- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Sretsked rakstīja:
uldiskru rakstīja: Ir klikšķis, ka vajag kupejniekam tādas uzlikt, bet pirms to darīt gribas parunāt ar cilvēku/iem kam tādas jau ir vai kas tādas ir licis. Vai te iegriežas šādi cilvēki?
Man ir , bišķi palietotas, bet vēl tā neko. Ja nav izmestas misenē, varu uzdāvināt .
Ja tas domāts nopietni atmet savas koordinātes t.i. kā tevi var sazvanīt !
uldiskru rakstīja:
Sretsked rakstīja:
uldiskru rakstīja: Ir klikšķis, ka vajag kupejniekam tādas uzlikt, bet pirms to darīt gribas parunāt ar cilvēku/iem kam tādas jau ir vai kas tādas ir licis. Vai te iegriežas šādi cilvēki?
Man ir , bišķi palietotas, bet vēl tā neko. Ja nav izmestas misenē, varu uzdāvināt .
Uldiņ, Tevi gaida liels un patiess pārsteigums
![]()
sintris rakstīja:
uldiskru rakstīja:
Sretsked rakstīja:
Tak tas jau skaidrs
Sretsked rakstīja: Ak jā, tās ir no Lamborghini F 115
viņam ir tikai 115 zirgspēku????? ![]()
P.S. ja patiesi interesē "Lambo style" duris, tad bez 1/2 no auto vērtības cauri netiksi....
Tās eņģes ir dažādas - sākot no ķīniešu mēsliem (atgādina dīvāna eņģes), ko te daža laba šķūninga firmele tirgoja Latvijā, un beidzot ar tiešām labām eņģēm...
Ja ir vajadzība, varu nopārdot LSD ("Lambo Style Doors") eņģes - to labāko un nopietnāko variantu - ko pasūtīju no ASV sev, bet šobrīd nav laika ņemties uzstādīt un laikam tā laika vēl kādu gadu nebūs...
Mans tel.: 28655578
RX-7 rakstīja:
Tās eņģes ir dažādas - sākot no ķīniešu mēsliem (atgādina dīvāna eņģes), ko te daža laba šķūninga firmele tirgoja Latvijā, un beidzot ar tiešām labām eņģēm...
Ja ir vajadzība, varu nopārdot LSD ("Lambo Style Doors") eņģes - to labāko un nopietnāko variantu - ko pasūtīju no ASV sev, bet šobrīd nav laika ņemties uzstādīt un laikam tā laika vēl kādu gadu nebūs...
Mans tel.: 28655578
te pat apkakāt nav ko... LSD ir nopietns kantoris.... tik smaidu rauj, vai cilvēks, TO ieguldīs iekš auto...
cipars i' puse no auto ![]()
Yetti rakstīja: ...
te pat apkakāt nav ko... LSD ir nopietns kantoris.... tik smaidu rauj, vai cilvēks, TO ieguldīs iekš auto...
cipars i' puse no auto
Nu, nesmej nemaz - redz ka ir vēl tādi cilvēki... Kaut uz mani paskaties ![]()
RX-7 rakstīja:
Yetti rakstīja: ...
cipars i' puse no auto
Nu, nesmej nemaz - redz ka ir vēl tādi cilvēki... Kaut uz mani paskaties
labi, lai paliek...![]()
RX-7 rakstīja: ... komplekts jauns, iepakojumā... Pa 2x gāzes atsperēm uz katru eņģi, eņģes regulējamas visos iespējamos veidos. Durve atslēgā veras kā parasti, un pēc tam "giljotīnas" veidā uz augšu... Nevis kā daži labi "atlupušo ausu" varianti, kas ļurkājas ka bail (aizpagājušajā AutoExoticā tas latvju šķūniga kantoris demonstrēja šo ķīniešu plāno bleķa variantu)...
es nekādi neapšaubu Tevis teikto....
tik neticu, ka šeit kāds nopirks...
Yetti rakstīja:
RX-7 rakstīja: ... komplekts jauns, iepakojumā... Pa 2x gāzes atsperēm uz katru eņģi, eņģes regulējamas visos iespējamos veidos. Durve atslēgā veras kā parasti, un pēc tam "giljotīnas" veidā uz augšu... Nevis kā daži labi "atlupušo ausu" varianti, kas ļurkājas ka bail (aizpagājušajā AutoExoticā tas latvju šķūniga kantoris demonstrēja šo ķīniešu plāno bleķa variantu)...
droshi vien, ka lielaakajai daljai dzilji pie vienas vietas , kam tu tici, kam nee...
boksējamies?
shmurger rakstīja:
Yetti rakstīja:
droshi vien, ka lielaakajai daljai dzilji pie vienas vietas , kam tu tici, kam nee...
zinu...
tik ir kādi 3 cilvēki, kuriem tas nau pie vienas vietas...
lai Tev arī kādreiez izdodas.... ![]()
Yetti rakstīja:
zinu...
tik ir kādi 3 cilvēki, kuriem tas nau pie vienas vietas...
lai Tev arī kādreiez izdodas....
un no tiem 3 cilvēkiem mani interesē 2vu viedoklis....
sleepnis rakstīja: A kam tādas vajadzīgas? Vienīgais, ko varu iedomāties 10 autiņu stāvvietā varētu 11 iespiesties, pie nosacījuma, ja visiem tādas durvis.
tas vajadzīgs dubļu/sāls vannām
- izbrauc pa mūsu ziemas šļuru , rausies ārā no no sava 'a ļja Lambo'' megapepelaca un , pļurkt , aiz krāga , uz galvas , no durvju apakšas , uzkrīt pļaka . ![]()
![]()
![]()
![]()
Vēl gribēju arī teikt ka ne visiem auto LSD izskatās labi, bet to jau laikam apcilājām citās topicā.
Bet neviens par šito neiedomājas ![]()
msh rakstīja: Tfu, TDI
Bet neviens par šito neiedomājas
sods par spļaudīšanos publiskās vietās -Ls10,- !!!!!!!!!!
bioleo ![]()
msh rakstīja: Tfu, TDI
Bet neviens par šito neiedomājas
Da ar normālu LSD nebūs tādu problēmu, tā kā relax tauta.
sleepnis rakstīja: A kam tādas vajadzīgas? ....
blondām bārbijām....
tjipa anetei...