modena rakstīja:
WALA rakstīja: Da labi modena - ne nu tajā lidostā viss tik labi nekā ( kopā futbolu spēlēju ar cilvēkiem kas kadreiz tur strādāja, un viens joprojām tur strādā kompānijā kurai pašai pat lidmašīna reiz piederēja, bet tagad faktiski jamie kā tūrfirma strādā).
Un vēl tie sviestainie plāni par Latvijas Frankfurti utt. Tirst jams toč māk, bet kaut kur jau arī jābūt mēra sajūtai par to kādas pasakas tautai ir stāstāmas. Īsti neredzu kur un ko vienā no bagatākajām ministērijā konkºētais purns būtu sakārtojis.
Nu ja jau par plāniem.... gribi pateikt ka šie nav kaut vai daļēji piepildījušies? Vai leiši nebrauc pie mums lai lidot tālāk? Vai varbūt igauņu un leišu lidostām lietas sokas tik pat labi ka pie mums?
Personīgi es redzu iespēju pārvilināt vismaz krievu pasažierus, kuri šobrīd lido caur Helsinkiem. Bet nu kuj brauks pie mums, ja neattīstīsim infrastruktūru.
Un ja tu spēlēji ar zinošiem cilvēkiem, tad tu laikam labi zini, ka AirBaltic noslēdzis daudzus interesantus līgumus ar austrumu pusi un faktiski bija pirmais kurš tik tāli iegāja austrumu tirgū.
Iespējas ir un viņas ir jāizmanto. Pagaidām tikai viens kaut ko reāli šīm mērķim ir darījis. Pārēji, ka Pirmais jau minēja - neko nesola un neko nedara.
Un ja tev vel būtu paziņas dzelzceļnieki - tad viņi tev pastatītu, ka jau sen neatceras tos laikus, kad viņiem bija mazas algas un samazinātas darba dienas.
visvairāk man patīk tie ekologi, kuri vispirms skandē, ka te mēs audzēsim vaboles, bet pēc žūksnīša iepiķošanas pēkšņi par to aizmirst
man vienam paziņam pirms vēlēšanām uzradās bērnu laukums daudzstāveņu pagalmā.... pirms tam viņi bija aizgājuši uz pašvandību un prasija vai viņi drīkst samesties un uztaisit paši tādu laukumu
viņiem teica - tasiet, tikai tā ir privātā zeme un ieeja būs par maksu lai varētu samaksāt zemes īpašniekam
Pērku Virpu metāla apstrādei
Vai gadienā kāds negrib atbrīvoties no virpas ? par saprātīgu cenu prasības: lai attālums starp vadotnēm nebūtu lielāks par 1600mm,bez luftēm mehānismos labā stāvoklī, vēlams no Latgales puses.