Tur ir aºī bildītes \"par ko maksājam pērkot degvielu\"
Vakar vakarā bij interesanta pārraide ar Lukoil bosu Aļekperovu, vispār daudz ko vīrs pastāstīja, žurnālists arī
nebij duraks, jautājumus (protams, iepriekš apstiprinātus ) bij piemeklējis taisni tādus, kas \"tautu\"
interesē Tostarp bija interesants stāsts, kas un kā notiek un notika Irākā, bik pārsteidza doma, ka Lukoil no 1. janvāra sāk sava DUS vispasaules tīkla \"izpārdošanu\", resp . nodošanu franšīzē, arī Krievijā, kur ir jau sākts process. Kompānijai sanāk par dārgu uzturēt tās 6000+ DUS ... Nodos privātajiem...
nazurbajev rakstīja: Eu jūs abi gudrinieki Juška un Džugiņ, saldais pārītis.
Ko jūs te pārbīdāt bultas?
Lūdzu savus garadarbus studijā! Ko, kad, kā esat izbīdījuši, panākuši, noorganizējuši un izsituši!
Citādi tāda lauķu tukštiršana vien ir, kā citiem norādīt ko un kā jādara.
Piemērus kungi, piemērus! Rādiet priekšzīmi!
Jūs tagad esat jau divi. Un divi tas jau ir spēks.
Kāpēc man tam būtu savs laiks jātērē? Es to laiku labāk izmantoju, lai pelnītu. Pēdējā gada laikā mani ienākumi ir auguši un turpina augt, arī vairākas citas lietas notiek uz labo pusi, kopumā dzīves kvalitāte redzami uzlabojas, līdz ar to grēks būtu spļaut Dievam acīs un par kaut ko īdēt. Tā vietā plānoju sevi pilveidot un pavadīt laiku ar sievu.
Vienmēr var būt labāk, neatbalstu es visus valdības lēmumus, bet es arī nečīkstu par to, kas notiek. A tas, ka man piečuks gadā par mašīnu vairāk jāmaksā būs un pārdesmit lati uz PVN un NĪ nodokļa rēķina... Nu, lai jau...Stipri nabagāks nepalikšu.
Nu davai uz priekšu. Raksti augšai un ierosini. Vai, vēl labāk, taisi savu partiju, balotējies vēlēšanās un uz priekšu. Neņauksi te, bet rīkojies.
Bet tu jau, kā vienmēr, tukšpļūša cienīgi, kaut kādas stulbības sarakstīt, bet rīkoties spējīgs neesi.
P.S. Starp citu, joprojām gaidu atbildi, kādā veidā tu konkrēti ražo pievienoto vērtību?
Nu tad nenorādi ko darīt citiem, ja tev tikai sava kabata svarīga!
jugasvilli rakstīja: A tas, ka man piečuks gadā par mašīnu vairāk jāmaksā būs un pārdesmit lati uz PVN un NĪ nodokļa rēķina... Nu, lai jau...Stipri nabagāks nepalikšu.
90 -75 ≠ 5 bet ir 15
Retorisks jautājums – vai samaksājot vairāk tiks gūti arī vairāk labumi? Piemēram vecākiem palielināsies pensija tā lai Nī nesistu pa viņu kabatu?
Faktiski viss ir skaidrs. Tu un Juška esat vnk demagogi, kas prot tikai gudri vāvuļot, bet paši nekuja nedara, jo tipa viss ir normas robežās.
Tā saucās- ērta parazitēšana.
Ja Tu uzskati, ka vēlēšanu biļetes iemešana urnā, IIN un PVN samaksāšana ir vienīgie tavi pilsoņa pienākumi, tad tu tiešām "esi" paraugpilsonis un "ir vērts" ieklausīties tavos vāvuļojumos.
nazurbajev rakstīja: Faktiski viss ir skaidrs. Tu un Juška esat vnk demagogi, kas prot tikai gudri vāvuļot, bet paši nekuja nedara, jo tipa viss ir normas robežās.
Tā saucās- ērta parazitēšana.
Ja Tu uzskati, ka vēlēšanu biļetes iemešana urnā, IIN un PVN samaksāšana ir vienīgie tavi pilsoņa pienākumi, tad tu tiešām "esi" paraugpilsonis un "ir vērts" ieklausīties tavos vāvuļojumos.
Nu,kāreiz šis tavs teksts ir prasta demagoģija. Man arī nav nekādu būtisko pretenziju pret valdības darbību, man nav vajadzīga īdēšana.
Jūs te esat grupējums ( Pirmais,kaksis,fartuks,uupis,ozz,centis nūģelis) , kuriem īdēšana ir kā pašapmierināšanās Jūtaties baigi pacēluši valsti
Tas, ka tevi viss apmierina, nenozīmē, ka tā arī ir, jo Tu Juška, neesi visa Latvija.
nodoklis par dienesta auto