izpildījums gan tai precei līdz supernetto pat nedavelk...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
theerny rakstīja: Iebraucu Statoilā, uzpildos, samaksāju, nāku sēsties autiņā a priekšā duriks uzvalkā ar Mercedes džipu (virsū poļu numuri) un no bagažnieka piedāvā galda piederumus koka koferī. stāsts kā parasti saļari netu, tovar jest, kupi...
Da lab moš točna tovar jestj, pendzhas nav. Padomaa pats - apsardze momentaali izganjaatu un nemaz to statjiku tik daudz nav, lai uz taa vareetu biznesu griezt! Turklaat 1 dzirdeeshana/redzeeshana par taadu lietu!
Taa ka,...
T-G/A-M
siamriP rakstīja: man polijā piesējās kautkāds rumānis (vai līdzīgs, karoče kaukāds čurka) un stāstīja līdzīgu basņu.... esot dizaineris.... šujot krutos ancukus... lai nopērkot no viņa kaukādas versače šlipses un pradas apenes....
paņēmi ar?
![]()
![]()
nakujators rakstīja:
siamriP rakstīja: man polijā piesējās kautkāds rumānis (vai līdzīgs, karoče kaukāds čurka) un stāstīja līdzīgu basņu.... esot dizaineris.... šujot krutos ancukus... lai nopērkot no viņa kaukādas versače šlipses un pradas apenes....
paņēmi ar?
pateicu, ka man pašam baigi vajag naudu degvielai, jo tālu jābrauc un piedāvāju šim nopikt "zelta" gredzenu....
saruna pārtrūka pusvārdā
siamriP rakstīja:
pateicu, ka man pašam baigi vajag naudu degvielai, jo tālu jābrauc un piedāvāju šim nopikt "zelta" gredzenu....
saruna pārtrūka pusvārdā
![]()
![]()
Ozz rakstīja: Uz Pleskavenes, ja nav ko dariit, mazliet pirms Garkalnes sameeraa regulaari kaut kaadi cučmeki visu ko piedaavaa
Kursh ta tur stājas?
Tur tik lidot un lidot!
nakujators rakstīja
a lab moš točna tovar jestj, pendzhas nav....
Taa ka,...
T-G/A-M
Jā jā, un braucot ar mersi neaprēķināja ka netiks no Latvijas mājās
da beidz!
saf rakstīja:
nakujators rakstījaa lab moš točna tovar jestj, pendzhas nav....
Taa ka,...
T-G/A-M
Jā jā, un braucot ar mersi neaprēķināja ka netiks no Latvijas mājās da beidz!
Tak visādi gadās, teorētiski un ja kas,...
Un tak pokui ja kas,...
Man 1reiz viens čuriks piesējās ar pulksteni. Prasija kaukādus 50Ls, maizei neesot, badā mirstot utt. Es tā uzmetu aci, nu vizuāli tā neko
Saku, ka pulksteņmeistars esmu, baigais znatoks
, nu davai pa piečuku ņemu ( maizei tač un pat vairāk pietiks, ja jau badā mirst ). Nomurmināja un kauko zem degunu un paņēma vīli...
![]()
![]()
Regulāri parkojos vienā stāvvietā. Vienu dienu džeks klāt - davai 2 latus, soļāra nav, netieku uz Krāslavu. Karoč atšuvu. Pēc kāda mēneša turpat tas pats džeks klāt - davai 50 saņus, maizei nesanāk, ēst gribās. Es šim - nu kas i ko? Uz Krāslavu netiki?
.. uzreiz bij' - poņal un aiztinās.
theerny rakstīja: Iebraucu Statoilā, uzpildos, samaksāju, nāku sēsties autiņā a priekšā duriks uzvalkā ar Mercedes džipu (virsū poļu numuri) un no bagažnieka piedāvā galda piederumus koka koferī. stāsts kā parasti saļari netu, tovar jest, kupi...
Ja palūgsi viņa pasi tad izrādīsies ka šis ir vietējais vai apkārtnes džipsi kings.
Es tā labi saņirdzos, jo Omegas nāk pāri par 1kLs un pat 100Ls pulksteņus liek smukās kastītēs nevis caurspīdīgas plastmasas iepakojumā.
911 rakstīja: .. ar viens tāds labais gadījums pirms pāris gadiem:
Regulāri parkojos vienā stāvvietā. Vienu dienu džeks klāt - davai 2 latus, soļāra nav, netieku uz Krāslavu. Karoč atšuvu. Pēc kāda mēneša turpat tas pats džeks klāt - davai 50 saņus, maizei nesanāk, ēst gribās. Es šim - nu kas i ko? Uz Krāslavu netiki?
.. uzreiz bij' - poņal un aiztinās.
Nebija Tallinas / Deglava ielas rajonā?
tas pans vienu brīdi pie subaru centra tusēja ar ML džipu un ZEPTER herņu visiem mēginaja ietufīt,tika padzīts no turienes.
Tad vēl ar vienas dienas intervālu statoil teritorijā, tā, kas pie wess ulmaņa gatvē.
Divi tumšie cilvēki ar Igaunijā reģistrētu jaunu mersi piedāvāja lupatas.
Un jūrmalā netālu no majoriem viens ar īrētu golfu sākumā prasīja ceļu pēc tam aicināja autiņā, jo gribot uzdāvināt kautkādus gucci štruntus.
chevrolet rakstīja: ... viens ar īrētu golfu sākumā prasīja ceļu pēc tam aicināja autiņā, jo gribot uzdāvināt kautkādus gucci štruntus.
gan jau,ka shokoladnjikaa gribeeja izdarbinaat
![]()
galu galā tas ir apvainojums poļu tautai.
primo rakstīja: par poļiem tos ļautiņus nevajadzētu saukt, jo tie, viņi nav.
galu galā tas ir apvainojums poļu tautai.
Poļu tautai vajadzētu padomāt, kā viņa ir tik tālu nokļuvusi, ka katrs kaktu tirgonis tiek ar viņiem asociēts, izdarīt secinājumus un pieņemt mērus - nevis apvainoties! ![]()