Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

TDI Golf IV pārdodu

TDI Reģ.: 29.01.2002

1.. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ..17
0 0 Atbildēt

nakujators rakstīja:

TDI rakstīja:

nakujators rakstīja:

TDI rakstīja: bdien ,

paldies par mazajiem svaigajiem 'kluciishiem'

ar paldies bērnus nepabarosi,...

norēķināsies, kad pārdosi!

a Tu nopeerc uzsaukshu Taviem knaukjiem McD gamburgerus ( saukti arii par b l jevashekiem )

A davai čeburekus labāk

A man šņabīti!

Sunim kādu kucīti, ko izbuksēt!

olwejz wilkom

tik nopeerc to golpu

P.S. kuciite sh...is derees ???

nakujators Reģ.: 07.08.2007
0 0 Atbildēt

TDI rakstīja:

was was?

es shiirim savu suni pat tuvumaa nelaidiishu,...atraus veel kaadu triperi vai gonoreju

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

nakujators rakstīja:

TDI rakstīja:

was was?

es shiirim savu suni pat tuvumaa nelaidiishu,...atraus veel kaadu triperi vai gonoreju

filtre bazaru bomzi

0 0 Atbildēt

shearer rakstīja:

nakujators rakstīja:

TDI rakstīja:

was was?

filtre bazaru bomzi

kas kas man jāfiltrē

labāk ej ātrāk pie ārsta, širi

0 0 Atbildēt

nu re kaa , atkal jautriiba panesaas

Zibens-Zellis Reģ.: 30.10.2007
0 0 Atbildēt

nakujators rakstīja:

labāk ej ātrāk pie ārsta, širi

atspaardies laukji

0 0 Atbildēt

šīris šeit lieto tikai tos vārdus, kādos viņu bērnībā māte saukāja:

bomzis

pāķis

lauķis

atspārdies

šīra mutere bijusi pareģotāja adnako

0 0 Atbildēt

nakujators rakstīja: šīris šeit lieto tikai tos vārdus, kādos viņu bērnībā māte saukāja:

bomzis

pāķis

lauķis

atspārdies

gruuta beerniiba bez mantinjaam , caurveejaa un tagad nu ir dabest gebrauxt bumbers - KINGS ir dzimis

Balvu_Valodja Reģ.: 29.11.2007
0 0 Atbildēt

neaiztiec lauķus!!! labāk no laukiem nekā tu no pedu kakām!!!

sintris Reģ.: 09.10.2003
0 0 Atbildēt

nakujators rakstīja: šīris šeit lieto tikai tos vārdus, kādos viņu bērnībā māte saukāja:

bomzis

pāķis

lauķis

atspārdies

Kuš, mierā!

Savstarpējais aptizsiens iraid ģeldīgs,bet vecākus nevajag piepīt klāt! Tā naf tālu līdz īstam-nevirtuālam- naidam.

P.S. Tās ir ne tikai manas domas, bija,diemžēl ,precedents ar sliktām beigām

marrutkis Reģ.: 28.08.2007
0 0 Atbildēt

Ko sēsi, to pļausi. Šīris tiršās, attiecīgi dabū ar sūdainu koku pa muti!

shearer Reģ.: 27.06.2001
0 0 Atbildēt

sintris rakstīja:

Kuš, mierā!

Savstarpējais aptizsiens iraid ģeldīgs,bet vecākus nevajag piepīt klāt! Tā naf tālu līdz īstam-nevirtuālam- naidam.

P.S. Tās ir ne tikai manas domas, bija,diemžēl ,precedents ar sliktām beigām

kad tas precedents bija? man vienreiz Kindzulis zvanija un kautko puksteja ka vinam nepatikot mans stils, jo tas neesot pietiekoshi zils butu es vinu labprat aizsutijis ar maates vaardiem uz tuvaako havaju, bet nu nebiju viens telpaa un negribeju lai citi dzird ko es par tadu izgajienu tani bridi domaaju. tie kuriem ir vaji ar nerviem vai galvaa vate, tie lai iet vicinaat duures. man uz tadiem bomzhiem un paakjiem kads ir nakujators un parejie aaksti ir slaidi uzm.ii.s.t, vini tapat zin ko es par viniem domaaju (skatiit vaardus, kuri ir ta Dektersa dibendraudzenes ieprieksheejaa komentaa)

0 0 Atbildēt

labriit laukji , minoritaates , un citaadi domaajoshie optimisti . tas briidis ir SITIS , kaisliibas maksimaalas - mehaanikjim Normundam nu ir i30 !!!! bet waj TEU ir saus GOLPS ??? weel nau , nu tad ko TU 3,14..s seu praatu peerc tuliit !!!!

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

TDI rakstīja:

shearer rakstīja: ps. tikai neapvainojies lauku paakji, bet tava golfa reala tirgus cena ir 5000eiro maksimums. samierinies ar to.

nu bet man tak po ku y , xokj 4999 , ka tik labaas rokaas atdot

man vieniigaa beeda laj tas autoo nenokljuust teu liidziiga praidera nagos

pag.... tad 6.2Eur vai tomeer 4.999?

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Tdi, mainamies? Tev vajag Takeuci ekskavatoru?

0 0 Atbildēt

White_Trash rakstīja:

TDI rakstīja:

shearer rakstīja: ps. tikai neapvainojies lauku paakji, bet tava golfa reala tirgus cena ir 5000eiro maksimums. samierinies ar to.

nu bet man tak po ku y , xokj 4999 , ka tik labaas rokaas atdot

man vieniigaa beeda laj tas autoo nenokljuust teu liidziiga praidera nagos

pag.... tad 6.2Eur vai tomeer 4.999?

protams der arii 4999 , latos

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Tdi, mainamies? Tev vajag Takeuci ekskavatoru?

ar Tawu piemaksu 6,2keur apmeeraa , tad es Teu veel boonusaa dotu Takeuci ekskawaatooru . Nu Tu saproti , tjipa kaa Sidorofs no Bigeljshtaina gribeeja $$$ aiznjemties

nuhajs Reģ.: 01.06.2006
0 0 Atbildēt

Tdi ir žuļiks,tā ierakstiet. Es viņam gribu iemainīt labu mantu, viņš neparko. Labi,tagad pateikšu,tas ir 2006. gada verķis..nu bet kad ne, tad ne....

0 0 Atbildēt

nuhajs rakstīja: Tdi ir žuļiks,tā ierakstiet. Es viņam gribu iemainīt labu mantu, viņš neparko. Labi,tagad pateikšu,tas ir 2006. gada verķis..nu bet kad ne, tad ne....

waj waj wajjjjjj , sanaak ka es 'prizz f stugjiju' vietaa , $$$$ panjeemu .

0 0 Atbildēt

ja man vajadzētu izvēlēties starp golpu un pontiaku, tad es ņemtu abus divus - pontiaku pārdotu un par to naudu golpam uzliktu 22 collu spinerus

0 0 Atbildēt

te linki , kur var paskatiities uz \'\'leeta un baigi laba golpa \'\' izpeetes rezultaatu , jau peec iepirciena -

www.vwmotion.lv/...

fotki.lv/...

taxshto nafig pirkt maneejo , kursh nau ne no gjermaanjijas ne ap stabu tiits , ne odo nokrukjiits , ja var ieguut taadus skaistuljus

0 0 Atbildēt

TDI ir appisējs no mazpisāniem

0 0 Atbildēt

marrutkis rakstīja: TDI ir appisējs no mazpisāniem

vispaabaa tos mazpisaanus par 'Priezju parku' Juurmalaa sauc , bet teu jau to nesaprast ,jo teu nau golpa

JJJ Reģ.: 22.03.2004
0 0 Atbildēt

saprotu, ka ieliešu eļļu TDI sakurtajā ugunāi, taču, atvaino, padomā par piedāvājuma attiecību pret cenu. nezinu, kādiem apsvērumiem jābūt pircējiem, lai ņemtu 10 gadus latvijā "jātu" , piedod, brauktu mašīnu, kaut arī tikai rīga - jūrmala. arī es 90 % braucu pa rīgu, bet piekari regulāri dabūnu pārlasīt, jo nepatīk bremzēt pirms katrām tramvaja sliedēm, mīcīties uz 30 vietās, kur ir kāda bedrīet, rīgas sāls arī liek just.. piedāvā normālu cenu un varbūt es būšu, kas piezvanīs, jo kā reiz tuvākā mēneša laikā iepirkšu kaut kādu tamlīdzīgu kā otro autiņu ģimenei - ikdienai pa rīgu un lai būtu dīzelis, mazs gabarītos, lai var vieglāk noparkot.. var arī citi piedāvāt!

p.s.

nav ko xirst par "nobrauktajiem" vācijas autiņiem, forumā pievienotās bildes nebija korektas. esmu dzīvojis savlaik vācijā un cilvēki tur ir visādi - gan knauzeri, kā jau pieminēts dažos forumos, gan rūpīgi, pedantiski vācieši, kas tiešām 10 gados nobrauc ar golfu 200 000. un ne jau tāpēc, ka viņi nebrauktu 100 km dienā, bet tāpēc, ka ģimenē ir mašīna uz katru cilvēku, vai pat vairākas, vai arī golfs ikdienai un buss nedēļas nogalei braucienam uz baznīcu. v

so, keep the peace, no stress, bet nevajag te mākslīgi uzturēt forumu dēļ kaut kāda tautas vāģa par nesamērojamu cenu.

0 0 Atbildēt

JJJ rakstīja: saprotu, ka ieliešu eļļu TDI sakurtajā ugunāi, taču, atvaino, padomā par piedāvājuma attiecību pret cenu. nezinu, kādiem apsvērumiem jābūt pircējiem, lai ņemtu 10 gadus latvijā "jātu" , piedod, brauktu mašīnu, kaut arī tikai rīga - jūrmala. arī es 90 % braucu pa rīgu, bet piekari regulāri dabūnu pārlasīt, jo nepatīk bremzēt pirms katrām tramvaja sliedēm, mīcīties uz 30 vietās, kur ir kāda bedrīet, rīgas sāls arī liek just.. piedāvā normālu cenu un varbūt es būšu, kas piezvanīs, jo kā reiz tuvākā mēneša laikā iepirkšu kaut kādu tamlīdzīgu kā otro autiņu ģimenei - ikdienai pa rīgu un lai būtu dīzelis, mazs gabarītos, lai var vieglāk noparkot.. var arī citi piedāvāt!

p.s.

nav ko xirst par "nobrauktajiem" vācijas autiņiem, forumā pievienotās bildes nebija korektas. esmu dzīvojis savlaik vācijā un cilvēki tur ir visādi - gan knauzeri, kā jau pieminēts dažos forumos, gan rūpīgi, pedantiski vācieši, kas tiešām 10 gados nobrauc ar golfu 200 000. un ne jau tāpēc, ka viņi nebrauktu 100 km dienā, bet tāpēc, ka ģimenē ir mašīna uz katru cilvēku, vai pat vairākas, vai arī golfs ikdienai un buss nedēļas nogalei braucienam uz baznīcu. v

so, keep the peace, no stress, bet nevajag te mākslīgi uzturēt forumu dēļ kaut kāda tautas vāģa par nesamērojamu cenu.

nu bet 3,14s taisni , uz DE piemeeram , un peerc tur tos mazlietotos meciitaajpensionaaru diizeljgolpus par 'sameeriigaam' cenaam, waj tad es teu uzbaazjos waj

1.. 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ..17

Lasītākie raksti

Jaunie raksti