Velo 3-4 g.v. puikam

Imka Reģ.: 26.02.2004

Varbūt kāds pēdējā laikā ir pētījis, meklējis un pircis velosipēdu bērnam (3-4 g.v. puikam, augums 1m) Kur ir redzētas labas cenas vai kur var dabūt atlaides? Kam vajadzētu pievērst uzmanību, kādu firmu ražojumu vai modeli ieteiktu. Vajadzīgs ar sānu atbalsta ritenīšiem. Plānotā cena līdz 80 Ls.

 
1 2
DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

jau gadus 5-6 pērku gan velo, gan rezerves daļas, gan apkopes veicu pie Pavela. Arī pāris bērnu velo esmu iegādājies - nekādu sūdzību.

www.bikes.lv/...

juha Reģ.: 11.01.2003
0 0 Atbildēt

Veikals "Eži" iepretim Bērnu pasaulei. Par cenām neatceros, bet sortiments tur ir ļoti plašs.

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

www.bikes.lv/...

pieljauju, ka ir pieejami arii citi beernu richuki. piebrauc, paskaties uz vietas.

Velomens Reģ.: 21.10.2007
0 0 Atbildēt

juha rakstīja: Veikals "Eži" iepretim Bērnu pasaulei. Par cenām neatceros, bet sortiments tur ir ļoti plašs.

jau 2 gadi kā tā veikala nav!

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

eži ir Valmieraa un Ceesiis

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

Iesaku author outset, priekš ikdienas gluži normāls. Paskaties internetveikalos, agrā pavasarī tie tur bija biezā slānī par tādu naudu.

Katrā ziņā mans sīkais 2 mēnešus dienu dienā tādu brauc, vēl neko nav nācies regulēt.(iepriekšējiem ričukiem reizi nedēļā)

STALINS Reģ.: 12.11.2003
0 0 Atbildēt

ā atvainojos, izlasīju, ka 7 dienu nedēļā braukāšanai..

padoms atsaukts.

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

nah Tev dubultdiski

es ar saviem 95 kg gaažu jau ceturto vasaru jeb paari par 2000 km. un nekaadus dubultdiskus nevajag.

piepumpee tik riepas virs 4 atmosfeeraam un min laimiigs...

taadam leetam ritenim principaa pouhj- priekšējie amortiņi labaak taapat lai nav, par pakaļējiem vispaar nerunaajot

kas vajadziigs-

alumiinija raamis (skaties izmeerus, vislabaak 20 colliigo, pie mums var beernu iepirkt kaa pieaugušo)

šimano pribambasi

ta i viss

man ir Merida, Cieniigajai vispaar slovaaku "dema" , nekas ,iet.

M77 Reģ.: 06.08.2008
0 0 Atbildēt

Imka rakstīja: Varbūt kāds pēdējā laikā ir pētījis, meklējis un pircis velosipēdu bērnam (3-4 g.v. puikam, augums 1m) Kur ir redzētas labas cenas vai kur var dabūt atlaides? Kam vajadzētu pievērst uzmanību, kādu firmu ražojumu vai modeli ieteiktu. Vajadzīgs ar sānu atbalsta ritenīšiem. Plānotā cena līdz 80 Ls.

Re kur palasi, ko rakstīju 02.11.2008 17:31:

www.iauto.lv/...

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Gachs rakstīja: ir vajadzīgs kārtīgs kalnu divritenis līdz 120 Ls .

mja.... labaak nopeerc pa to naudu kaut ko beerniem vai sievai

pa 120 loshiem sanaak akkuraat 1/3 no kalnu divretnja, un apmeeram 1/5 no kaartiiga kalnu divritenja

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Gachs rakstīja:

DeaDMoroZZZ rakstīja:

Gachs rakstīja: ir vajadzīgs kārtīgs kalnu divritenis līdz 120 Ls .

mja.... labaak nopeerc pa to naudu kaut ko beerniem vai sievai

pa 120 loshiem sanaak akkuraat 1/3 no kalnu divretnja, un apmeeram 1/5 no kaartiiga kalnu divritenja

sievai jau ir, a pasham nav. Nu pa 360 liidz 600 Ls mountinbaiku negribas pirkt tikai lai 6dienās/svetdienās izbrauktu. ar kartigu mtb domaju - dubultie diski, V-brake, bez amiishiem.

