Baisulis rakstīja:
farruhs rakstīja:
Padomā pats par to raxtu loģiski! Ja reiz 9-5 ir paredzēts celt ārā motoru,lai nomainitu ķēdi,tad tas ir jādara,bet ja kaut kāds krievs bola acis un nerubii,kā var nomainit ķēdi,tad tas jau visu izsaka...
Ņekuj liist kur nevaig...
'
Kurš pateica,ka jāceļ ārā? Ir pieejams kāds skaidrojums,instrukcija,apraksts?
Jaa! Ir pieejams. SAAB ruupniicas servisa dokumentaacijaa! Tas, ka katrs maina, kaa grib, taa ir vinju pashu probleema. Neviens nav teicis, ka nevar nomainiit arii neizceljot Tikai finaalaa chakars buus lielaaks un rezultaats nebuut ne labaaks, jo probleema neizceljot ir atjaunot (saglabaat) vaaka bliiveejumu, kaa arii cilveeciigi tikt visam klaat.
Scantech ir gan razotaajs, gan komplekteetaajs! Kjeedes kaa taadas tiek razotas Japaanaa un ir vienaadas gan Scantech, gan OE. Viss paareejais atskjiras. Scantech zobrati ir redzeeti arii Kjiinaa razoti, kaa arii visi spriegotaji un mierinaataaji ir zemaakas kvalitaates. Attieciigi atskjiras arii cena.
Speciali Dorisai! Tiek meeriita nevis kjeede, bet gan noteikts kjeedes izstiepuma koeficients - taatad visai kjeedei. Velosipeedam manis peec vari arii nemainiit! Ja vien no taa nemainaas gaazu sadales mehaanisma faazes ( pieljauju - ne velosipeedam
)
Speciaali Sviestnesim! "Za ruljom" pirmkart ir zurnaalistikas izdevums un nedomaaju, ka sho rakstu ir uzrakstiijis tehnikaa zinoshs cilveeks.
kkas veel te prasiija par kjeedes izstiepumu konkreeti manam auto! Jaa - ir 17mm, bet, njemot veeraa , ka esmu iecereejis izveikt pilnu motora remontu - mani tas iipashi neuztrauc!
Truukushas kjeedes veel nav naacies redzeet un motors tiks izjaukts pilniibaa - taa, ka....
Par to, vai plist - nepliist, labaaks - sliktaaks,letaak - dargaak, man ir pilniigs poffig
SAAB man patiik tapeec, ka ir SA-VAA-DAAKS un tad, kad viss griezjas un notiek, mani shis auto apmierina! tad -kaada starpiiba, par kura brenda remontu izdot naudu? Mosh kaads zin nepliistoshu auto???