Tas tizlais "made in china" dizains, uz kuru velk VAG un mersis, un ar kuru jau safisies būmeris...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tas tizlais "made in china" dizains, uz kuru velk VAG un mersis, un ar kuru jau safisies būmeris...
msh rakstīja: Tas tizlais "made in china" dizains, uz kuru velk VAG un mersis, un ar kuru jau safisies būmeris...
Nu gaumes jautājums. man sākumā arī BMW dizains nepatika. Pagāja divi gadi un iepatikās. šis man arī tīri labi patīk. Superb purns jau toč no BMW nospiests
glīts...
jāuztraucas būmeriem būtu... ka škodai līdzīgi, nevis otrādi ...
msh rakstīja: Tas tizlais "made in china" dizains, uz kuru velk VAG un mersis, un ar kuru jau safisies būmeris...
Butu lidzigs mucai tad gan butu smuks ka vai
priekš īslaicīga facelift būtu pat ļoti Ok, bet nu ja jaunā Octavia paaudze izskatīsies šādi - nu sorry... izņemot purnu un lampas nekas nav jauns... viss stipri atgādina octavia II un pat I.paaudzi....
Yetti rakstīja: glīts...
Paskaties uz passāta kupeju
msh rakstīja:
Yetti rakstīja: glīts...
Paskaties uz passāta kupeju
nakuj man uz viņu jāskatās?
pārtulko markas nosaukumu un viss saliekas pa plauktiem...
zinu, ka ciniski...
P.S.bet kupeja bij' laba...
oh kā solīts ka feislifts būs 08 gadā.
bet vai patīk, nez...meibī jāpierod.
bet tas gan ka priekš īslaicīgā feislifta purniņš pamainīts daudz, diez vai 10-11 gadā jaunais modelis izskatīsies savādāk
msh rakstīja: Markas vai modeļa?
par marku tirgus bija...
līdz šim mirklim nesaprotu, kā "tautasbraucamais" var iekļūt VIPos...
krisus rakstīja: man patīk
delfi protams priekšā iauto
auto.delfi.lv/...
Pilnīgi piekrītu iauto jaunumi vispār parādās ar baigo nokavēšanos
DeaDMoroZZZ rakstīja: priekš īslaicīga facelift būtu pat ļoti Ok, bet nu ja jaunā Octavia paaudze izskatīsies šādi - nu sorry... izņemot purnu un lampas nekas nav jauns... viss stipri atgādina octavia II un pat I.paaudzi....
.. un vēl jauni spoguļi cienīgs gaz24 apgreids
Yetti rakstīja:
msh rakstīja: Markas vai modeļa?
par marku tirgus bija...
līdz šim mirklim nesaprotu, kā "tautasbraucamais" var iekļūt VIPos...
Uz faetonu paskaties
Kļūst aizvien līdzīgāks jaunajai Škoda Superb!
Tas nozīmē, ka pirms jaunā modeļa parādīšanās par labu cenu varēs dabūt iepriekšējas Octavias.... Jo mazāk atšķiras jauno no vecās, jo labāk
Bildes vislabāk man patīk skatīt iekš km77. Viņiem operatīvi parādās visi jaunumi ar vislabākajām bildēm. Škoda ir šeit www.km77.com/...
Sunis rakstīja: ......
kas jamajam asti cels, ja ne pac...
Varbūt kādam ir, vai zina kur meklēt elektroniskā veidā manuālis (domāts kā detaļu katalogs) Škoda Fabia II? tāds kā dīlera servisam vai kaut kas līdzīgs?
Tas katalogs saucas ETKA.
Kaksis rakstīja:
Gatins rakstīja: Varbūt kādam ir, vai zina kur meklēt elektroniskā veidā manuālis (domāts kā detaļu katalogs) Škoda Fabia II? tāds kā dīlera servisam vai kaut kas līdzīgs?
torentos
Tik ne visās etkas versijās ir visas VAG markas. Manis izmantotajai, piemēram, ir tikai fofāgens un audī.
evalc rakstīja: Tas katalogs saucas ETKA.
Kaksis rakstīja:
Gatins rakstīja: Varbūt kādam ir, vai zina kur meklēt elektroniskā veidā manuālis (domāts kā detaļu katalogs) Škoda Fabia II? tāds kā dīlera servisam vai kaut kas līdzīgs?
torentos
It kā novilku no torentiem, bet neiet nekādā jēgā ar ieinstalēšanu...
Škoda O2 face lift
Skoda O2 face lift