nu labi, ja nav prasiibu pret paarseeglshanaas aatrumu un precizitaati, nav prasiibu pret svaru, nav prasiibu pret gultnjiem, rumbaam, zobratiem, kjeedi, riepaam umtl.lietaam un nav vajadziigs pat prieksheejais amortijsh, kas patiesiibaa vellapeedam pa 120 lvl buuu tikai trauceeklis un liekasi svars, tad tieshaam skaties vai nu aut ko no lietotiem, vai arii no jauno vellappedu tirgotaaiem prasi 30% atlaidi - Panther, Author, Fuji, Peugeot, Anlen utml.razhojumi no zemaakaas klases buus dabujami par cenu kas ir tuvu tev nosauktajai - kalpos normaali un brivdienaas ar famiiliju vareesi izmest kaadu mieriigu loku pa parkeim un takaam Ja neesi aunagalva vai sportiskas braukshanas cieniitaajs =- dubultie aploki tev nafig nav vajadziigi.

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

Gachs rakstīja: Paldies par info! Velosipēds jau iepirkts un izbraukāts pa Mežaparku. Viens no zzk unlimited modeļiem, dubultie diski, V-bremzes, bezm amortiztoriem, kopts un pucēts, nopirktu no studenta, līdzi nāca vēl garantija nezinu cik tur tas zzk lētais modelis ir labs, bet cik pabraukājos pilnīgi pietiek

ir ok tas brucamais ! dazhs labs velokurjers shaadu riiku draazh jau vairaakas sezonas i ziemaa i vasaraa - paskats jau baiss uz to kas palicis paari no taa, bet ka dzheks pats saka - leeti, nav zheel ja nofizdiis, bet iet labi un izturiigs, pat esot machos minies - kabinaajais visaadiem pizhoniem ar LX XTR SRAM9.0 un citiem sveetdienas brauceejiem ar ekipeejumu virs shtukas elveel

lai labi ripo

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Kalnus atradis Savulaik tirgoņi ar lētajiem ķīniešu kalniešiem ar 100% uzcenojumu safisa letiņu priekšstatu par vārda "velosipēds" nozīmi. Iesaku aizbraukt uz kādu rietumeiropas valsti paskatīties, ar kādiem velosipēdiem tur brauc Par vislabāko velosipēdu, kas man jebkad ir bijis, uzskatu padomju ražojuma vīriešu minsku, kas man bija 14 gados, kārtīgi un pareizi nostrādāts latvijas apstākļiem piemērots velosipēds, diemžēl to nozaga

P.N. Velokurjeri, kuri dienā nominas lielus gabalus, ir tik pasisti, ka lieto kalniešus?

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

Nesen sanāca uzkāpt uz Aist.ta es to sūdu grāvī biju gatavs iemest.pļe atradis par ko fanot.pat krievu "sport" kas vēl pirms tūrista nāca bija diezgan kaka,par baltkrievu parodijām nemaz nerunājot.labi meridai nav tāds max ātrums,toties ērtāka un izturīgāka toč ir,par caurejas spējām vispār nerunājot.

Zoo Reģ.: 28.03.2006
0 0 Atbildēt

Principā to lēkāšanu pa bortiem neviens normāls ielas ritenis neizturēs,īpaši ar dzelzs rāmi.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Uzsvars vairāk uz nepraktisku ātrumu pārslēgšanu un bezjēdzīgām riepām, kuras palielina pretestību. Nu naskuj ikdienai vajag astoņpadsmit vai divdesmit vienu vai pat divdesmit četrus robus?! Tas ir velosipēds vai fūre? Manis pēc priekšējo pārslēdzēju varētu izmest un no pakaļējā pāris zobratus izmest ārā. Toties riepām jābūt tādām, lai tās nerada lieku pretestību. Kamēr letiņu modē ir tādas riktīgas bezceļu bezmaz naglenes. Kad jūs pēdējoreiz esat minušies pa bieziem dubļiem? Manai pantērai, kura man ir nu jau kādus septiņus gadus, ir tāds mierīgāku kalnu protektors , tādu vēl var kaut cik pieciest, pa asfaltu minoties netaisa lieku trobeli. Vēl varu apbrīnot mūsu kalniešu nevērību pret dubļubleķiem - lieliski parāda to, ka pa nekādiem kalniem nebrauc, jo pietiek bez dubļubleķa izbraukt cauri bik garākai peļķei, lai visa mugura būtu slapja.

