SMILE TAXI patīkamais brauciens????

edza1970 Reģ.: 02.11.2006

Man zināms ārzemnieks braucot ar iAuto reklamēto SMILE TAXI iekļuva avārijā!!! Pie tam šofera braukšanas stils esot liecinājis, ka zēns laikam jauc pedāļus!!! Agrāk taksisti bija labākie braucēji. Tagad laikam brauc tādi, kuri knappi braukt iemācījušies.

 
1 2
rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

ak vai! ko nu?!

Pirmdienis Reģ.: 30.12.2005
0 0 Atbildēt

Edzjuss Reģ.: 02.04.2004
0 0 Atbildēt

Brauc viņi reti bezkaunīgi, katrā ziņā redzit Smile Taxi braukšanas stilu es nevienam neieteiktu izveeleeties šo kompaaniju, nu protams ja vien nav pašnānvieciskas tieksmes.

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

T - G / A - M

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

Taxi firma jau nav vainiiga, ja cilvim patraapijies kaads kamikadze pie stuures kam negadaas gan jau ka katraa taxi firmaa ir pa kaadam labiniekam

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Man ir vienreiz gadījies ar šitiem smile braukt. No Arēnas Rīga līdz Teikai, Maija ielai. Neko sliktu nevar teikt par šofera braukt prasmi, bet ielas viņš ļoti slikti zināja.

Kamikadze Reģ.: 21.11.2003
0 0 Atbildēt

kursh ta taxi driveris zin taas ielas labi?!!? to jau tik ar laiku, pieredzi

seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

varbūt gadījās šitas superdraiveris! www.tvnet.lv/...

amsua Reģ.: 13.11.2007
0 0 Atbildēt

Vismaz katrs trešais SMILE TAXI vadītājs vienkārsi der minerālūdens pārvadāšanai, tad vismaz rupjības cilvēkiem nebūs jāklausās... Uz trešā regulārā šī taxi firmas pakalpojuma vienkārši jāsaka-uzrāvos. Braucienu pieteicu sešas stundas iepriekš, atbrauca laikā, viss okei. Uz ielas gaidošā mašīna vienkārši raustījās no mūzikas kas tajā bija iegriezta, nu neko, nodomāju čalis ap pusastoņiem no rīta mēģina atmosties. Bet vai tad Jūs iedomājāties, ka viņš to nogrieza??? Nekā nebija! Nē nu es jau arī to rītu nebiju nekāda nīgrā, nu neko, sabļāvāmies pa kurieni labāk braukt un aidā, bet tad kad es sapratu, ka mūsu iespējamie nodomu ceļi nesakrīt palūdzu, lai tomēr varbūt nogriež klusāk, lai varam normāli kontaktēt. Un tad nu es dabūju... Jaunā puisīša sejā pārgriezās un savilkās nicīgā urskulīti un izšņāca "nu sto b... ruskaja muzika neponravilas!?"..... Nu protams, ka es apstulbu no tā visa un tad tik apjēdzu, ka šis smagais trakais reps taču tiešām skanēja krievu valodā????... ka es ar šo pakalpojuma sniedzēju sarunājos krieviski, jo viņs ar mani tak arī ne vārda pat necentās runāt valsts valodā, bet es tam tiešām nepievērsu nekādu uzmanību līdz mirklim kad atskanēja šī neatkārtojamā sentence. Ar to jau viss nebeidzās, uz viena no ČAKA ielas krustiem šis pats čalēns tvēra pēc Rīgas shēmas un sāka pētīt kur tad ir Sadovņikova iela??? Nu man atlika pievērt acis, lai nebūtu lieciniece situācijām kas notiek ar pārgalvīgu un pilnīgi bezatbildīgu vadītāju. Un tas jau arī nebija viss piebraucis pie nepieciešamā nama, rēķins nez kādēļ par 4 km bija 4. 20, kad divas iepriekšējās reizes tas bija 2.71??? Izrādās, ka čalēns vārdā IĻJA VASIĻJEVS Nr. 6129 jau iesēžoties bija iegriezis 3 tarifu, kas ir paātrinātās apkalpošanas un servisa tarifs. Jā un Taxi pakalpojuma sniedzēja kartiņu arī vajadzēja tikai dabūt uz pieprasījumu, citādi tās salonā vienkārši nebija... Nu cik burvīgi! Es gan par visu norēķinājos, bet apsveru iespēju laikam šīs lieta skārtot arī vēl kur citur, bet ai kā negribas, bet ar SMILE TAXI esiet piesardzīgi, jo kaut ko tādu nu die negaidīju. Naivā.

