- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Var atdot noplēšanai jebkuram kantorim kas līmē. Nu varbūt ne jebkuram, bet tiem, kam ir kada pieredze. "Darts", "Daiļkrāsotāji". Tie pirmie, kas ienācva prātā, bet iespējams, ka nebūt tie labakie.
Bet noteikti vairāk cerības lieku uz tiem augstspiediena sūkņiem.
Un ja nenak uz reiz nost, tad vajag ilgāk papūst, lai tā virsma visa uzsilst.
Ir uzpucēti vairākie bijušie Dienstwagen
Perfekts rezultāts par pieņemamu cenu. Aptuveni 40 Ls (virsbūves mazgāšana, uzlīmju noņemšana, pulēšana utt.)
* plēve sen uzlīmēta un pārējais auto ir stipri pabalējis, bet zem plēves krāsa būs tumšāka
* plēšot nost var noraut krāsu, ja tai ir kāds kaitējums iepriekš nodarīts (rūsa, atlekusi krāsa u.t.t.)
* plēšot nost var nenonākt līme, cik šitādu mašīnu nav redzēts...
911 rakstīja: mīnusi tiešām var būt visādi, bet par izbalēšanu cerams būtu pāragri runāt - autiņš 2006. gada un hvz kad tās uzlīmes sapļeckātas
Ar celtniecības fēnu pameiģini - uzkarsē un labi iet nost.
Bet par tiem trūkumiem, nekad nav redzēts ka krāsa atplīsa. Bet pārējie 2 ārstejas ar pulēšanu.
phenom rakstīja: Ar celtniecības fēnu pameiģini - uzkarsē un labi iet nost.
Iesaki vēl ar fleksi izgriest.
uupis rakstīja:
principā, tā ir reālākā iespēja dabūt nost uzlīmi...
Ja uzlīmju ir daudz un naudas arī, tad var ķerties pie ķīmiskajiem līdzekļiem. Tikai jāzin uz kādas bāzes tā uzlīme ir.
Bucefals rakstīja: Phenom, veciem autiņiem ta krāsa lobās nost pat ļoti labi.
Man liekas ka tas ir vairāk atkarīgs no auto stāvokļa nevis no tā vecuma(ja runa iet par lietotiem auto)
uupis rakstīja:
Esi meiģinājis?
Yetti rakstīja: P.S. domāts bija, par celtniecības fēnu....
Vo-vo. Man liekas ka nav nekā vienkaršāka ![]()
lohi var skrāpēt un ar ūdeni pūst.
1) vajadziigs feens - celtnieciibas lai uzsildiitu pleevi un taa kaatu nost atstaajot max maz liimes.
2) Kraasa var nonaakt tikai tad ja ir nekvalitatiivi uzkraasota (bijis sists un piekraasots auto)
3) Ar karcheru neiesaku - spiediens par lielu un nonaaks ja ne ar kraasu tad ar lakas gabaliem gan...
4) Kraasa izbalee arii pa gadu un aatraak...
atkariigs no taa cik daudz saules uz mashiinas spiideejis cik daudz skraapeeta mashiina utt. utjp.
5) Liimes paliekas var nomazgaat ar speciaaliem liidzekljiem ( piem. 3M Citrus cleaner) Vai arii ar parastu benziinu...
Ja veel kas jautaajams janis@iauto.lv
Ja ljoti negribas pasham tad varam sarunaat arii nonjemshanu to visu uz meilu.
es varu apliimeet un nonjemt ja vajag.
uupis rakstīja:
nav jau jābāž tas gals tuvu auto virsbūvei...
doh.....
Pirmdienis rakstīja:
uupis rakstīja:
nav jau jābāž tas gals tuvu auto virsbūvei... doh.....
var pat siltu laiku sagaidiit un leenaa pleest nost, tik jaunai mashinai nekas nenonaks nost
art
art
911 rakstīja: Plz. padalaties ar infu/iespējām par līmplēvju noņemšanu no autiņa, kuras palielās virsmās ir salīmētas uz krāsas. Varbūt šo ķirurģisko iejaukšanos var veikt pats vai arī ir kāds labs kantoris, kurš to varētu izdarīt. Droši, ka arī pulēšana pēc tam būtu vajadzīga. Katrā ziņā nav vēl provēts, cik labi/slikti viņas nāk nost.
Atnaac pie manis,es tev paardosu pareizo kiimiju, kura ir speciaali radiita lai nebojaajot auto nonemtu pleevi un liimi. Pats peec tam piipadams stundas laikaa visu nonemsi.
Mans tel. 29243428
Prece ir 3M razojums, buus ar visaam garantijaam ![]()
VWBraucejs rakstīja:
911 rakstīja: Plz. padalaties ar infu/iespējām par līmplēvju noņemšanu no autiņa, kuras palielās virsmās ir salīmētas uz krāsas. Varbūt šo ķirurģisko iejaukšanos var veikt pats vai arī ir kāds labs kantoris, kurš to varētu izdarīt. Droši, ka arī pulēšana pēc tam būtu vajadzīga. Katrā ziņā nav vēl provēts, cik labi/slikti viņas nāk nost.
Atnaac pie manis,es tev paardosu pareizo kiimiju, kura ir speciaali radiita lai nebojaajot auto nonemtu pleevi un liimi. Pats peec tam piipadams stundas laikaa visu nonemsi.
Mans tel. 29243428
Prece ir 3M razojums, buus ar visaam garantijaam
Nu pastaasti kas taa par "Pareizo"kjiimiju ir... kaa saucas vismaz?