tdi lepns putns - neiespersi, nelidos...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
tdi lepns putns - neiespersi, nelidos...
tas tiesa - LV ceļa apstākļi un bedres ir viens no sliktākajiem, kas var būt priekš automašīnām.
Pa bedrēm dilst ne tikai piekares detaļas, bukses, gumijas utt, bet arī ļurkājās viss pārējais, virsbūve, salons ...
Gaumes jautaajums....
es , piemeeram, dotu prieksroku "pa LV bezceļiem jātajam" ja ir iespeeja uzzinaat par to masiinu max daudzumu info.Un iipasnieks arii ir rokaa dabuunams un izdupseejams pie vajadziibas, nevis klasiskaa kjeediite Vaaciec-Turks-Leitis-Latvietis praktiskais....
Taa teikt: labaak zinaama nelaime nekaa nezinaama laime....
TUR, saldajaa un apsoliitajaa zemee DE, LABU neviens nepaardos...uz ķap-ļap sataisa un gruuzh projaam....Te vismaz TDI ir prieks sevis taisiijis, nu lai neapskaadeetos....
subaru rakstīja: tas tiesa - LV ceļa apstākļi un bedres ir viens no sliktākajiem, kas var būt priekš automašīnām.
Pa bedrēm dilst ne tikai piekares detaļas, bukses, gumijas utt, bet arī ļurkājās viss pārējais, virsbūve, salons ...
Jaunajaam laikam ka jaa....
es te viendien iereecu....pa prieksu kuuljaajaas kaut kaads korejas suuc ne ta kia, ne ta hjundajs...laikam tomeer kia kceed...jo es veel nodomaaju, ka vinjam pilnaa masa ir taada pati kaa manam volvo 940...nu vooot-pakaljaa kaut kaads daudzsviru mechaaniszms, tie ričaginji taadi mazaa pirkstinja resnumaa, atsperes tik resnas kaa motocikletam voshod utt....
Dabiski, ka apaksas juuk un bruuk....volvim vismaz kaa gruzavikam...viss liels un konkreets...a tur
Ideots rakstīja:
Ozz rakstīja:
TUR, saldajaa un apsoliitajaa zemee DE, LABU neviens nepaardos...uz ķap-ļap sataisa un gruuzh projaam....Te vismaz TDI ir prieks sevis taisiijis, nu lai neapskaadeetos....
kādas muļķības
Jūs paši esat TUR reāli braukuši un skatījušies kādu/us auto, lai to tā droši apgalvotu
Esat vai tikai " man korišam tā bija"?
P.S. ja Pircējs ir Lunis, viņam arī Latvijā makaronus uz ausīm sakārs, ne tikai iekš DE !
Es ņemu priekšroku manis personīgi apskatītiem auto no DE, jo man ir svarīgi, lai būtu bijis apkopts pie dīlera un citas fīčas, turklāt, es nezinu, kā ir jābrauc, lai sagurdinātu auto piekari pa tiem ceļiem
Zigi puika, te neiet runa par Taviem hobijauto....
te iet runa par budzeta paarvietosanaas liidzekli, kursh buutu max leec un taa...
un veel es neticu ka DE nav suudiigi celji....un ne visas masiinas viilee tikai pa baani...gan jau ka ir arii visaadas nomales utt....
Ideots rakstīja:
Ozz rakstīja: un veel es neticu ka DE nav suudiigi celji....un ne visas masiinas viilee tikai pa baani...gan jau ka ir arii visaadas nomales utt....
lūk tas mani šokēja, brauc kur gribi, VISUR ceļi ir tādi, pa kuriem braukt ir bauda.
Nu lai nu buutu.....
bazars iet par to, ka neviens normaals cilveeks visaa pasaulee neremontees autinju ar normaalaam detaljaam , ja zinaas ka tas iet uz paardosanu...vinji ar labdariibu nodarbojas, vai
Vinji to kapeiku sip veel trakaak par muuseejiem...Labi, TUV stingraaks un taa....
bet arii servisu izmaksas laikam tomeer ka ir daargaakas vai vismaz tikpat daargas kaa pie mums....pie mums kaads mamuts veel kaut ko paskruuvee....Domaaju ka tur skruuvee tikai no saakuma pie diileriem, un kad taas važas beidzas vai pie diilera kljuust par daargu (pie 150 un 300 kkm masiina prasaas peec visnotalj stingras reviizijas) tad pie vieteejiem vasjaam vai semiiriem, sauc kaa gribi....
un neiet runa par lux klases mersedesiem un jaguaariem...tas tomeer ir cits liimenis....