krishus Reģ.: 06.05.2006
0 0 Atbildēt

Es ar ar šito esu saskāreies, taču manu lūgumu pārslegt radiostaciju neviens vēl nav noraidījis... ( smile taxi gan vēl nav trāpījies...)

edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

izklausās pēc mega sux company

Petka Reģ.: 09.09.2001
0 0 Atbildēt

Izklausās pēc mega konkurentu antireklāmas... Nez, kāpēc rakstītāji ir tikko reģistrējušies un tie ir viņu pirmie posti šeit?

Tikai vajag atcerēties - arī antireklāma ir reklāma, un Jūs - bļāvēji - taisat reklāmu, paši to negribot.

Esmu braucis - nekādu problēmu. Puisis ļoti centās runāt latviski, ceļu zināja labi un aizveda ātri. Tikai jautājums par to, vai patīk mazie Focus...

Darbinieks Reģ.: 02.11.2003
0 0 Atbildēt

Pirms pāris gadiem gadījās (netaceros, ledskapi vai TV no Olimpijas vedu), vairs neizvēlos. Izbrauca "ogorodami", pīpēja kaut ko smirdīgu (es biju kādu pusgadu pirms tam nometis) un beigā pūlējās izrādīt kā viņam šitie klienti piegriezušies.

Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Darbinieks rakstīja: Pirms pāris gadiem gadījās (netaceros, ledskapi vai TV no Olimpijas vedu), vairs neizvēlos. Izbrauca "ogorodami", pīpēja kaut ko smirdīgu (es biju kādu pusgadu pirms tam nometis) un beigā pūlējās izrādīt kā viņam šitie klienti piegriezušies.

Vai tad pirms pāris gadiem Smile taxi jau bija?

grands_ Reģ.: 04.02.2007
0 0 Atbildēt

nju jau jau reklaama vai anti, tad ar shiem personiigi nav bijis saskarsmes, bet no koleegjiem normaalas dzirdamas...vismaz mashiinas vienaadas... korporatiivais stils

bet man jau patiik avois vai marits....tie pa leeto...

vienalga, ka dzeki parasti po russkii...

leeti, aatri un mashiinas daudz maz ok

dole - ziepniekalns - maarupe - 4ls....peec skaitiitaaja

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

Man 2X bijusi saskare ar sho firmu. 1X sieva braucot uz darbu bija pakjeerusi ne tikai savas mashiinas atsleegas bet arii manas, un to es atklaaju aizejot liidz autinjam. Zvaniiju uz Smile taxi, man apsolija ka autinjsh buus peec 15min., pagaaja 30min man zvana telefons un sieviete kas njebumbum pa Latvishki atbild ka sorry, taxis buushot veel tikai peec 30min. Atteicu vinjiem, piezvaniju uz citu taxi firmu un autinjsh bija klaat peec 6min.

2. gadijums

man sieva pirms 2nedeeljaam brauca vienu riitu uz darbu ar shiis firmas taxi. Pakalpojumu pieteica ieprieksheejaa dienaa. Karoche, sieva pa dienu no darba piezvanija uz Smile taxi un pateica ka 7.15 taxim jaabuut pie maajas, otraa galaa pateica kad taxis buus klaat, piezvaniishot Tikai telefona numuru ta neviens nepaarbaudiija. Labi ka sieva atchoknijaas ka zvanijusi no darba telefona un kuram ienaakoshie numuri ir sleegti Zvanija atpakalj un iisaa briidii visu nokaartoja. Tad nu naakamaas dienas riitaa plkstn. 6.45 zvana telefons un persona otraa pusee saka: autinjsh klaat. NJechevo sebe 30min raznjica OK, kameer sieva sataisijaas pagaaja veel 10min un aizbrauca. Nonaakusi galaa vinja dabuja staaveet 30min pie darba, jo apsargs veel nebija ieradies.

Peksiic Reģ.: 07.11.2003
0 0 Atbildēt

Vispaar ar taxiem ir bijushi arii kuriozi.

Vienreiz atstaaju autinju servisaa un izsaucu taxi. Firma saucaas VIP Taxi. Taa kaa agraak tai firmai visi autinji bija MB un diezgan svaigi un vienmeer tiiri + cennjiks nebija daargs tad arii vinjus izmantoju kad vajadzeeja. Tachu vienaa briidii vinji saaka suutiit arvien suudiigaakas mashiinas un suudiigaakas. OK, tagad staavu pie servisa, piebrauc pie manis taxis, prasa, vai es izsaucu? tjipa jaa. Uz miilgraavi? tjipa jaa. OK, shoferis tik nosaka seedies. Kaapjot iekshaa veel briiniijos, njefig VIP Taxi man pakalj opeli atsuutiijushi, turklaat apdauziitu, iekshaa salons nebija tiiriits drosh kopsh businesa saakuma Tad nu noskaidrojam kur tieshi man vajag un braucam. 1/2 celjaa man zvana telefons, a tur saka: juusu taxis piebraucis, a es saku ka es jau braucu. Tajaa galaa pasaka ok, viss kaartiibaa un saruna beidzas. Man jau veel vairaak aizdomiigs paliek shis brauciens. Veel peec briizja pa taxista raaciju dzirdu: taads un taads taxist atsaucies. Vecais atsaucas, un shim saak diezgan laipnaa tonii prasiit paskaidrojumus kaapeec klients Jaanis tik ilgi gaidot pie taa servisa. Vecais njepanjatkaa, karoche, beigaas taxists bija panjeemis nepareizo personu, bet es biju iekaapis nepareizajaa taxii, tachu mans galameerkjis kopumaa bija saskaneejis ar iisto taksha izsauceeju. Turklaat ja nemaldos, tas taxi bija no Taxi Riga vai kas tamliidziigs.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Smile Taxi izmantots vairākkārt, par krieviskumu jāpiekrīt, pat pa rāciju visa komunikācija slāvu mēlē

Man gan patika mazās izmaksas.

Pārsvarā gan izmantoju (kad vajag) Riga Taxi. Cita pasaule, patīkami šoferīši

Veiga Reģ.: 25.09.2004
0 0 Atbildēt

Mūsu kantoris arī izmanto Smile Taxi - tādēļ, ka izmaksas ir 2x zemākas. Un tādēļ arī paciešam, ka taksists nerunā latviski, brauc agresīvi un izturas familiāri (sākumā viņiem vajadzēja ar pirkstu rādīt kur jābrauc, bet tam nu viņi ir tikuši pāri). Galu galā parasti tomēr nonākam galapunktā veiksmīgi.

Tas ir tāpat kā ar Tele2 - zona nejēgā slikta, visādi fona trokšņi, dropo zvanus, karina augšā telefonus, toties korporatīvais tarifs lētāks - tādēļ arī paciešam.

Ja to visu neapmaksātu uzņēmums, tad noteikti sāktu domāt.

