DimanC rakstīja:
Pirmais rakstīja:
labi skan - auto ar ierobežotu pieejamību
tak aizej uz salonu un nopērc savu lielo citronu lanciju vai alfu.... vai pat sābu, kamēr vēl var
nu un, ka salona nav tavā pilsētiņā? dzīvo tak neiropas sajūzā, aizbrauc uz kaimiņzami pakaļ....
un vēl - ja nav salona tavā pilsētā, vai tas neliecina par to, ka nemaz tik daudz tev līdzīgi domājošo dīvaiņu (idiotu) nemaz nav
pričom tur salooons? tiko visi runāja par A80 un Astrām un citiem labi ja 3k vērtiem pepelaciem, tagad pēkšņi jaunas mašīnas nesmīdini. un, kā jau iepriekš šai topikā noskaidrots, jauns SAAB [pateicoties GM] vispār nav SAABs.
cik gab. @ss.lv ir \"ņemami\" 900tie turbo saabi? vai tas uz roku pirkstiem saskaitāmais auto daudzums liecina par \"pieejamu mašīnu\"?
un individuāla auto ideju Tu tā arī neesi sapratis - ja apkārt man dzīvos daudz \"līdzīgi domājošu dīvaiņu/idiotu\", tad man nemaz nevajadzēs tādu mašīnu kā viņiem, bet gan savādāku
p.s. es nedzīvoju ES.
par šitādu astru bazars www.hansaauto.lv/...
un golfs tika pielīdzināts tam sābam, ko pirms 20 gadiem placī nokautu varēja paņemt....
ja jau tevi neinteresē salons, tad ko ta tu iespringsti par to, ka klapē ciet sābzavodu?????
kur ir tas zavods, kurā ražo pareizos 20++ gadīgos pareizos sābus????
jamie jau visi ir sapuvuši..... tie, kas nav, tie tikai pateicoties dažu entuziastu smilšstūklošanai un citām ūberkrutām aktivitātēm.....
reku Vadonim arī ir sābs..... tikai problēma ar to sābu ir tāda, ka nevienu reizi, kopš tas sābs ir latvijā, viņš nav izlaists cauri tehniskajā apskatē......
protams apskati varētu iziet.... tikai ir bišķi jāiegulda piķītis un darbs
.... nu un kautkas jāpiemudrī, jo dažas detaļas vienkārši vairs neviens neražo.... bet pasūtīt jaunus pavarotņikus maksā dārgāk kā nopirkt jaunu astru
es kautkā nemanīju jamo tajā akcijā, kas protestēja pret zavoda slēgšanu....