ui, laabs
paardod lampas, sanaaks zapaskai
ui, laabs
paardod lampas, sanaaks zapaskai
diska man gan naf bet ir divas normalas kalošas, gribu pa abām 30Ls, bet pa vienai gan nepārdošu..
mazturiigie faaree ar r13 galashaam waj Kaa2 , a te , redz waj , R16 , podaikje na propitaanjiju ...
Inflācija iet platiem soļiem, odnako.
nee, nu shitais ir viens Aldis (lasiit sviests).
Vai tieshaam naf neviena letinja, kas izpaliidzeetu tautietim? Vai tieshaam jums gruuti noskruuveet no sava autinja ripuli un uzdaavinaat man? Laikam pasham buus jaaiet kaadam noskruuveet JOX
Situaacija vispaabaa stulba. garazjaa meetaajas 3 sasisti diski, 4 sasistas gumijas uz R16, ir arii viens R15 teeraudnieks ar sagrieztu gumiju virsuu. Laikam jau tas lietais viens buus jasalabo, bet kur? Diskam ir ielociita mala + komplektaa aizgaajusi plaisa. Gudriishi gan saka ka disks ir labojams, bet kur?
A man ka reiz uz balkona vasarene puslidz laba metajas! R16 205/55 Ņem polšu un vari braukt uz pļaviniekiem pakaļ! A ja 2 polši tad sarunasim kaut kur tikties Rīgā.
Bocis rakstīja: A man ka reiz uz balkona vasarene puslidz laba metajas! R16 205/55 Ņem polšu un vari braukt uz pļaviniekiem pakaļ! A ja 2 polši tad sarunasim kaut kur tikties Rīgā.
shekulants
neizlasiiji ka bomzim? to vajag?
neesi meegjinaajis jautaat riepuserviss.lv , taapataam ss.lv ira dajebenchii skudeklju par sho teemu
Varu tev pa 10 bauskas gaišajiem divas 205/55/16 ar super protektoru! Centrā!!!
Smart7 rakstīja: Varu tev pa 10 bauskas gaišajiem divas 205/55/16 ar super protektoru! Centrā!!!
Tikai vo disku gan man nav!
Smart7 rakstīja: Varu tev pa 10 bauskas gaišajiem divas 205/55/16 ar super protektoru! Centrā!!!
ar lisiju proķi?
Bocis rakstīja: A man ka reiz uz balkona vasarene puslidz laba metajas! R16 205/55 Ņem polšu un vari braukt uz pļaviniekiem pakaļ! A ja 2 polši tad sarunasim kaut kur tikties Rīgā.
Gumija ar blekji ir kopā?
Siksparnis rakstīja:
ar lisiju proķi?
Nē lielisku!!!, bet viena riepa cik atceros meta nolaižu līdz 7 aliņi
Kauč, kas traks, visi grib tik ieraut.
Siksparnis rakstīja: Kauč, kas traks, visi grib tik ieraut.
A tu nē?
Peksiic rakstīja: nee, nu shitais ir viens Aldis (lasiit sviests).
Vai tieshaam naf neviena letinja, kas izpaliidzeetu tautietim? Vai tieshaam jums gruuti noskruuveet no sava autinja ripuli un uzdaavinaat man? Laikam pasham buus jaaiet kaadam noskruuveet JOX
Situaacija vispaabaa stulba. garazjaa meetaajas 3 sasisti diski, 4 sasistas gumijas uz R16, ir arii viens R15 teeraudnieks ar sagrieztu gumiju virsuu. Laikam jau tas lietais viens buus jasalabo, bet kur? Diskam ir ielociita mala + komplektaa aizgaajusi plaisa. Gudriishi gan saka ka disks ir labojams, bet kur?
jāprasa pa kurieni tu braukā,sasistas riepas sajāti diski
gastello rakstīja:
LV celji. Un ir ne tikai sasistas riepas, arii ritoshajai neklaajas viegli. Turklaat pamanos diezgan biezji kaadu skruuvi ieraut, bet tas viss labojams.
Magistrs rakstīja: Novēlu autoram kļūt par mazturīgo...
tirslis
Peksiic rakstīja: Hehe
Vajadziigs hotj teerauda disks R16 (lai caurumi paseetu Audi A6) ar +/- normaalu kalashu. Nopirkshu. Nedaargi. Vajadziigs zapaskai.
pagrabā mētājas viena laba r16 kalaša un zinu kur var dabūt lieto disku uz A6.
sūti ziņu uz perforators@gmail.com un esi priecīgs
īstenībā tur pat r16 divi diski ir un pieļauju, ka owners viņus atdos pa alumīnija cenu.
ja atmiņa neviļ šitādi
Magistrs rakstīja: Blakus topikā vien tirgo disku koplektu ar riepā uz R15. Tādam antonam kā autoram labāk braukt ar R15. Tas vairāk atbilst viņa braukšanas stilam un mazturīgā statusam.
dafai netirs ja. R15 pasham ir viens, tikai bez kaloshas. varu tev atdot, ja vajag.
Smart7 rakstīja:
Siksparnis rakstīja: Kauč, kas traks, visi grib tik ieraut.
A tu nē?
Svēta lieta.
Peksiic rakstīja:
gastello rakstīja:
LV celji. Un ir ne tikai sasistas riepas, arii ritoshajai neklaajas viegli. Turklaat pamanos diezgan biezji kaadu skruuvi ieraut, bet tas viss labojams.
Nevajag braukt ar R16 un sūdzēties, ka nabags esi Es kaut kā pieturos pie ražotāja izmēriem un nesūdzos Tādas lietas kā pārsistas riepas arī nepazīstu
msh rakstīja:
Peksiic rakstīja:
gastello rakstīja:
Nevajag braukt ar R16 un sūdzēties, ka nabags esi Es kaut kā pieturos pie ražotāja izmēriem un nesūdzos Tādas lietas kā pārsistas riepas arī nepazīstu
LOHS???? Ražotājs jau noteicis 16', vismaz man!
Ziedojiet mazturiigam disku+riepu (R16)
Hehe
Vajadziigs hotj teerauda disks R16 (lai caurumi paseetu Audi A6) ar +/- normaalu kalashu. Nopirkshu. Nedaargi. Vajadziigs zapaskai.