Baisulis rakstīja: A kurā valstī šito lūzni ražo? Islandē?
Ulubelee , pljin kas ta to nazin
Baisulis rakstīja: A kurā valstī šito lūzni ražo? Islandē?
Ulubelee , pljin kas ta to nazin
Baisulis rakstīja: Tas ir Tadžikijā??
aiz Ashabadas , blakus Mangishlakai .
paaris bildes shon pieliku , laj labaaka siekaloshanaas
P.S. opaals astraac 1,7TD ( kursh bildees nau golps ) ar tiek piedaavaac ~ 2keur .
Šitā laba bilde. Kas tas ir? Suņa kāja? foto.inbox.lv/...
Baisulis rakstīja: Šitā laba bilde. Kas tas ir? Suņa kāja? foto.inbox.lv/...
tas maaksla ir
Nopērciet tak kāds to auto,re,saimnieks jau sāk detaļās tirgot,riepu vairs naff.
Baisulis rakstīja: Nopērciet tak kāds to auto,re,saimnieks jau sāk detaļās tirgot,riepu vairs naff.
njefiga , riepas kaa reiz ir abzoluuti jaunas un atrodas uz shaapat konkreetaa autosa -24aa nedeelja 07gac , bildeec bij ritenju mainjas briidii , ar domu nodemonstreet megabiezaas kalotkas , tik fotograapsz no manis ........
shearer rakstīja: isi nesapratu ko tu ar to gribeji teikt Zhani. ka goflam ir lielaks salons neka bmw? nu varbut ka ir, neviens sheit neapgalvo preteejo.
E46 jau nu salons ir krietni ertaks neka golfam
didzinators rakstīja:
RLaguna rakstīja:
TDI rakstīja: Pirmais , kad ieraudziisi uz celja tumshi zalju 2.2d Lagunu vnz DA6220, kura ir nemeeraa apruuseejusi , zini , taa tika pirkta jauna 1997 gada augustaa un arii dziivo Juurmalaa , man taas utainaas grabazjas pietika 4iem meeneshiem lai saprastu ka taa nau mashiina , pat saliidzinaajumaa ar Golpu III nerunaajot par Golpu IV
Runaajot par renjooo ofigenna labajiem dzineejiem un ''krutajiem'' servisiem - 1,9dci motoram Contiteh siksna nojuka akkuraat peec 45kkm??!! 1,9TDI originaalaa siksna taa nau darijusi . pie nosacijuma ,ka abiem subjektiem siksnu mainja tika veikta peec pilnas programmas -kopaa ar visaadiem rulliishiem/mulliishiem .
Akuuni labaa renjoooo hadene - peec katras bedriites -uz servisu atbalsta gultniiti stoikaa mainiit marsh aizmugureejais torsioons -lielais spranjchu briinums , iztureeja 180kkm , amiishi tika nomainiiti jau pie ~130kkm . kameer ''sliktajam'' golpam, pat pie 210kkm , vinjus veel nemaz tik dikti nevajadzeeja mainiit .
Diivaini , bet manaa pieredzee , 98'aa gada golps izraadaas tehniski labaaks par 00' gada kango , piekam abi tika lietoti vienaa marshrutaa un +/ - vienaadaa slogojumaa . tas ka golps maksaaja 12,5kls bet kanga 7,5kls ir cita shtelle , ie3.14stie santiimi , staavot uz celja ar nelaikaa nopliishusu siksnu , vairs nesilda sirdi ??!!
taac nu ir mans staasc renjo VS VW
Nespried par autiņiem pēc savas braukšanas.Man ir dažus mēnešus vecāks autiņš-pēdējo divu gadu laikā nojuka pakaļas gultnis bet tehniskajā viss pa nullēm.Arī rūsējis nav.
Nevajag gadus meerit, bet nobrauktos kilometrus!
Un kā Tu domā cik km astoņos gados Vācijā nobrauc autiņš?
Baisulis rakstīja: Rokas bremze ir?
Ņemot vērā Tavu parakstu tev krāniņš arī ir visgarākais.
RLaguna rakstīja:
Un tagad vēlreiz uzmanīgi izlasi manu parakstu un padomā. Ja izdodas.
