www.db.lv/... turpiens kodinās
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
www.db.lv/... turpiens kodinās
Ceelaajam shito nebuus pa speekam shito pacelt augshaa ! Tads sapnju pilju ceelaajs beigu beigaas vien tik izradaiisies ! )
Vēll cīņa naf galā, lai neticīgie smej...
bet Karavāna iet tālāk....
"Vēll nāks piektais gads,...........
..........................................."
> Ģ. Cēlājs pastāstīja, ka aptuvenās izmaksas kampaņai
> Lielbritānijā būs 100 000 - 150 000 latu mēnesī, un
> paredzamais kampaņas ilgums būs 1 līdz 2 mēneši.
šobrīd reģistrējušies ir 4861 ļaudis...
lai kampaņa sevi vismaz atpelnītu ir jāsakoļī vairāk kā 40 000 briti
Te jau nemaz nebij šaubu ka tas bij uzmetiens
Sviestc rakstīja: Nupat piereģistrējos un aizsūtīju 7Ls. ( 3,50Ls maksā mana vārda iegravēšana un 3.50Ls sertifikāts par to, ka mans vārds tur būss ).
Vot!!
Forši ka ir tik uzņemīgi cilvēki , kuri tepat Latvijā , izveidos 8 Pasaules Brīnumu!!
Paldies Jums!!!!
Krāpšana nekad nav bijis 8. pasaules brīnums un nebūs.
uupis rakstīja: Krāpšana nekad nav bijis 8. pasaules brīnums un nebūs.
Neko Tu nesaprotu.......
Ir ļoti labi ka Latvijā ir uzņemīgi Lauži, slikti ir tik tas, ka tik daudz skeptiķu un neticīgo....
kas met sprunguļus riteņos jebkuram Grandiozam un atbalstāmam projektam!!!
P.S.
Labak butu te nevis pukstējis, bet Lapas sūtijis Baleliņiem, lai šamiem izdodas!!
Vienu bikšu staru uz tirgus nopirkt arī tulkojas kā palīdzība labiem biznesmeņiem?
Sviestc rakstīja: Labak butu te nevis pukstējis, bet Lapas sūtijis Baleliņiem, lai šamiem izdodas!!
govs pļeku pa pastu viņiem nosūtīt drīkst
Sviestc rakstīja: P.S.
Labak butu te nevis pukstējis, bet Lapas sūtijis Baleliņiem, lai šamiem izdodas!!
Tādi mega lohatroni pilns. Remarka nami – nāc dzīvot uz Ādažiem — uzmetīsim maigi. Nāc dzīvot Tomsona terasēs – mēs nevaram nomaksāt tukšo dzīvokļu apkures rēķinus. utt...
Visapkārt ir lielas iespējas nodarboties ar labdarību un palīdzēt.
Es piemēram ar neatteiktos no ikmēneša palīdzības (kaut arī niecīgas – tikai 10Ls) no Sviesta puses. Konta numuru nosaukt?
Sviestc rakstīja:
Neko Tu nesaprotu.......
Ir ļoti labi ka Latvijā ir uzņemīgi Lauži, slikti ir tik tas, ka tik daudz skeptiķu un neticīgo....
P.S.
Pastāsti kāda ir sajūta būt par vienu no 4882 lohiem Latvijā?
jo vairak lohu, jo vairak man naudas. hahaha
Lohi ir visur - pat tiessu sistēma turās uz lohismu. Mūža ieslodzījumu iedod bez pierādījumu pārbaudes.
uupis rakstīja: Es piemēram ar neatteiktos no ikmēneša palīdzības (kaut arī niecīgas – tikai 10Ls) no Sviesta puses. Konta numuru nosaukt?
to konta nummuru vari sarullēt un iebāzt sev tur, kur saule nekad neizspīd...
Ja, savu plānprāta lēkmju iespaidā, esi uzcepis pāris topikus par tramvaju nelietderību, tad tas nebūt nenozīmē, ka esi paveicis ko īpašu par ko kāds Tev davātu kapostu....
Imka rakstīja:
Sviestc rakstīja:
Neko Tu nesaprotu.......
P.S.
Pastāsti kāda ir sajūta būt par vienu no 4882 lohiem Latvijā?
redzi, ja kāda saujiņa skaudju, nekodarīt negribetaju, apsaukajas, tad tas nebūt nenozīmē, ka Cilvēks tāds arī jūtas...
Es ar savu līdzdalību šajā projektā nebūt nejīšos apdalīts, vai ka citādi aizskarts pat tad, ja tas pilnība izgazīsies....
pirmām kārtam, man ir mājās smuks suvenīrs....
otrām kārtām, rekā esam smuki jau n-to lapaspušu garumā parunājuši......
trešām kārtam priecajos, ka uzņemīgiem Ļaužiem ir izdevies ko nopelnīt,
ceturtām kārtām arī šis tas ir aizgajis labdarībai.....
Vai tad tas naf jauki
Un kas Jums kait, skeptiķi, ka te ņematies
Gemoroja moka
Ja moka gemoroja, tad ir jāiet pie daktera, pēc receptītes medikamentiem, a ne pa i-netu jābļaustas..
Ai, ai ai,
Sviestc , Reds un varbūt vēll kāds šeit ir 7 latus iztērējuši suvenīram....
un daudziem te tada sāpe, tādā sāpe...
ka ne nomierināties, ne atslāpt.....
Psec kaut kāds....
P.S.
PASAULES SIENA RULLĒ!!!
Man prieks, ka tev prieks par to, ka tev mājās ir Loha Sertifikāts
Sviestc, tas ka tev liekas ka ta siena rule tas vel neko nedod. Lohs tu esi paljubomu. Nakamreiz noperc no chigana kadu zelta kjedi centraltirgu, pavelcies uz fitlain produktiem vai pievienojies kadai zivinieku braliibai un noziedo paaris ls skarda baznicai un macitaja jaunajam mersim. hahaha mulkjis
msh rakstīja: Man prieks, ka tev prieks par to, ka tev mājās ir Loha Sertifikāts
saki pats esi santīm-****-taupītajs , un dārgākus suvenīrus, ka līdz latam nepērc, ja
Priecājies par citu pirkumiem, ja
Nu nekas, neskumsti...
ja gribi, varu Tev sertifikāta bildi uz ēmailu aizsūtīt...
Shiirs rakstīja: Sviestc, tas ka tev liekas ka ta siena rule tas vel neko nedod. Lohs tu esi paljubomu. Nakamreiz noperc no chigana kadu zelta kjedi centraltirgu, pavelcies uz fitlain produktiem vai pievienojies kadai zivinieku braliibai un noziedo paaris ls skarda baznicai un macitaja jaunajam mersim. hahaha mulkjis
redzi, tas ka Tev dalība Sienas Projektā škiet tas pats, kas ar čigāniem pa centrāltirgu tusēt...liecina jau tik to, ka pats Tu esi riktīgs Lohs!!!!
megalohatrons