Ko tauta saka par mūsu jauno prezidentu?

joop Reģ.: 21.04.2006

Manas domas: žēl,ka valdība nerēķinās ar tautas domām...

p.s.-sorry,ka ne pa tēmu,bet aktuāls jautājums...

 
1 2 3 4 5 6 7
Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

neesi parunājis ar Vadoni???? visticamāk, ka pa telefonu štoto iepriekš šajā topicā neesi izteicies, bet uzreiz tā naski komentē nevis topica tēmu, bet gan Pirmā izteikumus

Iedod numuru, varbūt parunāšu.

Un vēl - esi nedaudz vērīgāks. Viedokli savu izteicu vēl pirmajā lappusē. Īsi un skaidri.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

nu nav jau ko tikt

ljoti pat iespeejams ka cilveeks labs.. bet veids un personaazji kas jamo tur ietupinaaja... izsleedz (vismaz pagaidaam) jebkaadu cienju

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: Prezidents ir OK.

Tas , ka viņš visiem nepatīk, arī ir normāli.

Un skaļāk jau vienmēr brēc neapmierinātie. Visi, kas strādā ar klientiem to zina - pateicību uzrakstīs viens no simta apmierinātu klientu, bet lamāties nāks katrs otrais neapmierinātais.

Smieklīgs ir džonijs. Pats nodarbojas ar pirkt/pārdot biznesu. Nodokļos nav nomaksājis ne santīma, lai varētu mediķiem pacelt algas, bet pats tagad ņerkst. Un cik nav tādu.

Klau, bet ja jau visi zin, ka kukuļus dod un ņem, varbūt ir jēga Latvijā mainīt nodokļu likumdošanu un atcel nodokļus vispār.

Surrr Reģ.: 08.03.2007
0 0 Atbildēt

Jācīnās ir ar sistēmu nevis cilvēkiem. Tāda nu reiz Latvijā ir tā prakse, ka lai tiktu pie operācijas ir ārstam ir jāmaksā. Protams nevajag kakāt par pateicībām - tā patiešām ir izspiešana, bet neba jau Zatlers pie tā ir vainīgs - tas būtu tas pats ka noķert 1 nek. īpašuma mākleri un piešūt tam nodokļu nemaksāšanu. Veselības aprūpe ir jāsakārto sistemātiski.

Runa iet par pavisam ko citu - vēl lielāku marioneti par Zatleru grūti iedomāties. Lai cik viņš būtu labs kā ārsts vai cilveks.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

nja.. i kas ar to jautro projektinju bij.. kad vainigais kaadaa noziedziigaa dariijumaa par liidzveertiigas infas sniegshanu par kaadu citu nodariijumu var tapt attaisnots?

par baardu 100% piekriitu Gnomam... tas vnk taapat nekur iekshaa neliidiis un neko nedirigjees

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

apollo.lv/...

nu ja tas tur arii dabuus saraxtus savaas kjetnaas.. da i veel paprasiis kaadam uzradiit baardas stipendiaatus.. tad nu buus oki

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja: nea...

veselai varzai būtu bijusi iespēja iebāzt savu priviliģēto degunu, tur, kur 'tagad tas nav dots...

bārda palūdz piensaimniekam - zini, vai tu nevarētu apskatīties ko tas ments tur rok? un piensaimnieks apskatās...

ir kaukas jaluudz ar? vai tas tik taa: pieklaajiibas peec?

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Pirmajā preses konferencē viņš izklausījās gana švaks orators.

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja:

Kindzulis rakstīja:

ir kaukas jaluudz ar? vai tas tik taa: pieklaajiibas peec?

TIKAI lūgt... tāpat kā es vai Tu...

par attieciigu pateiciibu ...protams

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

tas noziimee ko parreizi: jauna eera klaat...

panjeemi kukuli...piedodiet: pateiciibu marshee uz VIDu nodeklaree un viss i oki i valstij nodokliits.. i zinaams (tam amatpersonu ienaakumi apskataami publiski) cik kuram jaapateicaas

ekonomija uz amatpersonu algaam: jamie tak pashi pateiciibas sanjem...

eknomija uz valsts iestaadiijumu graamatvezjiem... lai gan vienu vajag atstaat.. lai preemijas vareetu paarskaitiit

utttt (slinkums drukaat)

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

granti nenoperkot paliksi dzivs,bet operaciju neuztaisot laika var atšaut ļipu.Nu lai netirš ka nekad neprasija pats to kukuli

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Veči, mēs esam dziļos mēslos, tas nu ir fakts. Šitāda ņirgāšanās par tautu ir iespējama šķiet tikai vēl kādā Āfrikas valstiņā...

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

Relax... ljaujiet puikam pastraadaat... apveersumu taisiisim veelaak

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja: man tā pateicības būšana tik un tā nav skaidra...

Par valsts līdzekļiem iepirkts aprīkojums, medikamenti, elektrība, kanalizācija, palīgpersonāls, u.t.t. +vēl valsts par operāciju maksā... arī izglītību viš vēl ieguva uz valsts rēķina, pēc tam visas stāžēšanās un tml, to visu izmantojot viņš saņem "pateicību"...

analogs

pie saimnieka strādājošs pašizgāzēja vadītājs atved par 100.- Ls lielu "pateicību" sosedam grants kravu... viš i zaglis un zaudē darbu...

kur es kļūdos vai ko neesmu sapratis?

Ne gluži. Izglītība tagad pie mums ar maksā nevāji, stažēšanās laikā maksā vispār kapeikas. Šoperis pašizgāzēja saņem vairāk kā ārsts. Cik ir jāmācās lai kļūtu par pasizgāzēja šoper, un cik par ārstu un cik zinu tad mācīšanās ar nav nekāda atpūta.

Tas nenozīmē ka es atbalstu to pateicību būšanu. Uzskatu ka šīs pateicības ir nozīmētas arī pārlieku lielas.

Siksparnis Reģ.: 17.02.2005
0 0 Atbildēt

Ideots rakstīja:

Kindzulis rakstīja: tas noziimee ko parreizi: jauna eera klaat...

panjeemi kukuli...piedodiet: pateiciibu marshee uz VIDu nodeklaree un viss i oki i valstij nodokliits.. i zinaams (tam amatpersonu ienaakumi apskataami publiski) cik kuram jaapateicaas

bat tā tak ir

kam tad tagad tas KNAB vajadzīgs

A šiem tagad zobi izlauzti, tāpat kā VK.

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

mani tā nedaudz interesē viena lietiņa.... kā nu būs? vai prezim uzrēķinās sodu par nodokļu nemaksāšanu??? (pēc likuma vid drīkst uzrēķināt sodu par pēdējiem 3 gadiem)

uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Politiska tuvredzība. Iecelt prezidentu, kuru atbalsta tikai puse. It kā jau demokrātiski un pēc visām notīm, bet lai ko tādu darītu ir jābūt ietiepīgam āzim.

Pēc manām domām ja demokrātiskais pocess negūst 70-80% atbalsta, tad tas ir vienkārši glups gājiens, jeb apzināta sabiedrības šķelšana.

Andris Šķēle sašķeļ sabiedrību - es to varu tikai tā nosaukt.

joop Reģ.: 21.04.2006
0 0 Atbildēt

Gnoms rakstīja: mjā... bet kaut kur bija; mfd.lv/... ... ai, tas tā - sentiments...

Šajā situācijā kā kulaks uz acsssss (es par hipokrāta zvērestu)

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Nu, nav ko te daudziem gaudot pēc Endziņa. Ļoti labi pazīstu Endziņa k-gu , viennozīmīgi - īstens goda vīrs. Bet, priekš ŠODIENAS starptautiskajām prasībām atbilstoša valsts prezidenta amata ,atvainojos, domāju: kvalitates "resurss" viņam tomēr ir nepietiekošs. Iepriekš jau Endziņam tika piedāvāts jaunais tiesībsarga amats, no tā viņš atteicās. SAPRATA, ka tur būs baigi jāšancē. Domāju, ka Zatlers savus nesakārtotos finanšu-nodokļu jautājumus VIDā nokārtos vienas dienas laikā, Endziņam starptautiskā sabiedrība gadiem neliktu mieru par viņa komunistisko pagātni, īpaši jau par to okupacijas fakta neatzīšanu. Galvenais, Zatleram pašam prast izveidot LABU un zinošu padomnieku biroju un profesionalu prezidenta kanceleju. Tad jau pusgada laikā viss būs OK - varēsim lepoties ar savu prezidentu.

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

ibio: nu, tajā kantorī 10 gadu laikā gan neviens tiesnesis nav bijis saguris no darba pienākumu izpildes. Jau tradicionali ST katrs tiesnesis ir nodrošināts ar super augsta līmeņa profesionaliem palīgiem, ir arī vairāki padomnieki. Par visiem kopā tad arī tiesu spriedumu projekti tiek veidoti. KO TAD teikt piem. Augstākās tiesas palātu tiesnešiem, kuri nav nodrošināti ne ar palīgiem, ne padomniekiem - bet darba slodze vismaz 25 reizes lielāka ? Loģiski, par mazāku darba lgu nekā ST.

Juze Reģ.: 04.01.2004
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Nu, nav ko te daudziem gaudot pēc Endziņa. Ļoti labi pazīstu Endziņa k-gu , viennozīmīgi - īstens goda vīrs. Bet, priekš ŠODIENAS starptautiskajām prasībām atbilstoša valsts prezidenta amata ,atvainojos, domāju: kvalitates "resurss" viņam tomēr ir nepietiekošs. Iepriekš jau Endziņam tika piedāvāts jaunais tiesībsarga amats, no tā viņš atteicās. SAPRATA, ka tur būs baigi jāšancē. Domāju, ka Zatlers savus nesakārtotos finanšu-nodokļu jautājumus VIDā nokārtos vienas dienas laikā, Endziņam starptautiskā sabiedrība gadiem neliktu mieru par viņa komunistisko pagātni, īpaši jau par to okupacijas fakta neatzīšanu. Galvenais, Zatleram pašam prast izveidot LABU un zinošu padomnieku biroju un profesionalu prezidenta kanceleju. Tad jau pusgada laikā viss būs OK - varēsim lepoties ar savu prezidentu.

Redz, par to, ka viņam palīdzēs izveidot profesionālu komandu, jau ar ir vieslielākās bažas. Jo kā rādās, tad visi profesionāļi nāks no TP,LPP/LC, TB/LNNK, ZZS

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

ibio rakstīja:

Pirmais rakstīja: mani tā nedaudz interesē viena lietiņa.... kā nu būs? vai prezim uzrēķinās sodu par nodokļu nemaksāšanu??? (pēc likuma vid drīkst uzrēķināt sodu par pēdējiem 3 gadiem)

domāju ka neko neuzrēķinās.

Drīzākais jautājums ir vai ja prezidents ir kukuļņēmējs (savādāk to nevaru nosaukt), tad vai viņš sodīs un kā tos politiķus kuri būš saņēmuši Lemberga stipendijas vai ko līdzīgu.

prezis taču nevineu nekad un nekā nesoda.....

mx_black Reģ.: 19.05.2004
0 0 Atbildēt

Heil Zatler!

murlis Reģ.: 09.04.2002
0 0 Atbildēt

Manuprāt, zatlers ir kļuvis par lamuvārdu...

RLaguna Reģ.: 30.10.2006
0 0 Atbildēt

mx_black rakstīja: Heil Zatler!

1 2 3 4 5 6 7
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti