p.s.-sorry,ka ne pa tēmu,bet aktuāls jautājums...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
p.s.-sorry,ka ne pa tēmu,bet aktuāls jautājums...
Džeku tikko tik ievēlēja - ļauj dakterim pastrādāt un tad jau redzēs.
keep smiļiņg ![]()
Man personīgi riebjas demagoģiskie jampampiņi jaunlaicēni un delnisti ar to pediņu priekšgalā, bet tāpēc jau es neeju uz ielas par to klaigāt. Ko paši savēlam reizi četros gados Saeimā, tie arī tur ir, un attiecīgi arī tie vēl Prezidentu.
dimm, dimm, dimm, dimm,dimdim lieli svētki Andrītim.
varēs akal šnoriņus paraustīt.
R99 rakstīja: Konkrētajā gadījumā man nebija būtiski, kuru no abiem ievēlēs. Tikai par tautas domām gan nevajag pārāk muldēt, tie bļaustīgākie, kas atnāk pie Saeimas, vēl nenozīmē visu tautu.
Man personīgi riebjas demagoģiskie jampampiņi jaunlaicēni un delnisti ar to pediņu priekšgalā, bet tāpēc jau es neeju uz ielas par to klaigāt. Ko paši savēlam reizi četros gados Saeimā, tie arī tur ir, un attiecīgi arī tie vēl Prezidentu.
Es noteikti neesmu no TIEM,kas šodien bija pie Saeimas...tikai šobrīd ļooooti nožēloju to,ka pagājušajās vēlēšanās ieliku krustiņu Kalvītim...
bet nu taa klupshana kraagaa un apsaukaashanaas un meeginaajumi aiznjemt visu preses konferences laiku un tematiku ????
tā ka - nav ko saspringt! ![]()
Tolmets sveicina!
bet nu kad no saeimas izliida aaraa TP, LC/LPP&Co brandža ar pašpārliecinātu smīniņu vēderus izgāzuši, tad palika šķērmi ap dūšu.. un visam tam fonaa "kristiešu" (tos pasus, kurus driz redzesim ar antipraida aktivitaatees) un oranžo aurosana.. un labaakais kuriozss, kurs pilniigi noteikti driiz paraadisiies zinjaas fotoreportaazaas ir pusspraadzis klainojosais suns kurs bija apguulies starp abaam karojasajaam nometneem..
P.S. varu dereet, ka tautai ir iisa atminja un veelesanaas vis sbuus aizmirsies..
Ulmaņpaps jau arī sākotnēji maz ko saprata no diplomatijas un likumdošanas. No nostāstiem dzirdēts, ka jau pirmajā ASV vizītē vinš pametis svītu un aizsteidzies un lielveikalu.... Bet, pēc tam kļuva par itin labu prezidentu, kurš atšķirībā no VVF orientējās arī iekšzemes lietās.
ar tautas intereseem tam nav nekaada sakara....
Nu ko-paturam praataa ko Gnoms teica....
Kārtējā marionete.
turbopiile rakstīja:
P.S. varu dereet, ka tautai ir iisa atminja un veelesanaas vis sbuus aizmirsies..
nu bet loģiski.... orange mafia forever !
![]()
bizenajs rakstīja: tas ir apveersums bez asins izlieshanas.
Tas apvērsums notika 9 saimas vēlēšanās ar pozitīvisma kampaņas palīdzību.
bizenajs rakstīja: tas ir apveersums bez asins izlieshanas.
vol taisniiba....
sašēmoja un sapozitiveeja....a tagad esosais ir peedeejaa bastiona ienjemsana, nekas vairaak...