Kur Gachs lēkā, ka vajag dubultos dangus, arī nav skaidrs, varbūt viņš pieder pie tiem, kas tehniku nevis lieto bet kauj Man mūžīgā problēma bijušas līkas pakaļas riteņa asis, pie tā, ka pantēra pēdējos trīs gados praktiski nav lietota, kopš man tas ričuks ir, kādas sešas septiņas vismaz ir mainītas, liecas visas, tukšās ar ātrajiem savilcējiem ieskaitot. Toties vienīgais ritenis, kas ticis sabojāts, ir pirms vairākiem gadiem pašrocīgi pārspieķots priekšējais ritenis, laikam nebija pārak labi sabalansēti spieķu pievilkšanas spēki, nobraucot pa redeļu celiņu, nobraucu no tā un ritenis aizķērās aiz vienas redeles, sekoja lidojums pāri ragiem, pieceļoties tika konstatēts tāds astoņnieks kā karikatūrās Savādāk visiem riteņiem astoņnieki vienmēr bijuši normas robežās un pirms dažiem gadiem pirktā spieķatslēga tos samazina līdz praktiski nemanāmiem.

Un jā - reiz pirms dažiem gadiem gadījās pastaigāties pa kopenhāgenu - vecpilsētā uz katra stūra lielas velosipēdu kaudzes sakrautas - bet tajā vakarā es redzēju tikai divus [!!!] kalniešus, kādi mums uz ielām ir kaudzēm. Pārējie lielākā daļa normāli ceļam paredzēti velosipēdi ar viduvēja diametra zema protektora riepām, bez ātrumiem vai pakaļas rumbā iebāztiem dažiem robiem,bija arī daži "civilizēti kalnieši", apkarināti ar pribambasiem, kas domāti, lai tādu normāli lietotu uz ceļa.

P.N. Ozz, kas tev tajos padomju ražojuma ričukos nepatīk? Biedē vienkāršība?

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

ar krieviem ir braukts ilgi un dikti.vieniigais kas daudz maz tureeja brūķi bija "saliekamais stārķis". tos mees pat pa improvizeetaam traseem lauzaam.

ar "sport" bija gadi 3-4 braukšana. tehniski ne ar ko neatšķīrās no muusdienu riteņiem- 2 zvaigznes priekšā, 5 aizmuguree. čakars daudz lielaaks nekaa normaalaam šimano komponenteem lai sareguleetu, pipe tam trosiites stiepaas daudz trakaak, raamis arii izraadija tendenci locities, smags peec vella. riteņi krieviem vispaar sucks, konusi jaapaarvelk jo pastiprinaati dila taas daļas kuraas bumbiņas bij sabeertas. ķīļi ar ko pedaaļus ķīlēt- vispaar šausmas. tos vareeja kasteem pirkt.

vispaar kad es ar sportu mizoju gadus 10 atpakaļ (attieciigi gadus 10 jaunaaks biju) noguru daudz vairaak nekaa ar Meridu kuru es sauktu nevis par MTB bet par ATB (all terrain bike). ne jau tikai pa asfaltu braucam, pa kaapaam un meža celiņiem arii, Biķernieku mežu un principaa dajebkur, kur nav bail. normaala traktorene neliek domaat- izbraukšu vai nee.min tikai.

normaalaas valstiis veloceliņi parasti ir uzziimeeti uz braucamaas daļas un tur nav grimstošu aku un kanalizaacijas restiišu uz kuraam var uz mutes novilkt.

paarnesumi-

ja tev ir 3 priekšā un 6 zobrati aizmuguree, tas noziimee ka ar mazo zobratu driksti braukt ar 1. liidz 3. paarnesumu (kaapas , kalni bezceļš), ar videejo 3. lidz 5. paarnesumu (gruntoffka, pļava utt)un ar lielo zobratu no 4. liidz 6. paarnesumam. (pilseeta, asfalts) ja sleegaasi bezjeegaa- safisiisi ķēdi un kaseti jo ķēdei lauziens sanaak...

pie tam meridai jau paari par 2 kkm uz šiltes, bet dariits nav nekas ar viņu...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 1 Atbildēt

Es jau zināju, ka tev nepatīk visādi krievu ražojuma pārslēdzēji, kas tiešām noteikti ir primitīvi, bet priekš kam tas viss vajadzīgs? Lai brauktu pa ceļu, kosmiskas tehnoloģijas nav vajadzīgas Labi, tu laikam esi baigs športists, kur pēc dažiem robiem prasās, bet tomēr No padomju ričukiem man vislabāk patīk minsks [klasisks, liels velosipēds ] un saliekamā desna. Tai gan salikšanas mehānismi patizli uztaisīti. Zato kabatas izmēra ričuks, braukāšanai pa pilsētu vienkārši ideāls. No tiem krievu ražojuma velosipēdiem, kas bijuši man vai tuvākajiem radiem, problēmas ar rāmi bija vienīgi tādam spēļu velosipēdiņam, ar kuru piecu gadu vecumā braukāju, tas regulāri sadalījās divās daļās

Tev ļoti nepatīk ķīļi, toties tos jebkurā gadījumā varēja izdabūt laukā, atšķirībā no tagadējajiem, kur vajag speciālu novilcēju un, ja kāds līkrocis safisis vītni pedālī, jānodarbojas ar visādām interesantām nodarbēm lai to pedāli dabūtu nost. Protams, pozitīvi ka nav uz kā saplēst bikses.

P.N. Kas un no kā fisīs ķēdi un spriegotāju, braucot priekšā ar trešo un aizmugurē ar pirmo? Ķēde griežot riteni pārnes daudz lielāku slodzi, gala zobrats tāpat nekādu īpašo slodzi tur nedabū.

P.P.N. Divas štukas nominies bet pat ķēdi neeļļo?

Maija_Eskuella Reģ.: 07.04.2005
0 0 Atbildēt

msh rakstīja: Uzsvars vairāk uz nepraktisku ātrumu pārslēgšanu un bezjēdzīgām riepām, kuras palielina pretestību.

Da kas tev liedz uzlikt kaut vai kaut ko no Ritchey speedmax sērijas? Es savam uzliku šitādas un ir ok pa ikdienas ceļiem/neceļiem: www.cambriabike.com/...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Vienalga tu esi kāvējs - kad es biju aktīvs velosipēdists, svēru kā minimums tos tavus 80 kilogramus, bet liecās tikai viena pakaļas ass, priekšā dubultais mainot tika uzlikts krutuma pēc nevis vajadzības pēc

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Maija_Eskuella rakstīja:

msh rakstīja: Uzsvars vairāk uz nepraktisku ātrumu pārslēgšanu un bezjēdzīgām riepām, kuras palielina pretestību.

Da kas tev liedz uzlikt kaut vai kaut ko no Ritchey speedmax sērijas? Es savam uzliku šitādas un ir ok pa ikdienas ceļiem/neceļiem: www.cambriabike.com/...

Man jau ir kaut kas līdzīgs, tikai bez kruta m/ brenda - vidus gandrīz gluds, malās "ragi".

Yetti Reģ.: 28.11.2007
1 0 Atbildēt

oh, plje...

lasu un guustu baudu....

Lazdinseo Reģ.: 02.04.2018
2 2 Atbildēt

Plaša velosipēdu izvēle katrai gaumei un saprātīgas cenas - vienibasgatve.lv/

Lazdinseo Reģ.: 02.04.2018
1 1 Atbildēt

ir dzirdēts arī par www.lvelo.lv/ , tur arī labi velo

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

Kādi ieteikumi 136 kg smagam vecim, kur var nopirlt ričuku kas nelūzīs no tāda braucēja svara pēc pāris dienām? Un ar lielu rāmi jo 2m augums?

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti