Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Kad pirmais prieks pabālē...

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004

Nu nopirku es A6(C4) 2.5TDi. Sākumā biju starā, tagad kasu aiz auss No priekšas gala kaut kur eļļas noplūde vērojama. Pirms pirkšanas TA dzinu, bet kultūrslānis un zemmotora paplātes tāds, ka visas potenciālās šķirbas ciet un TA onka neko neieraudzīja Ceru, ka arī iepriekšējais īpašnieks to nezināja, pretējā gadījumā šo ķers mans lāsts Domāju, ka pie vainas kloķenes priekšgals. Kāds var paskaidrot, cik varētu maksāt šādas šaizes novēršana? Jebšu tas no sērijas djetalj kopeečnja, a rabota na milijon?

Brāļi po razumu un audi TDi, lūgtum pieredzē padalīties!!! Plīīīz !!!!

1 2 3
pinguin Reģ.: 13.11.2004
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Kārtējais apliecinājums, ka vecs, toties AUDI nav labāks par jaunu, bet, piemēram, Fiat, Peugeot vai Citroen.

uuuuuiii, mūsu firma lieto tikai FIATus, ja diviem auto no 5 gada laikā jāmaina stūres reika, vienam nioklājas starteris, visiem reizi gadā maina priekšējos plauktus, vienam zūd tosols (bet nekur nav nosulojis), viens neizgāja apskati dēl CO utt., tad varu gan pateikt ka 10 gadīgs AUDI ir labāka izvēle...

RLaguna Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja:

Dzonijs_007 rakstīja:

un cik par to diizelaudi samaksaaji un cik ir nobraukums

Gan jau, ka nobraukums bija 128 000 km, pie tam oriģinālais, ko apliecina bardačokā esošā servisa grāmatiņa.

Turki apmēram tādus ciparus visiem autiņiem raksta.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: Nomikam....

kārtīgam vācu auto nobraukums arī ar 500 t km neko īpaši nenozīmē....

es vēlētos pie tāda nobraukuma apskatīties uz jebkādu spranci

Iekāp Rīgas Taksometru parka taksometrā. Tikai nevis tajā, kas pie lidostas vai pie viesnīcām stāv (tiem ik pa 1,5-2 gadiem maina uz jauniem), bet kādā nomaļākā rajonā.

Šobrīd zinu vienu sarkano reni, kuram nobraukums ir pāri 500 kkm un joprojām turpina ienest naudiņu RTP budžetā.

Acīmredzot, arī AUDI kaut ko nozīmē liels nobraukums. Citādi šādas diskusijas te nebūtu!

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

pinguin rakstīja:

nomiks rakstīja: Kārtējais apliecinājums, ka vecs, toties AUDI nav labāks par jaunu, bet, piemēram, Fiat, Peugeot vai Citroen.

uuuuuiii, mūsu firma lieto tikai FIATus, ja diviem auto no 5 gada laikā jāmaina stūres reika, vienam nioklājas starteris, visiem reizi gadā maina priekšējos plauktus, vienam zūd tosols (bet nekur nav nosulojis), viens neizgāja apskati dēl CO utt., tad varu gan pateikt ka 10 gadīgs AUDI ir labāka izvēle...

nu bet kaa un cik daudz brauc ar firmas auto?!?! un ja jau 10gadiigs audjiks ir tik labs, tad kaapeec firmas nebrauc ar 10gadiigiem audjikiem?!?

ursis Reģ.: 11.07.2002
0 0 Atbildēt

Kamikadze rakstīja:

pinguin rakstīja:

nu bet kaa un cik daudz brauc ar firmas auto?!?! un ja jau 10gadiigs audjiks ir tik labs, tad kaapeec firmas nebrauc ar 10gadiigiem audjikiem?!?

1. nodoklju atlaides pie auto iegaades.

2. oficiaalais serviss-lai norakstiitu pelnju.

3. ar jaunu veel 1/2 ljimona grib nobraukt un nevis atlikusjos 200 t.km.

bet tev to nesaprast.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Kamikadze rakstīja:

Un vispār, kāpēc jau rūpnīcā neražo 10gadīgus audjikus? Šāds auto noteikti LV tirgū būtu dižpārdokļa statusā

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

ursis rakstīja:

Kamikadze rakstīja:

pinguin rakstīja:

1. nodoklju atlaides pie auto iegaades.

2. oficiaalais serviss-lai norakstiitu pelnju.

3. ar jaunu veel 1/2 ljimona grib nobraukt un nevis atlikusjos 200 t.km.

bet tev to nesaprast.

1. nodoklju atlaides?? tu par PVN?? ja auto tirgo ar PVN tad auto vecumam nav noziimes

2. kas liedz dziit 10gadiigu audjiku uz ofic servisu?!!?

3. 10gadiigam audjikam cennjiks leenaak kriit un kapitaalo remontu motoram uztaisiit taads siikums vien buutu saliidzinot ar jauna auto veertiibas kritumu gada laikaa un peec kapitalkas brauc naakamos 500k km

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja: Nomikam....

kārtīgam vācu auto nobraukums arī ar 500 t km neko īpaši nenozīmē....

es vēlētos pie tāda nobraukuma apskatīties uz jebkādu spranci

500k nobraukums pa fāterlandes ārēm atšķiras no 500k pa latviju...

a ja vēlies apskatīties uz 500k renaultiem, tad aizej uz takšuparku un paskaties uz megānēm, kas noripinājušas gandrīz 500k pa mūsu ideālajiem ceļiem

(pie 500k takšuparks viņas pārdod)

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Yonas rakstīja: Kloķenes blīvslēgs tiešām ir kapeiku detaļa. Cik maksā darbs, nepateikšu. Ar tādiem sīkumiem parasti tieku galā pats.

kā tu drīksti atvēzēties uz šitādu darbu

labot kautko mašīnas motorā pats

tas taču ir jādara tikai pie "pareizajiem" krutajiem meistariem

0 0 Atbildēt

ursis rakstīja: Viktor b l e dj ! nu cik tev var prasiit vai zini uz kurieni tev jaaiet????????

vai nezini????

tev ir jaaiet uz www.audi-style.lv

es veel briinos cik mirmiiliigi te tevi uznjem....

Tavā audi-style es reģistrējos, man atsūtīja apstiprinājuma meilu, congratulēja, bet ar meilā norādītajiem username un password ielogotoes es NEVARU! Nezinu, moš esmu mūža banu izpelnījies? Šite ir vienkāršāk, tauta atsaucīga

0 0 Atbildēt

6000keur un 193000 uz ciparnīcas. Braukta Latvijā 2 gadus, nobraukti 60kkm (CSDD ziņas). Iepriekšējais saimnieks vismaz pirmajā vērtējumā ir centies autiņu uzturēt. Nekādu servisa grāmatiņu nav, auto no Francijas. Nedaudz neštimme ar aizmugurējām durvīm, arī aizmugures bampers tāds pašķidrs. Taču tas ir labākais, ko mēneša laikā man ir izdevies atrast par šo cenu.

0 0 Atbildēt

Atvainojos, 6keur

0 0 Atbildēt

njuss uzraksti tak adminam. gribi teikt ka tauta tur rupja un nesakariiga

0 0 Atbildēt

un par skivoku-tad ta probza. mainiisi siksnas+bliivsleegu. buutu par ko uztraukaaties

0 0 Atbildēt

ursis rakstīja: njuss uzraksti tak adminam. gribi teikt ka tauta tur rupja un nesakariiga

Labi, kad nākošreiz kad būs kāds jautājums, mēģināšu

0 0 Atbildēt

ursis rakstīja: un par skivoku-tad ta probza. mainiisi siksnas+bliivsleegu. buutu par ko uztraukaaties

Paldies, kad sapratu, ka nav tik traki, ap sirdi vieglāk palika. Savu C4 pārdevu tāpēc, ka sāka no aizmugures gala eļļu dzīt. Tā ka vari iedomāties manu šoku līdzigu bildi ieraugot

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

viktors1961 rakstīja:

6000keur un 193000 uz ciparnīcas. Braukta Latvijā 2 gadus, nobraukti 60kkm (CSDD ziņas). Iepriekšējais saimnieks vismaz pirmajā vērtējumā ir centies autiņu uzturēt. Nekādu servisa grāmatiņu nav, auto no Francijas. Nedaudz neštimme ar aizmugurējām durvīm, arī aizmugures bampers tāds pašķidrs. Taču tas ir labākais, ko mēneša laikā man ir izdevies atrast par šo cenu.

standarta 130K par 10 gadīgu auto no tāspuses

0 0 Atbildēt

es tik iedomaajos reakciju ja to pasju jautaatu par SAAB.

bet AUDI ir sveetaa govs...

Reģ.: 27.11.2024
0 0 Atbildēt

Manam Volvo V70 tāds pat dzinējs. Mainīja siksnu, nomanīja augšējo blīvslēgu ( sadalenes) , apakšu ne. Mazliet sulo, nu un?? Līmenis uz 12 000 nav nokritis. Tā ir mašīna, nav tur ko satraukties.

Ja nepatīk, ka kaut kas kaut kur papil, nopērc jaunu

0 0 Atbildēt

ursis rakstīja: es tik iedomaajos reakciju ja to pasju jautaatu par SAAB.

bet AUDI ir sveetaa govs...

??? sābu nopirki?

Dzonijs_007 Reģ.: 16.06.2006
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja: Manam Volvo V70 tāds pat dzinējs. Mainīja siksnu, nomanīja augšējo blīvslēgu ( sadalenes) , apakšu ne. Mazliet sulo, nu un?? Līmenis uz 12 000 nav nokritis. Tā ir mašīna, nav tur ko satraukties.

stulbs arguments nopeerc jaunu it kaa 100% visiem lietotiem autiniem teceetu eļļa jaa daudziem ir taada probleema ļoti pat daudziem bet tikpat daudziem nekas netek.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

nu jā, sābiem netek.

kāpēc? lasi Dekstera parakstu

0 0 Atbildēt

Dzonijs_007 rakstīja:

deksters rakstīja: Manam Volvo V70 tāds pat dzinējs. Mainīja siksnu, nomanīja augšējo blīvslēgu ( sadalenes) , apakšu ne. Mazliet sulo, nu un?? Līmenis uz 12 000 nav nokritis. Tā ir mašīna, nav tur ko satraukties.

stulbs arguments nopeerc jaunu it kaa 100% visiem lietotiem autiniem teceetu eļļa jaa daudziem ir taada probleema ļoti pat daudziem bet tikpat daudziem nekas netek.

Stulbs ir tavs iebildums par neizlasītu tekstu.

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

ursis rakstīja: un par skivoku-tad ta probza. mainiisi siksnas+bliivsleegu. buutu par ko uztraukaaties

Skivoks ar dempferi maksā 110 Ls.

vmartini Reģ.: 09.12.2001
0 0 Atbildēt

Kuram vēl na elektrība pārdaugavas rajonā?

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti