Pirmais rakstīja:
nafigators rakstīja: Vēl bremzīgāku linku nevarēji iedot?
Kopš ~98. gada točna 2L legaši nāk ar ~150/160ZS
baumas un dezinformācija
160 zirgainie motori ir tikai tagad
~2000 gadā bija tikai viena "krutā" modifikācija 2.0 motoram ar 155 zirgiem
karoče, nevajag vēlamo saukt par esošo
ui,... pļe man taču 2.5L motors bija legasim.... tam bija ~160ZS...
Pārdodu Subaru Impreza
Pienaacis laiks atvadiities no sava vecaa un uzticamaa auto. Pārdodu nost savu imprezu.
1. reģistrācija 1994.gadā
LV kopš 2006.gada aprīļa
uzstādīta jauna gāzes iekārta.
nobraukums: 170000, no kuriem esmu nobraucis ~ 30tk. precizi nezinu, tad jaskatas papiiros, man kautkur ir jabut gazes iekartas dokumentiem, kur ir pierakstits, kad uzstadita gazes iekarta.
Fīčas: elektriskie logi 4X, elektriskā lūka, centrālā atslēga, oriģinālā skaņas sistēma ar 4 skaļruņiem, elektriski regulējami spoguļi, pazeminātie pārnesumi, pilnpiedziņa.
TA izieta pirms 2 nedēļām. Tehniskas problemas vienīgās bija atgāzes darbinot uz gāzi. tās noregulēju un skati izgāju.
Pasaku uzreiz. viegli uzsitu vinju pavasari. viss ir salikts, bet nav nokrasots. cita krasa ir haube, bus jasataisa lidz galam bamperis un tadeļ arī japarkraso. lukturi ir dzirdrinatie, tadi ka 99.gada imprezam, haube arī un reste arī.
Pirms menesha nomainiju priekshejas kolodkas. Kad atdzinu no frichiem, nomainiju visus amortizatorus. stav virsu sarkanie KYB. viens priekshejais gultnis ir mainits un priekshejas stabilizatora atsaites. ziemas beigas jauns akumulators uzlikts. tehniski auto ir ļoti labs.
Pasaku uzreiz. Ja kadam vajag uzticamu auto, kurš nepievils, tad šitais točna ir īstais. iet kā tanks visur kur acis rāda, tērē apmēram 4 latus uz simts kilometriem un savas funkcijas pilda godam.
Bildes uztaisiishu vakaraa. Paldies par uzmaniibu.