vai kāds ir saskaries ar šo servisu?domāju aizvest uz turieni savu avensi.kā tur cenas uz apkopem/attieksme?Auto 2003 gada.
Paldies
vai kāds ir saskaries ar šo servisu?domāju aizvest uz turieni savu avensi.kā tur cenas uz apkopem/attieksme?Auto 2003 gada.
Paldies
Oglracis rakstīja:
Kindzulis rakstīja:
Oglracis rakstīja:
nuhajs rakstīja:
Oglracis rakstīja:
Bla 4ista te vieni vienigi s.m.e.r.d.e.l.i. apgrozaas
Tu to par sevi?
Nee par tevi , jo tavs niks jau norada kads l.o.h.s. tu esi
lien ka nu atpakalj tajaa pakaljas caurumaa no kura esi izliidis
KUr sitadi RODAS???
Ogļrači ir kurmji.
Bet iespējams jautājumas nav lieks ,jo kā saka jaunu auto lietotāji cenas pa telefonu un mājas lapā ir viena medaļas puse, vai pareizķ sakot beigās viss kopā ir dārgāk , bieži ilgāk ,kā sākumā plānots ( jāpiebilst tikko esmu iepircies Amservā un drīzumā varēšu padalīties ar savu pieredzi)
rudens68 rakstīja: kapēc gribi uz dīlerservisu dzīt, tev takš garantija vairs nav .
Bet iespējams jautājumas nav lieks ,jo kā saka jaunu auto lietotāji cenas pa telefonu un mājas lapā ir viena medaļas puse, vai pareizķ sakot beigās viss kopā ir dārgāk , bieži ilgāk ,kā sākumā plānots ( jāpiebilst tikko esmu iepircies Amservā un drīzumā varēšu padalīties ar savu pieredzi)
un kur tad citur tu domaa apkopi var uztaisiit?
lietus rakstīja:
rudens68 rakstīja: kapēc gribi uz dīlerservisu dzīt, tev takš garantija vairs nav .
un kur tad citur tu domaa apkopi var uztaisiit?
Tikai un vienigi Japanā toyotas rupnicā![]()