bobcat rakstīja:
Fridrihs rakstīja: Es pats tiešām sistēmas spiedienu nepārbaudīšu. Vienīgais, ko varētu pats varētu iz...du detaļu rāda rod katalogs) - varbūt tas pie vainas?
Degvielas sistēma nav populārais Bosch, bet gan Siemens VDO. fak.
Brauc vien pie šiem puikām: www.dizeluserviss.lv/... , un ziņo par rezultātiem. Ar Siemens VDO lietām Latvijā ņemas firma KG Knutsson www.kgk.lv/... . šodien pie šamiem bija mans čoms ar Renault Laguna 1.9 Cdti ar ar dūmošanu. Rezultāts - 3 gab. komoreila sprauslas plus EGR vārsts. Solās saremontēt zem 500 Ls.
netirz
lagūnai nav Cdti
un izcanti, kas vārstam ir noticis???
smaidiigais, es varu parādīt Tev 2 dīzeļus ar 2,5 litru motoru, 19 gadus vecus un svaru ar 1,5 t, kas reālajos latvijas apstākļos pie 100 km/st tērē 6,0 litri uz 100 km. Ja patrāpās daudz baļķenieku apdzīšanu tad virs 7,0 nav nācies izlīzt. UN tas ir jauktais cikls - uz 400 km 100 km ir pa Rīgu (un ne jau nomalēm). Pie 130 pa bāni 7,4 litri.
Man abu mašīnu remonti (vienai 11 gadi, otrai 3 gadi) nav prasījuši vairāk par 1000 Ls, ieskaitot viena dīzeļmotora kapitālo remontu, ar sūkņa un smidzinātāju nomaiņu. Pat iespējams ka tai taukšķī iekļausies arī visu riepu iegāde. Protams eļļa, un degviela atsevišķi.
Tieši tāpēc ka vēl kaut kā māku rēķināt nemaz nevēlos pirkt šī gadsimta verķus - man pietiek skatoties uz garāžu kaimiņiem, kuriem ir dilemma vai ēst, vai remontēt auto. Ja naudu nebūtu kur likt, tad droši ka pirktu jaunus auto, bet nekādā gadījumā neturētu ilgāk kā garantijas laiku!