scope rakstīja:
auma rakstīja: Es piemeeram jau kaadus piecus gadus lietoju shaadu pdadb.net/...
Var kraameet iekshaa un izmeegjinaat da jeb kaadas GPS progas (man gan miiljaaks shkjiet tom-toms) un arii citiem meerkjiem noder, kaa plaanotaajs mazs dators i-netam kursh vienmeer liidz utt. Katraa zinjaa mans uzskats ir ka nav veert pirkt pliku gps ja par to pashu naudu var dabuut plaukstdatoru ar iebuuveetu gbs antenu. Telefona funkciju gan taadaa aparaataa neatdziistu kaa shkjiru, jo tad vinjsh man toch nebuutu pieci gadi nokalpojis
PDA ēra, manuprāt, iet uz beigām.
"Viedtelefoni" tos pilnībā aizvieto un arī spēj uztvert GPS, bet ir izmēros daudz patīkamāki nekā PDA.
Man piemeeram telefons ir nepiecieshams tikai zvaniishanai, iiszinjaam, kalkulatoram un kaa modinaataajs. liidz ar ko mana telefona izmeeri knapi paarsniedz seerkocinjkastiites lielumu un ir iebaazjams hotj peldibksees (tik vibrozvans taadaa gadijumaa jaaatsleedz) bet plaukstdators ar navigaaciju ir citiem meerkjiem un netiek ikdienaa pa triisdesmit reizeem drilleets, liidz ar ko ir speejiigs kalpot piecus un vairaak gadus ko nespees neviens telefons.
Protams piekriitu ka ir cilveeki kuriem to visu vajag ikdienaa un vienaa kastiitee taadaa gadijumaa tas ir eertaak, bet man leetaak un eertaak ir divi atsevishkji aparaati, kur plauksdators ar navigaaciju kalpo piecus gadus pa 200Ls, bet telefonu es varu mainiit ik pa diviem gadiem katreiz nemaksaajot vairaak par 30Ls.
GPS Ierīces.
Tātad tiek apsvērta doma iepirkt navigāciju.
Interesē ko tauta varētu ieteikt. Protams ka interesē pēc iespējas labāka karte Latvijai. Un ne tikai lielajām pilsētām bet visai valstij kopumā.
Un arī tāda kura rādīs vai kurai varēs ielikt jaunās radaru vietas.
Neko nezinu pateikt jo esmu saskāries (bet arī ne sev bet citā auto) tikai ar BECKER Crocodile.
Tātad gaidu ieteikumus.