IKEA labumi - kādam interesē???

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003

Labasdienas!

Ir tā, ka esmu ieplānojis drīzumā doties uz IKEA iepirkt šo to no mēbelēm un citiem sadzīvē nepieciešamiem loriņiem. Bet, ir tā, ka šoreiz pašam nav tik daudz tā vedamā, lai īrētais busiņš tiktu pieklājīgi piepildīts. Tāpēc tiešais jautājums! Varbūt vēl kādam interesē kvalitatīvas mēbeles, trauki utt. utjp. no IKEA par ļoti pievilcīgām cenām?

Piedāvājumu var iečekot onlainā iekš poļu IKEA (www.ikea.pl - uz kurieni arī došos). Lai sākumā būtu vieglāk orientēties, var apmeklēt krievu IKEA (www.ikea.ru), kur viss plus mīnus tas pats, bet nu fināla izvēli labāk veikt tomēr no poļu kataloga. Cena latos ir aptuveni piektā daļa no Polijas cenas zolotos. Piemēram, 100 PLN = ~20 Ls. Apskatiet, cenas tiešām kārdinošas!

Ja tiešām interesē, mailot uz lynx8@inbox.lv . Tā kā busiņš tomēr nav no gumijas, priekšroka tiem, kas pirmie piesakās. Ja piesakās ...

P.S. Pirmajā tūrē pirms gada IKEA iztērēju aptuveni 1000 Ls - mēbeles fantastiski labas, cenas ļooooti patīkamas, nenožēloju ne santīma, ko izdevu, un kopumā domāju salīdzinājumā ar LV vismaz tik pat ietaupīju, ja ne vairāk.

 
LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Tiem, kas mājās mīl darboties ar laptopu - šitā lieta vienkārši rullē --> www.ikea.com/...

Pats nopirku, baigi ērti dīvānā strādāt. Galdiņa virsmu var sagāzt noteiktā leņķi, lai vēl ērtāk būtu.

LyNx8 Reģ.: 21.01.2003
0 0 Atbildēt

Anyone?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti