Brāgas raudzēšanas procesā ir skāba vide un tāpēc raudzēšanai neiesaka lietot cinkotus vai nepārtikas plastmasas traukus. Labākais ir emaljēts vai pārtikas plastmasas trauks. Pašam dzenamajam aparātam jau standarta variants ir slaukšanas aparāta kanna ar visiem izvadiem un noblīvējamu vāku. Dzesētāju var uztaisīt pavisam vienkārši parastā spainī ielodējot misiņa vai vara caurulītes "čūsku". Dzīšanas procesā no dzesētāja ik pa laikam atsmeļ ūdeni kad tas sasilst un pielej atkal aukstu. Ir mēģināts no visa kā dzīt, bet no vecajiem ievārījumiem ir vislabākā manta.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
anonimikis rakstīja: kā reiz ar to plastmasu būtu jābūt uzmanīgam.
Šobrīd veikalos ir nopērkami speciāli pārtikas plastmasas trauki ar visu vāku, kas tieši paredzēti gurķu,kāpostu u.t.t. skābēšanai un protams ideāli der arī brāgas raudzēšanai. Tādu izmantoju jau labu laiku un nav nekādas piegaršas.