RLaguna rakstīja:
didzinators rakstīja:
RLaguna rakstīja:
TDI rakstīja: Pirmais , kad ieraudziisi uz celja tumshi zalju 2.2d Lagunu vnz DA6220, kura ir nemeeraa apruuseejusi , zini , taa tika pirkta jauna 1997 gada augustaa un arii dziivo Juurmalaa , man taas utainaas grabazjas pietika 4iem meeneshiem lai saprastu ka taa nau mashiina , pat saliidzinaajumaa ar Golpu III nerunaajot par Golpu IV
Runaajot par renjooo ofigenna labajiem dzineejiem un ''krutajiem'' servisiem - 1,9dci motoram Contiteh siksna nojuka akkuraat peec 45kkm??!! 1,9TDI originaalaa siksna taa nau darijusi . pie nosacijuma ,ka abiem subjektiem siksnu mainja tika veikta peec pilnas programmas -kopaa ar visaadiem rulliishiem/mulliishiem .
Akuuni labaa renjoooo hadene - peec katras bedriites -uz servisu atbalsta gultniiti stoikaa mainiit marsh aizmugureejais torsioons -lielais spranjchu briinums , iztureeja 180kkm , amiishi tika nomainiiti jau pie ~130kkm . kameer ''sliktajam'' golpam, pat pie 210kkm , vinjus veel nemaz tik dikti nevajadzeeja mainiit .
Diivaini , bet manaa pieredzee , 98'aa gada golps izraadaas tehniski labaaks par 00' gada kango , piekam abi tika lietoti vienaa marshrutaa un +/ - vienaadaa slogojumaa . tas ka golps maksaaja 12,5kls bet kanga 7,5kls ir cita shtelle , ie3.14stie santiimi , staavot uz celja ar nelaikaa nopliishusu siksnu , vairs nesilda sirdi ??!!
taac nu ir mans staasc renjo VS VW
Nespried par autiņiem pēc savas braukšanas.Man ir dažus mēnešus vecāks autiņš-pēdējo divu gadu laikā nojuka pakaļas gultnis bet tehniskajā viss pa nullēm.Arī rūsējis nav.
Nevajag gadus meerit, bet nobrauktos kilometrus!
Un kā Tu domā cik km astoņos gados Vācijā nobrauc autiņš?
Spelju vai iistais?!
Baisulis rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Nu laikam jau nevar manu slietni salīdzināt ar tavu pili.
RLaguna rakstīja:
Baisulis rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Cirvis
RLaguna rakstīja:
Baisulis rakstīja:
RLaguna rakstīja:
Palasi nu uzmanigak.Vai tiešam tik neatapigs esi
TDI rakstīja: foto.inbox.lv/...
paaris bildes shon pieliku , laj labaaka siekaloshanaas
P.S. opaals astraac 1,7TD ( kursh bildees nau golps ) ar tiek piedaavaac ~ 2keur .
vēl neesi pārdevis ???
man tas, kurš nopirkam piezvanīja otrajā dienā un pēc 4 dienām jau autiņš bija pārre;gistrēts, nauda man un viss čiki - visi laimīgi
a tev - good luck
Izrādās-Subaru ir mahinators
neesu paardevis , nau veel bijis 'iistais' klienc
viens shmuliigs tipinjsh peetija , piedaava 5,7keur , pasuutiiju vinju , jo nepatiaka man tas muulis , pat argumentus vinja piedaavajumam nejautaaju , pateicu nee un atvadiijos
otrs skatijaas sievai , taa nobijaas no zs + zilu vajagot
man nau steigas + nau arii gluzji vienalga kam vinju 'atdot'
TDI rakstīja: neesu paardevis , nau veel bijis 'iistais' klienc
viens shmuliigs tipinjsh peetija ,
Tas bija Šīris.
Baisulis rakstīja:
Tas bija Šīris.
man tadus tautas mesluvaagjus nevajag. braucu tikai ar sporta un elitaaraam mashiinaam
shearer rakstīja:
Baisulis rakstīja:
Tas bija Šīris.
man tadus tautas mesluvaagjus nevajag. braucu tikai ar sporta un elitaaraam mashiinaam
tas ir tautaswagens !!! teu ir bavarijas meslu wagens , pliiz nejaukt
TDI, bet tu esi losis ka nepardevi pa 5700eiro. diez vai tev vel kads idiots gadisies, kursh bus gatavs maksat tadu naudu pa to shrotu.
TDI Golf IV pārdodu