Vilks Reģ.: 30.07.2002
0 0 Atbildēt

es peedeejaa laikaa tikai ar Lady taxi braukaajos- nevienu reizi nav bijis piesmeekjeets vai citaadi smirdiigs salons, kaa tas meedz buut ar citiem takshiem.

citreiz gadaas kaads neko zakjis pie stuures- var paflirteet

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Veiga rakstīja: Mūsu kantoris arī izmanto Smile Taxi - tādēļ, ka izmaksas ir 2x zemākas. Un tādēļ arī paciešam, ka taksists nerunā latviski, brauc agresīvi un izturas familiāri (sākumā viņiem vajadzēja ar pirkstu rādīt kur jābrauc, bet tam nu viņi ir tikuši pāri). Galu galā parasti tomēr nonākam galapunktā veiksmīgi.

Tas ir tāpat kā ar Tele2 - zona nejēgā slikta, visādi fona trokšņi, dropo zvanus, karina augšā telefonus, toties korporatīvais tarifs lētāks - tādēļ arī paciešam.

Ja to visu neapmaksātu uzņēmums, tad noteikti sāktu domāt.

vecene - pumpaina, izskatās slima, bet uz pusi lētāka - a maxā ta darba devējs - ja pats maxātu tad domātu ?????? - zini ko izskatās ka domāt tu gan nēesi spējigs! - bet ja darba devējs maxā

150zs Reģ.: 27.09.2005
0 0 Atbildēt

Nu visu laiku izvēlos Bijušo alviksu, kā tagad saucas nezinu bet man centrs mājas parasti ap trim ls sanāk! Te vienu nakti braucu ar citu taxi un nedaudz līkumu izmetu un rēķins jau bija 12LS

Veiga Reģ.: 25.09.2004
0 0 Atbildēt

RHINO rakstīja:

Ja to visu neapmaksātu uzņēmums, tad noteikti sāktu domāt.

vecene - pumpaina, izskatās slima, bet uz pusi lētāka - a maxā ta darba devējs - ja pats maxātu tad domātu ?????? - zini ko izskatās ka domāt tu gan nēesi spējigs! - bet ja darba devējs maxā

Salīdzinājums ar veceni nekorekts, uzbrauciens personīgs, secinājumi virspusēji.

Ir tādi pakalpojumi, kur ir nepieciešama precizitāte (piemēram, datu apstrādes outsorcēšanā, meilservera funkcionēšana, utt.) un tādi, kur pietiek ar daudz maz pieņemamu kvalitāti (piemēram - taxi, telefona sarunas). Tas, protams, nenozīmē, ka fēlerus neviens nepamana, bet var iztikt.

Ja man pašam viss būtu jāapmaksā, iespējams, ka taxi es turpinātu izvēlēties lētāko, jo īstenībā man vnk ir jānonāk galā. Mobilo gan es izvēlētos LMT, jo ja pašam jāmaksā, tad tikai par daudz maz kvalitīviem pakalpojumiem. Ja nebūtu man Statoil kartes, arī droši vien pildītos Nestē.

Bet anyway priecājos, ka Tavas nelielās smadzenes atrada par ko ierēkt

richy Reģ.: 09.03.2004
0 0 Atbildēt

Tak Neste ir tas pats Statoil.

marisk Reģ.: 17.07.2001
0 0 Atbildēt

Runaajot par Smile Taxi - nesen muusu kompaanija saaka aktiivi vinju pakalpojumus izmantot, lai ieviestu kaadu nebuut kaartiibu , jo pirms tam katrs braukaaja ar ko pagadiijaas un kas patika vairaak - iipashi attiecaas uz braucieniem uz un no lidostas. Kopsh kompaanija ir Smile Taxi klients un apmaksa notiek ar klienta karti, pakalpojumi sanaak daargaaki nekaa, kad vismaz es braukaaju parasti ar taxi.lv ja nekljuudos, vinji tagad ir zem riga taxi. Turklaat apkalposhanas kvalitaate smile taxi ir zem katras kritikas. Ja riga taxi parasti, redzot, ka klientam ir chemodaans, to pashi iecelj bagaazhniekaa, tad smile taxi dzhekinjsh pat no mashiinas neizkaapj. Un ar latvieshu valodu vinjiem tieshaam ir problemas

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti