Velns666 rakstīja: Diemžēl veco topiku par remontiem neesmu lasijis, bet kopējā tendence forumos ir nod$%# jebkuru sludinājumu....
*) mazs nobraukums = kruķīts odo
*) liels nobraukums = nojāts
*) tikko no DE = no leišiem
*) pirkts Latvijā vai n gadus braukts LV = arī slikti, pa mūsu ceļiem...
*) saremontēts = slikti, kaut ko slēpj
*) neremontēts = slikti, pašam jātaisa
turpināt?
Par tiem pirktajiem auto iekš Latvijas nav 100% taisnība tiem,kas tā saka,,,,Džeks tiko notirgoja Audi A4 1999.gada(models kurš gāja līdz tam gadam..Pēc tam tur nedaudz viņš mainijās)
Nu tad tā.....Auto tika pirkts priekš sievas jauns Latvijā.Ekstras diezgan bija....klimati utt + automāts...Tirgoja viņš nepilnu nedēļu un par MISTISKIEM 7300tk eiro....Da takshu notirgoja ar...
Sludinājums tika ielikts tā ka var redzēt reģistrācijas nummuru(Tie kas ss.lv slēpj tos nummurus man jau negribētos zvanīt...tipa noteikti vel ko slēpj).Džeks bija visu izpētījis un zvana ar tekstu......Es par Jūsu auto..utt Mans draugs sāk stāstīt kas un kā,bet šis saka lai nestāstot.......!!!!! Viņš visu zin un vel pateica,ka zin pat to ka pēc pēdējās apkopes tika konstatēts,ka būs jāmaina pakaļējās bremzes.Vienīgais kas viņu interesēja,tas bija tikai vizuālais stāvoklis un salona molietojums.
Tā lūk....ir tomēr cilvēki kas ar galvu ar domā.
Pats kādreiz atceros kad vel sābu meklēju....Visus sābus zināju,ko Latvijā varēja nopirk,bet meklēju konkrēti...tieši to ko gribēju...Gaišu ādas salonu,automātisko kārbu,koka apari,2.3turbo,visi klimati,kruīzi utt Beigās pat krāsa neinteresēja,tikai lai nebūtu balts un absalūti neinteresēja viņa pagātne un valsts no kurienes atceļojis...Sāku meklēt cenu kategorījā no 2.5tk.....atradu ko vajadzēja par 4700tk jo vajadzējo tieši to,ko biju vēlējies viņā redzēt...Pieredze bija skumja...Braukt bija prieks,bet sapratu ka 96 gada auto uzturēt nu nebūt nav labi(remontos pa diviem gadiem biju investējis ap 250ls jo meklējis biju nednodrāztu)
Pavasarī atvadijos no viņa...Pat neticēju,ka pārdošu par 3.2tk,bet uzradās tāds pats kā es kad meklējumos
Un ss.lv toreiz tirgoju pa 2950tk...bet šis safanojās un pabraucu pa jūtām un veiksme uzsmaidīja....
P.S......Gan jau kāds fanāts uzradīsies arī TEV.