Nu pļa, sliņkis.
TCM ir atrodams šeit: www.tcmglobal.net/...
Sadaļā pie dīleru kontaktiem: www.tcmglobal.net/...
Atrodam Latviju un lasām ka oficiālais pārstāvis ir:www.repa.lv/... ,101
Es ieteiktu sākt ar dīleri un uzdot šos jautājumus.
Manas pārdomas par taviem jautājumiem:
1) Riepas - nevar, jo ir dažādi diski, to forma. Ja ziemā slīd, tad varu piedāvāt tev skrūvējamos šipus, vai ķēdi(ja atļauj vieta un disks). Varu arī ieteikt kur labāk iegādāties jaunus ripuļus.
2) Ja sulo štoks, pasūti pie dīlera oriģinālo remkomplektu. Nedomāju ka maksā milijonu. Hansaflex ir avārijas variants ja vispār nevar nekur dabūt vai neražo vairāk oficiāli .(Cik man ir teikuši klienti, netur ne velna, padirsts laiks un materiāls). Var jau Vagonu ielā vai Salaspili remontēt, bet iejaukšanās konstrukcijā liegs iespēju tev nākotnē lietot oriģinālās daļas (Tas no pieredzes ar savu pārstāvēto tehniku).
3) Garās ķepas 1.80m es varu piedāvāt, kā arī visādu fiģņu ko tik uz dakšām var uzlikt.
4) Eļļu motoram, kārbai, tiltam arī varu piedāvāt.
Parasti dakšiniekiem tiešām kārbai ir ščups, tik jāzin vai eļļas līmenis ir jāmēra pie ieslēgta vai izslēgta motora. Tiltā ar bija ščups vai ir ieliešanas korķis, kas arī var būt līmeņa noteicējs.
5) Izmaksas katrā servisā var atrunāt pirms darbu veikšanas.
Veiksmi!
Iekrāvēji un traktortehnika
Vai šeit ir kāds spečuks par iekrāvējiem? Interesē kāda tipa eļļa ir jālieto ISUZU industriālajos dīzeļos un kā var pārbaudīt eļļas līmeni TCM 30Z5 iekrāvējam ātrumkārbā un diferenciālī?
Kā ir ar riepām vai pilditās riepas var aizvietot ar Pneimo riepām uz tiem pašiem diskiem?
Un kā rīkoties ja nedaudz sulo pacēlāja štoks un cik tāds remonts apmēram maksā.
Tāpat arī meklēju "garās" ķepas ~ 1,80 garumā.