2lietas De sakaraa :
1. Vaacu Mazpisaanos un arii Lielpisaanos ir gana daudz ielaapainu celju , pa kuriem kratoties ( konkreeti ar jauno IS250 ) proteezes no zokljiem leca aaraa nu nevaajaak kaa LV wot tas ka tur nava bedru/lovushku tas gan pakts
2. Labu tdi ( un netikai )aperaatu cenas (reaalaas) ir stipri lielaakas nekaa LV , tas ja tieshaam grib izpildiit 'openvagen' ar schekgefektu xistoriju un unfaalfreju un tad veel taadu naaksies pamekleet. Visaadu , iespeejams leeti sakaartojamu , schrottobiilju arri nau viegli atrast lai taas buutu 1aas rokas un iipashnieka uzvaards buutu 'chista vaacu'
es , paagaashvasar , ierados Kolnaa ar ~ 30 mobile.de izdrukaam par 'baigi labajiem' voyageriem + uz vietas veel 'raku' , rezultaataa tikai 2!!!!??? bij reaali njemami un cenas vinjiem bij +~1keur pret LV , nereekjinot braukaashanu ,eeshanu , guleeshanu..... utt. neleetaam izpriecaam .
P.S. zigi nasing personaala , bet ne Tu viens esi gana izdziivojies pa DE un visu zini labaak
JJJ rakstīja: saprotu, ka ieliešu eļļu TDI sakurtajā ugunāi, taču, atvaino, padomā par piedāvājuma attiecību pret cenu. nezinu, kādiem apsvērumiem jābūt pircējiem, lai ņemtu 10 gadus latvijā "jātu" , piedod, brauktu mašīnu, kaut arī tikai rīga - jūrmala. arī es 90 % braucu pa rīgu, bet piekari regulāri dabūnu pārlasīt, jo nepatīk bremzēt pirms katrām tramvaja sliedēm, mīcīties uz 30 vietās, kur ir kāda bedrīet, rīgas sāls arī liek just.. piedāvā normālu cenu un varbūt es būšu, kas piezvanīs, jo kā reiz tuvākā mēneša laikā iepirkšu kaut kādu tamlīdzīgu kā otro autiņu ģimenei - ikdienai pa rīgu un lai būtu dīzelis, mazs gabarītos, lai var vieglāk noparkot.. var arī citi piedāvāt!
p.s.
nav ko xirst par "nobrauktajiem" vācijas autiņiem, forumā pievienotās bildes nebija korektas. esmu dzīvojis savlaik vācijā un cilvēki tur ir visādi - gan knauzeri, kā jau pieminēts dažos forumos, gan rūpīgi, pedantiski vācieši, kas tiešām 10 gados nobrauc ar golfu 200 000. un ne jau tāpēc, ka viņi nebrauktu 100 km dienā, bet tāpēc, ka ģimenē ir mašīna uz katru cilvēku, vai pat vairākas, vai arī golfs ikdienai un buss nedēļas nogalei braucienam uz baznīcu. v
so, keep the peace, no stress, bet nevajag te mākslīgi uzturēt forumu dēļ kaut kāda tautas vāģa par nesamērojamu cenu.
Klau,man tāds jautājums, tu kazu esi drāzis?
Ideots rakstīja:
TDI rakstīja: P.S. zigi nasing personaala , bet ne Tu viens esi gana izdziivojies pa DE un visu zini labaak
es tak neko, pieļauju, ka bijušajā DDR ir vēl pa kādam briesmīgam ceļam, taču ap Slwswig Holstein man ne rezi nenācās sajust kādu lielāku bedri vai taml.
irir, Liibekaa piemeram ielas ir vienkarshi afigetj uz kopeejaa fooona
starp citu, kamdelj te cepties par cenaam? TDI ir mulkjis, tas ir visiem skaidrs. tirgo veselu menesi te savu LV nobraukto drotu par kosmisku ciparu, cenu lejaa nelaizh. gaida kad mulkjis no Zilupes kursh tiko nogriezis vecteeva mezhu pie vinja atbrauks un nopirks to saklapeeto konservkaarbu ar traktora motoru. tak tirgoshanas ilgums jau vien liecina par kautko. ja tas golfs butu tas cenas verts, vinsh jau pirms menesha butu aizgajis. viss tas labais stavoklis un cena ir uzpusts burbulis ne no kaa. atveriet ss.lv tur par 1000eiro letaki ir vismaz puse no visiem sludinajumiem. pasakiet man vienu iemeslu, kadelj lai normals cilveks zvanitu un interesetos par shito zaljo kaku? tadelj ka ipashnieks ir pedantiskais TDI? piemeram, ja man pec 500km shitam maza berna nelaimes krasas drotam nokritiis suuknis, vaitad TDI man kautkadu garantiju dos? es vareshu no vina kautko piedziit? pilnigs chau ar jums te ieksh iauto ir.
Izskataas ka šīris vairaak par visiem paardziivo taa golfa realizaacijas iespeejas
visi tik gudri ka pilnigi nava ko tirst pasuutiit
Šīris atkal gulējis naktī ar 4 dienas nemazgātām zeķēm uz deguna.
nu redz , staasc ir par to no seerijas ' sheit viss tik daargs un slikc, barukshu uz DE- tur leeti un labi '
Šīris dudmojas,ka pudeļu maz,ziema,alu nedzer. Nu i izgāž žulti,golpu ta grib.
Šīri,lauķi,atspārdies.
LitruBoolists rakstīja: Šīris atkal gulējis naktī ar 4 dienas nemazgātām zeķēm uz deguna.
vinjsh vispaabaa nau guleejis , vish always strjomaa par savu uuberkruto kitajozo ziemas galoshu andeli
TDI rakstīja:
LitruBoolists rakstīja: Šīris atkal gulējis naktī ar 4 dienas nemazgātām zeķēm uz deguna.
vinjsh vispaabaa nau guleejis , vish always strjomaa par savu uuberkruto kitajozo ziemas galoshu andeli
atshkjiriba no tevis lauku paakji es visas savas galoshas esmu noandeleejis. pedejais komplekts aizgaja pirms nedeeljas tu savukart savu drotu te kaa mulkjis jau veselu meenesi andelee un kaa redzu tev nekas nesanaak. par ko tas liecina?
Ideots rakstīja:
shearer rakstīja:
irir, Liibekaa piemeram ielas ir vienkarshi afigetj uz kopeejaa fooona
es parasti tur iebraucu pa B215 no Kiel puses, viss bija kārtībā...
ne nu pasha libeka jau ir ok, pabrauc tur pa ostas teritoriju. bet es tur neesu jau kadu gadu vismaz bijis, moshka viss ir mainiijies. toreiz atceros vel remonteja visu to rajonu ap tuneli...
shearer rakstīja:
TDI rakstīja:
atshkjiriba no tevis lauku paakji es visas savas galoshas esmu noandeleejis. pedejais komplekts aizgaja pirms nedeeljas tu savukart savu drotu te kaa mulkjis jau veselu meenesi andelee un kaa redzu tev nekas nesanaak. par ko tas liecina?
tad jau Tu vari atljauties nopirkt seu jaunu gumijas meiteni un neshljakstiities pa manu topiku
TDI rakstīja:
shearer rakstīja:
TDI rakstīja:
tad jau Tu vari atljauties nopirkt seu jaunu gumijas meiteni un neshljakstiities pa manu topiku
nesmidini mani bomzi. redzu ka nevari atbildet uz manu jautajumu. bet nu jebkuram normalam cilvekam jau tapat nevajag dzirdet tavu atbildi, jo viss ir skaidrs. tu lauku paakjis kursh tirgo kaku par bulcinjas cenu. bus tev vien pasham ar to kaku jabrauc taalaak.
shiiri , mans rokas pulkstenis ir daargaaks par tavu bembi , taxshto atpuuties un atspaardies savaa krutumaa
P.S. mans golps , pa cik gribu pa tik tirgoju
nu jaa ka tavs golfs. neviens normals cilveks jau ar tadu dargu kaku nebrauktu
Ozz rakstīja:
Nu lai nu buutu.....
bazars iet par to, ka neviens normaals cilveeks visaa pasaulee neremontees autinju ar normaalaam detaljaam , ja zinaas ka tas iet uz paardosanu.......
tātad TDI nav normāls cilvēks ???
Viņš tak saka, ka ir remontējis autiņu ar labām detaļām, bet redz kur pārdod to !!!
bazars ir par to, ka iekš DE autiņš nav jānem no turkiem vai ap3.14sēju kantoriem - es tagadējo paņēmu no 1 laba pārstāvja - nav ne sists ne kaut kā šķībi taisīts.
NU protams iekš LV sāka piekares sviras grabēt - man katru dienu vnk drausmīgi bedrains ceļs braucams
p.s. - galerijā 'tas ir vecais autiņš ... jauno nav sanācis laiks ielikt ...
nee , draugi , es neesmu normaals cilveeks shiira izpratnee , jo es uzturu savus auto labaa kondiicijaa , ar labaam detaljaam es , peec shiira teorijas , esmu paakjis
P.S. un taisniiba vien ir Juurmala - taa ir gjerevnja , iipashi kaapu zoonaa , kur paarsvaraa dziivo bomzji un paakji
TDI rakstīja: nee , draugi , es neesmu normaals cilveeks shiira izpratnee , jo es uzturu savus auto labaa kondiicijaa , ar labaam detaljaam es , peec shiira teorijas , esmu paakjis
P.S. un taisniiba vien ir Juurmala - taa ir gjerevnja , iipashi kaapu zoonaa , kur paarsvaraa dziivo bomzji un paakji
tu esi riktiigs paakjis, kursh doma ka tada miskaste tieshaam maksaa 6300 eiro. bet nu tirgoshanas ilgums runaa pats par sevi, un komentarus neprasa par detaljam es neko neteicu, tas tapat nevienam neinteresee.
TDI Golf IV pārdodu