Kaksis rakstīja:
Pirmais rakstīja:
Yetti rakstīja:
Kaksis rakstīja: Ir cilvēki, kuri neko nevar, nemāk, negrib. ...
tu, perfekti, atbilsti saviem nosacījumiem...
stulbus padomus dot viņš māk, bet par vārdiem atbildēt laika nepietiek
Tev jau nepietiek naudas manai atbildei.
tu tak pat vēl neesi man pateicis cik tas maksās un tavā rīcībā nav ziņu par to kam man naudas pietiek un kam nepietiek
SIA LOCO iepirkšanās Stils.
Labvakar! Šovakar es gribētu jums pastāstīt kā savas iepirkumu lietas kārto SIA "Loco" ,kuri atrodas Rīgas ielā 53,Salaspilī un kuru mājas lapa ir skatāme šeit -www.loco.ir.lv -. Tātad, ir 2009.gada 7 janvāris,kad SIA Rīkotājdirektora Dināra Icaka galvā dzims doma,ka vienam no SIA Loco metāla rumakiem vaig riepas,ko darīt? Jāpērk? Da tu ko?Napig? Riepas ir jāparauj uz pēcapmaksu! Jāvienojas ka apmaksa notiks 14 dienu laikā un miers. Un 4 ripuļi,kuru kopējā vērtība ir 124 ls jau atdusas Renāra busiņā kopā ar atliktā maksājuma pavadzīmi. Renārs protams smaida. Paiet mēnesis,zvana piegādātājs"Renār,nu samaksā tak par tām riepām!" Renārs paliek pikts"tu ko,muļķi neredzi, krīze tak valstī,kādas riepas? Kāda samaksa? Sēdi un nepuksti,ja būs nauda,tad dabūsi,kad būs,nezinu." un no tās dienas pārstāj celt klausuli. Malacis Renārs,pareizu izstrādājis taktiku. Saki Rīkotājdirektors,gluži kā filmā "Ceplis" ja?