košaki

koford Reģ.: 10.04.2004

Vajadzīgs tiešām labs padoms-kā reāli cīnīties ar kaķiem,kuri regulāri apsēduši manu auto.Ar auto mazgāšanu vairs nav ne mazākās jēgas nodarboties-jau nākošajā rītā viss kapots un jumts ir nopēdots.Gan jau neesmu vienīgais,kam aktuāla šī problēma.Kas var palīdzēt-speciāla ķīmija,kaut kādas elektroniskas ierīces,vēl kas cits???

 
1 2
Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

hmnc rakstīja: a ko darīt ar bomāriem, kas mīž un ******* kāpņutelpā - moš arī atšaut tāpat kā kaķus, pases tāpat nav, neviens i nemeklēs

vaig megjinaat celt savu dzives liimeni, un dzivot privat majaa, kaa latvietim pieklaajas, un nebuus jadala piemiiztaas kapnju telpas ar bomaariem un jauklausaa kaiminju vaidus aiz sienas

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

es vienu košaku dzinu nost jo jamais bija izdomaajis uz haubes sildiities. nepadomaaju un paaraak aktiivi izveicu biedeešanas procesu jamais kaa raava fraku, tad man taa skaņa kas no jamaa nagiem pa haubi-nu kaa ar neasu sirpi gar olaam saskraapeeja kraasu

karoc- biedeejiet mieriigi...

hmnc Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Slinkais - jau ir, bet vpadlu braukāt katru dienu uz Rīgu + man neprecētam garlaicīgi arī

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

baložus var slānīt ar beisboleni. neko krutāku nevajag. paber kaut kādu knābājamu herņu un atsit šos pa vienam. tie putni ir nežēlīgi stulbi.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

tērauda lodītes ar gaiseni šauj tikai mudaki

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

jāuzklāj uz pārsega seģene - i autiņs tīrs, ij kaķiem labi..

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

turbopiile rakstīja: jāuzklāj uz pārsega seģene - i autiņs tīrs, ij kaķiem labi..

Vo tas i cilvēks A to visiem tik sist, šaut, indēt

Seģeni neklāju un pa ķepu nospiedumiem ar necepos. Patīk man tie mjaukas tāpē po, ka šie sildās uz haubes. Satrūcināt šos toč necenšos, savādāk struška uz haubes garantēta

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Autoram varbūt jāpadomā par šo img.boot.lv/...

Tur pat baloža sūdam nav kur piezemēties

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

Ir tādas elektriskas ietaises grauzēju biedēšanai (ik pa 5 sec noraida ultraskaņas impulsu), varbūt, kaķi arī no tādiem baidās?

Konkrētais devais gan bija slēdzams pie 220, bet, ja eksperiments ar kaķi ir veiksmīgs, tad jau var kaut kā arī auto apstākļiem šo pielāgot.

turbopiile Reģ.: 09.02.2004
0 0 Atbildēt

ideja daudzsološa.. man nederētu, jo mājās pagalmā trīs pieklīdušos kaķus piebaroju (protams, izsterelizeti, potēti un atārpoti)..

man galvenā bēda, ka laipnība tiek atalgota ar nopēdotām mašīnām un beigtām pelēm pie vārtiem

NEW Reģ.: 18.09.2002
0 0 Atbildēt

bizenajs rakstīja: muusu ahuunaja valstii nekad nav bijis dienesta, kas nodarbotos dziivnieku izkjershanu, sterilizeeshanu taa, kaa tas buutu jaadara. Riigas domes iekaseetie liidzeklji netika un netiek pienaaciigi iz,mantoti, jo no apmeeram 40 000 ls gadaa iekaseeetaas naudas, apmeeram 23 000-25 000 aiziet nodoklja administreeshanai!!!! super ne?!!

ir taada lieta kaa dziivnieku SOS., tel. 26664407, sabiedriska organizaacija, kas savaac bez pajumtes palikushos dziivniekus, peec iespeejas atrod maajas tiem, ved uz kliinikaam sterilizeet utt. var zvaniit un luugt padomu, mozh kaads risinaajums rodas.

Zigim ir tasiniiba, sakaraa ar ekonomisko kriizi, bezpajumtes dziivnieku ir kljuvis stipri vairaak, jo moraalie kroplji met savus \"miiluljus\" aaraa.

atgriezhoties pie saakuma probleemas: nav taadas metodes, kas aizbaidiitu lopus nost no auto. dazhi risinaajumi ir:

1. ja auto jau ir samiizta redele, kur tiek njemts gaiss salonam, uvi, paardod to mizu.

2. novieto auto citaa vietaa, iespeejams, ka turi to uz aaderu krustpunkta, a kakjiem taa ir miilja vieta.

3. ierubii PN!

reiz es pajautāju tam SOS, kā viņi var palīdzēt:

Labdien,

ja Jūs vēlaties no kaķiem \"atbrīvoties\", tad nebūsiet vērsušies pareizajā vietā, jo mēs esam dzīvnieku aizsardzības, nevis dzīvnieku slaktētāju organizācija.

Tas, ko mēs varam Jums ieteikt - šos kaķus sterilizēt. Ja Jums pie mājas būs sterilizētu kaķu kolonija, viņi vairs nevairosies, kā arī neapzīmēs stūrus un nebūs kaķu smakas. Protams, arī pēc tam var notikt, ka kāds no viņiem slimos vai kaut ko apvems, tomēr kopumā situācija noteikti uzlabosies.

