Sretsked rakstīja: Atcerējos. Edgar, man motociklam OCTA ir tik pat liela kā minivenam ar pilnu masu virs 1800 kg.
Tieši par to es arī runāju! man Javai gluži tāda pat!! Tad kas lielākus sūdus sataisīs citam transportam - minivens, veca Java, vai suparbaiks?? Un kāda hrena TA Javai ir tik pat dārgs kā X golpam, kaut braucu ar to kādus 4 mēnešus gadā un vismaz 10 reizes mazāk km par jebkuru sēņotāju ar Golpu?
ford dīzeļa atgāzes
Ko darīt, ja TA apskatē dīzeļu atgāzēs dabūju ierakstu 9.99 vienības (pieļaujamais ir līdz 3.0). Iepriekšējās TA atgāzes arī bija palielas, bet ar kādu 5 gāzēšanas reizi tiku cauri, šoreiz rādītājs visu laiku 9.99
Gaisa filtrs (Mahle) jauns tikko uzlikts, eļļa arī tikko mainīta. Ar dīzeli braukt protu, nesēņoju, visas caurules jau bija iztīrītas pirms braukšanas uz TA. Auto lec labi, ar jaudu problēmu nav (cik nu tam 1.4 tdci motoram tās jaudas visāpr ir), patēriņš puslīdz ok (atkarībā kā brauc).
Pēc iepriekšējā gada TA gandrīz neiziešanas mašīnu biju aizdzinis uz forda dīlera servisu. Teica, ka nekādus defektus neatklāja (motors, protams, netika jaukts ārā). Ford Fiesta 1.4 TDCi, 2006.gada. Ko ar tām atgāzēm var darīt, un uz kuru servisu dzīt?