eiropietis šeit ir!
Kāda te uzņēmība? Utopisku ideju cepšana, ar cerību ka kāds uzrausies. Nafig tā siena vajadzīga, ja jaunieši tik kūli un uzņēmīgi, varēja noorganizēt, piemeram, jaunas sociālās mājas izbūvi maznodrošinātajiem, ar visādiem vipendroniem uz sienas, atsaucība būtu stipri lielāka un kašķīgo "īdētāju" arī nebūtu. Labi, banāls piemērs, bet šis projekts ir nerealizējams murgs, kas Latvijai nekā nedos, tikai kārtējo smīnu no ārzemnieku puses.
Bet var taču ziedot bērniem. Katru dienu pa TV skandina! Kaut reizi esi pazvanījis
Varbūt vēl kāds grib to paru pie sevis? Vēl var paspēt www.tvnet.lv/...
hammers rakstīja:
nu nevairojas tie lohi ... nevairojas
Zilie jau arī savā starpā nespēj vairoties
žēl, ka tur nerāda tos, kas pēdējie pievienojušies, jo tad tie ir giga-lohi
krisus rakstīja:
home.venta.lv/...
labs!
megalohatrons