Mūsu biedrība īsteno projektu \"Pilsētas kaķu dzīve\" (vairāk informācijas šeit: www.ziedot.lv/... , kura ietvaros varētu šos kaķus sterilizēt, taču tas laikam Jums nederēs, jo diez vai Jūs gribēsiet paši kaķus vest uz klīniku sterilizēt. Mēs paši arī braucam ķert, bet pašlaik mums ir tāda rinda, ka līdz Jums tuvākajā laikā noteikti netiksim.

Tomēr ja Jums idejiski šis variants ar sterilizāciju šķiet pieņemams, lūdzu, dodiet ziņu - domāsim, kā sadarboties.

Ar cieņu,

DzīvniekuSOS

zivniekusos@inbox.lv" target="_new">dzivniekusos@inbox.lv

26664407

www.dzivniekusos.lv

Labdien vēlreiz,

diemžēl tādas vietas, kurp viņu pārvietot, Latvijā nav.

Sterilizācijas izveikšanai ir divi varianti:

1) caur projektu \"Pilsētas kaķu dzīve\". Taču šis projekts ir balstīts uz to, ka cilvēki paši kaķus nogādā uz mūsu norādītajām klīnikām (mums ir sadarbība ar sešām klīnikām visā Rīgā, tā ka ir iespējams piemeklēt vietu, uz kuru ērtāk vest) un pēc tam aizved atpakaļ. Varbūt Jūsu mājas kolonijai ir kāds barotājs, ar ko varētu runāt par šādu risinājumu? Bieži vien tieši barotāji ir vienīgie, kas vispār tos kaķus var dabūt rokā, jo no svešiniekiem viņi baidās. Mēs varētu iedot pārnēsājamās kastes un lamatas, bet būtu svarīgi, lai ir kāds cilvēks/cilvēki, kas būtu gatavi tīri fiziski viņus noķert, aizvest un nākamajā dienā atvest atpakaļ.

2) mēs paši arī braucam ķert, bet diemžēl mūsu cilvēkresursi ir ļoti ierobežoti un, tā kā mēs esam brīvprātīga organizācija, tad varam to darīt tikai vakaros un brīvdienās. Tas nozīmē, ka mēs jūs varētu, protams, pierakstīt rindā, bet, ņemot vērā rindas garumu, mēs līdz jums tiksim ne ātrāk kā pēc pusgada.

Runājot par izmaksām - gan projekts \"Pilsētas kaķu dzīve\", gan mūsu organizācija kopumā pastāv tikai uz privātiem ziedojumiem - cik cilvēki mums saziedo, tik mēs arī varam izdarīt. Līdz ar to, protams, būtu labi, ja Jūs varētu mums ziedot kaut kādas naudiņas, lai pilnībā vai daļēji segu sterilizācijas izmaksas. Vienas kaķenes sterilizācija maksā 20 - 25 latus, runča kastrācija - 13 - 15 latus atkarībā no klīnikas, kur tas tiek darīts.

Gaidam ziņu, kā izlemsiet rīkoties!

DzīvniekuSOS

zivniekusos@inbox.lv" target="_new">dzivniekusos@inbox.lv

26664407

www.dzivniekusos.lv

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

Pēc pāris gadiem būs papildus problēma- blakus kaķiem vazāsies pamesti čivauvas un citi aksesuāri uz četram kājelēm

NEW Reģ.: 18.09.2002
0 0 Atbildēt

Arsmens rakstīja: Pēc pāris gadiem būs papildus problēma- blakus kaķiem vazāsies pamesti čivauvas un citi aksesuāri uz četram kājelēm

čivavas ilgi nevazājas, tos ēdot kaķi un pat stārķi nesot saviem mazuļiem

Arsmens Reģ.: 23.04.2003
0 0 Atbildēt

NEW rakstīja:

Arsmens rakstīja: Pēc pāris gadiem būs papildus problēma- blakus kaķiem vazāsies pamesti čivauvas un citi aksesuāri uz četram kājelēm

čivavas ilgi nevazājas, tos ēdot kaķi un pat stārķi nesot saviem mazuļiem

Labi, ka tā... nomierināji!

bizenajs Reģ.: 20.09.2002
0 0 Atbildēt

so un??? Tu tachu negaidiiji, ka noraadiisi vietu, kur kakji ir un tie tuuliit pat pazudiis kaa ar rokas maajienu...

aciimredzot ziedo patieshaam mazaak naudas, ka ir taa kaa ir.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

Svētdien Pašvaldības policijas darbinieki glābuši kādu kaķi, kurš, guļot zem mašīnas, bija iesalis.

Policijas pārstāve Irina Laščenkova skaidro, ka iedzīvotāji no Sudrabu Edžus ielas par ledū iesalušo dzīvnieku ziņoja ap pulksten 21.40.

Policisti konstatēja, ka, kaķim guļot zem mašīnas stāvlaukumā, pie zemes piesala pakaļkājas un aste. Kaķis atbrīvots, nenodarot kaitējumu, un aizvests uz patversmi.

www.zz.lv/...

slaaists Reģ.: 04.06.2004
0 0 Atbildēt

Kaķa klepus, khe, khe!

EZ Reģ.: 04.03.2004
0 0 Atbildēt

ja kaķi apsēduši auto, tad, viņiem tur ptīk. Iesaku uz haubes un jumta ierīkot kaķu mājiņas. Sazinier ar Tererovu fondu. caurumus pats saurbsi

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Tā droši vien bija Ušaka mašīna.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti