fiatam kāds nosipģījis numuru?
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
fiatam kāds nosipģījis numuru?
Pirmais rakstīja: fiatam kāds nosipģījis numuru?
Uz krastenes priekšā braucošais pacēla koka puļķi un trāpīja pa buferi. Džeks neiedomājās,ka varētu pazust numurs,brauca tālāk,Teikā pamanīja,ka numura nav.
arī par to, ka numuru var pieskrūvēt, džeks neiedomājās ...
tas džeks vispār domā?
uz benzīntakiem jau zvanīja lai paskatās vodeo
Vakardien tiesi braucot majaas pa radio teica, ka atrasts numurs ciparus neatceros, bet burti tocna bija EH.
Tak ej uz csdd un dabū citu
Mefistofels rakstīja: Vakardien tiesi braucot majaas pa radio teica, ka atrasts numurs ciparus neatceros, bet burti tocna bija EH.
Kas par radio?
schizo rakstīja: Tak ej uz csdd un dabū citu
Ļoti labi to zinu. Bet šis numurs bija vēl ar Latvijas karodziņu...
To es saprotu.es ar uz sawa pepelaca negribu nekådu citu.
Baisulis rakstīja:
schizo rakstīja: Tak ej uz csdd un dabū citu
Ļoti labi to zinu. Bet šis numurs bija vēl ar Latvijas karodziņu...
man auģikam ir latvijas numurītis
paņem csdd kādu smuko un samainīsim
Baisulis rakstīja:
Mefistofels rakstīja: Vakardien tiesi braucot majaas pa radio teica, ka atrasts numurs ciparus neatceros, bet burti tocna bija EH.
Kas par radio?
Konkreeti neatceros, iet kautkaads raidiijums ap 6 vakaraa, kur staasta par sastreegumiem utt, kautkaads braucamais laiks vai kas taads. 99%, ka star FM vai SWH, loti mas ticams, ka biju uzspiedis uz skonto. Neko citu neklausos, taa kaa viens no siem
Pirmais rakstīja: man auģikam ir latvijas numurītis
Tagad, ja numuru liek cits īpašnieks uz cita auto, liek mainīt uz europas zilo ...
Braucamais laiks ir ieksh SWH. Piezvani uz radio (vislabāk 1dien vakarā) un pajautā!
vakar vienu numuru (kai cipari neatceros ) redzēju atsutētu valmieras ielā pie pazemes gājēju pārejas uz daugavpils ielu redzams tikai no brauktuves puses .varbūt ka tavs ,vai kāda cita bēdu brāļa .
vakar vienu numuru (kadi cipari neatceros ) redzēju atstutētu valmieras ielā pie pazemes gājēju pārejas uz daugavpils ielu, redzams tikai no brauktuves puses .varbūt ka tavs ,vai kāda cita bēdu brāļa .
Hirsch rakstīja:
Pirmais rakstīja: man auģikam ir latvijas numurītis
Tagad, ja numuru liek cits īpašnieks uz cita auto, liek mainīt uz europas zilo ...
a tiem eiropiedrasiem neviens neteiks, mēs vienkārši samainīsim
Paskaties vai iekš www.numur1.lv nepārdod šo nabaga numuru.
Mefistofels rakstīja:
Baisulis rakstīja:
Kas par radio?
Konkreeti neatceros, iet kautkaads raidiijums ap 6 vakaraa, kur staasta par sastreegumiem utt, kautkaads braucamais laiks vai kas taads. 99%, ka star FM vai SWH, loti mas ticams, ka biju uzspiedis uz skonto. Neko citu neklausos, taa kaa viens no siem
Būsi dzirdējis, ka pazaudēts numurs, jo pie atrastajiem nav, ir tikai pazaudēts:
Aigars 2008-03-29 13:05:12
Pazudis auo numurs EH 5181 uz Krasta ielas vai virzienā pār Slāvu tiltu uz Teiku. tel 29221124
Paldies visiem par idejām un palīdzēšanu,numurs atradās Ogrē ar SWH palīdzību.
Radio SWH rulz.
Baisulis rakstīja: Paldies visiem par idejām un palīdzēšanu,numurs atradās Ogrē ar SWH palīdzību.
Radio SWH rulz.
pļā praiders tu
es visu krasta ielu izstaigāju ar lukturīti
Pirmais rakstīja:
Baisulis rakstīja: Paldies visiem par idejām un palīdzēšanu,numurs atradās Ogrē ar SWH palīdzību.
Radio SWH rulz.
pļā praiders tu
es visu krasta ielu izstaigāju ar lukturīti
divas reizes a to vakar braucu pa krasteni , a tur viens ar fonaaru raapo , lupii kautko rinjkjii un bubina zem deguna
Pareizāk sakot,atrasts ticis Rīgā,atradējs bij no Ogres.
Vot interesanti cilvēki....brauc no Ogres uz Rīgu nummurus meklēt....
Pazudis numurs EH5181
Vakar uz Krasta ielas pazuda auto numurzīme. Varbūt kādam kas zināms.tel 29221124