Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Pirmais rakstīja: īedgar, tu tāds nopietns datorspeciālists izklausies.... Pirmajam ir raspberijs-pī, vajag jamo piedabūt dziesmā,.... Piespraust vanvaira iekārtas un īdivicē.... Kad tu vari pie tā piestrādāt????

Dzērumu izguli!

Varbūt parunāsim ar ko labāk uztaisīt atviegloto alus pudeli? Ar VV vai PV vai PVV metodi, ar Emharda, Badoera vai VV automātiem?

iEdgar, tu varētu iepūst bullim pakaļā tā, ka ragi paliek taisni ?

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Alus pudele var būt tikai un vienīgi brūna vai zaļa!

Ej nu ej, a ko ar tām tīri caurpīdīgajām darīt ?

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Ej nu ej, a ko ar tām tīri caurpīdīgajām darīt ?

tajās tu vari vai nu iepildīt "tīro" krāna ūdentiņu un notirgot kā minerālīti, var vēl iebezdēt, lai gāzes būtu vai arī iebāzt tur kur gribi iepūst!

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Nu vispābā alus pudeles krāsu nosaka alus šķirne un ražošanas tehnoloģijas, nezinu sīkumos, bet ir ali kurus nedrīkst pildīt caurspīdīgos traukos, šami gaismas ietekmē ātri pārvēršas no garda ninnes par jifti... Savukārt ir alus šķirnes kurām po caurspīdīga, zaļa, zila vai brūna butele. Tas ka ražotājs visas pilda vienādās, tas ir saistīts ar ekonomiskiem un mārketinga jautājumiem. Piemēram BALTIKA kaut kādi nummuri (švakie) nāk tikai caurspīdīgajās butelēs.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

Arī vīniem ir līdzīgi, sarkanvīnu nav prātīgi pildīt baltajās (caurspīdīgajās), a baltvīnam, rozā vīnam ir vienalga zaļa vai balta butele.

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: Sviestcs plā, suka, kur tu vakar noleci???? Karoče, tagad tu esi parādā man apmaksāt to čoma kredītu....

vai tad tas čoms visus tos kredītdevējus vēl nav pasūtījis

nakuj?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Vai kāds kaut kur redzēja linku uz vietu, kur var aplūkot iEdgara Vācijā nopirkto suportu?

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Nu vispābā alus pudeles krāsu nosaka alus šķirne un ražošanas tehnoloģijas,

Visu nosaka vai alus ir dabisks, vai ķīmijas maisījums ar nosaukumu alus! Šitiem aliem, kam uzglabāšanas termiņš ir pus gadu uz palodzes var pildīt da jebkamā, kaut vai plastmasas maisinā - vēl sliktāku to pataisīt vairs nav iespējams.

Vari ņeumņičat' - eksistē vesela jūra ar standartiem par alu, kā ražot, kā pārbaudīt, kā pildīt un kamā, kā transportēt un kā uzglabāt.

0 0 Atbildēt

Ak šitā, iEdgars pārzin arī alus standartus. Arī alus Vācijā maksā 100 reizes lētāk ?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Ak šitā, iEdgars pārzin arī alus standartus.

A tu par kūdru neko nezini vai?

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: kā tur palika ar tiem ekspertiem, kas varēja pastāstīt ko darīt ar tiem kredītiem?

Da ko tur runāt par tiem, kam vēl ir kāda iespēja kur izraut naudu,

reku jamaksā izrādas ka ir pat tiem, kuri toč to vairs nevar

www.kasjauns.lv/...

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Daļēji skaidrs. Bet kas lika kampt to megamāju ??? Un, parakstot līgumu par kredīta piešķiršanu, tur taču tika atrunāts, kādas būs sankcijas,ja nemaksās. Attiecīgi,ja cilvēks ir muļķis,paraksta līgumu, kurā apņemas atdot visu,kas viņam pieder un piederēs, ja nevarēs segt saistības, tad taču viss ir ok.

Latvijas Civillikuma panti nav rakstīti nevienā bankas līgumā! A tu labi izlasīju Civillikumu, pirms parakstīji bankas kredīta līgumu??

Ja liigums ar banku ir pretrunaa Latvijas Civillikumam, vai jebkuram oficiaalam Latvijas likumam, tad taads liigums ir nelikumiigs. Nedomaaju, ka banku juristi ir tik dumji, liigumus sastaadot!

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

eziņ - lasu un brīnos - kru parādi bauskas, tērvetes un užavas pudele ir balta caurspīdīga, zila vai vēl kāda

kuram, kura standarta punktam tieši neatbilst?

Tā arīõ nepateici!

Un par ūdens standartu - ja visā ES tas ir vienāds, tad ja pudeļu standarts ir TIK PAT izplūdis - tad nebrīnies, ka standarta pudeli ar šeit uz gunāra nevienam nevajadzīgu dizainu vari sabāzt pats sev, kur saule neiespīd.

Jo tā arī izņemot tukšu fļūtīšanu neko faktiski taustāmu nenocitēji un neiepostēji...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: eziņ -

Tak beidz vienreiz savu stulbumu rādīt! Tā pat pat ēzelim ir skaidrs, ka tu pilnīgi nekā ne no standartiem, ne pudelēm nezini. Iespējam ka te pirmo reizi izlasīji vārdu standarts.

Necenties izlikties par kaut zinošu tēmā no kuras tev nav ne vismazākās nojausmas kas tas ir!

Pats ielīdi šajos sūdos, un pašreiz tik vien dari, kā mēģini izlocīties, kā tāds bērnudārza šmurgulis.

0 0 Atbildēt

Chankaishi rakstīja:

Ja liigums ar banku ir pretrunaa Latvijas Civillikumam, vai jebkuram oficiaalam Latvijas likumam, tad taads liigums ir nelikumiigs. Nedomaaju, ka banku juristi ir tik dumji, liigumus sastaadot!

Vēl viens!!! Beidz rakstīt muļķības un savus izdomājumus un pieņēmumus!

Nevienā vietā te neviens nav pieminējis, ka bankas līgums neatbilst vai ir pretrunā Civillikumam!

Tieši runa iet par to, ka parādus piedzen SASKAŅĀ ar bankas līgumu un LV Civillikumu redakcijā un laikā līdz Kalvīša valdīšanas laiku beigām!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja: eziņ -

Tak beidz vienreiz savu stulbumu rādīt! Tā pat pat ēzelim ir skaidrs, ka tu pilnīgi nekā ne no standartiem, ne pudelēm nezini. Iespējam ka te pirmo reizi izlasīji vārdu standarts.

Necenties izlikties par kaut zinošu tēmā no kuras tev nav ne vismazākās nojausmas kas tas ir!

Pats ielīdi šajos sūdos, un pašreiz tik vien dari, kā mēģini izlocīties, kā tāds bērnudārza šmurgulis.

Tu jēdz?? Tev prasa parādīt,kāda izskatās tā tava standarta pudele, kuru, redz, nevienā vietā Latvijā nepieņem, bet ar kuru pilni veikala plaukti, tu parādīt nevari.

Tāpat tu nevari parādīt, kura detaļā LV maksā 3-5-100 reizes vairāk nekā Vācījā.

Tad kurš dirš un kurš ir no bērnudārza?? Bērnudārzniekiem patīk šitie '100 x lielāks, resnāks'

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: izņemot tukšu fļūtīšanu neko faktiski taustāmu nenocitēji un neiepostēji...

Ar tukšu fļūtīšanu te tikai tu nodarbojies jau 6 lpp garumā!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja: izņemot tukšu fļūtīšanu neko faktiski taustāmu nenocitēji un neiepostēji...

Ar tukšu fļūtīšanu te tikai tu nodarbojies jau 6 lpp garumā!

Es tev palūdzu parādīt to standartu un norādīt man nesaprašam kuram punktam tajā neatbilst Bauskas alus pudele!

Es Tev to prasīju vairākas lpp. TU nevari neko parādīt un nmocitēt. Man nev jāpierāda Tev, ka Bauskas "nestandarta" pudele tomēr ir standarta,. Jo to es varu nodot elementāri.

Bet to standarta pudeli, kuru nepieņem arī neparādīji.

Čalīt - Tev ir jāpierāda, nevis man. Man viss ir labi, es nemēģinu kaut kāda čehu alusbrūža dizaina pudeli nodot Latvijā, jo saprotu, ka te viņa NEVIENAM nav vajadzīga. Jo atbilst tā čēhu ražotāja dizaina standartam, kurš te nevienam uz gunāriņa nav vajadzīgs.

Pierādi man, ka es tās pudeles nenodevu. Nevis man jāpierāda visiem zināmais - ka esi tukšfļūtis!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tu jēdz?? Tev prasa parādīt,

Atšķir dažas lapas atpakaļ un apskaties!!!

Tev tika iedots links, kaut tas nekādi neietilpst manos pienākumos, kuru atkārtoja vismaz 6 - 7 reizes ne tikai es viens, bet tu tā pat nejēdz uz tā linka uzspiest, lai apskatītos detaļu!

Tā ka neplāties ar jēgšanu!

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Pļek pļek

Eu cietpauri.... neeksistē tāda Bauskas aluspudeles, vai Užavas aluspudeles standarta! Vēl nesi sapratis!

Ja Tev vajag to standartu, tad ieraksti guglē, atver vajadzīgo lapu, samaksā norādīto summu, momentā tev atsūtīs pdfā to standartu uz tavu mailu. Kādas problēmas????

Kas man par tevi jāmaksā??

Vēl reiz atkārtoju - neeksistē tāda Bauskas aluspudeles, vai Užavas aluspudeles standarta! Tā pat kā Zviedrijā ražotā 203 lodīsgultņa stamdarta, tā pat kā nav Rīgas dzeramā ūdens standarta! Vēl nesi sapratis!

Tev nav pilnīgi nekādas sajēgas kas ir strandarts, un ko standartizē, bet citus, kam ir vismaz kaut kādas zināšanas par to apvainot māki gan!

=====

Jautri gan šajā forumelī ir! Dzīvē kādu tukšpauri + cietpauri vienā personā atrast izdodas ļoti reti, bet šeit vairāki uzreiz!

0 0 Atbildēt

Kas tev teica, ka ir Bauskas alus pudele? Lasīt arī nemāki?

Kas ir nestandartīgs tai pudelei, kuru pieņem, un kurā ir bijis bauskas, užavas vai tērvetes alus

Viņas ir tik "nestandarta vienādas" ka riebj.

Moš etiķetē ir spēks?

Man ir skaidrs - tā ir parasta STANDARTA brūnā stikla pudele bez vikrutasiem, kuras dizainparaugs ir atzīs vairākās alus ražotnēs.

Ja tā ir nestandarts - PIERĀDI. Kamēr nepierādīsi, ka tā ir nestandarta - tā tiks uzskatīta par standarta. Tās lieto vairāki alus ražotāji (pilnīgi dauņi ne - nestandarta taru izmanto), tajā var nopirkt alu un to taru var pēcāk nodot pieņemšanas punktā.

Bet lūk tavu standartīgo vācu pudeli ar porcelāna korķi stieplītē nezkāpēc nekur nepieņēm, jo tā ir tik standartizēta, ka nevienam nav vēlēšanās ar to krāmēties.

Karoč tukšfļūtis kvadrātā!

0 0 Atbildēt

Praktiski visas LV alusdarītavu pudeles pieņem atkārtotai izmantošanai . Un nav būtiski, kuram standartam tās atbilst.

Tikai tāds iEdgars to nezin.

sarashkins Reģ.: 01.08.2009
0 0 Atbildēt

Vispār jautri pavērot kā daži dzīves atstumtie te kā tādi auni ņemās da par jebkuru tematu.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja: Kas tev teica, ka ir Bauskas alus pudele? Lasīt arī nemāki?

Tak izlasi savus tekstus!!!

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Praktiski visas LV alusdarītavu pudeles pieņem atkārtotai izmantošanai . Un nav būtiski, kuram standartam tās atbilst.

Tikai tāds iEdgars to nezin.

Tu to nezini, ka neviena no alusdarītavu pudelēm neatbilst nevienam no pasaulei zināmajiem standartiem! Tās ir specpasūtījums! Un tikai tādas arī pieņem!

Lasīt iemācies!

Algu sarakstā vai bankas kvītī savu uzvārdu proti izlasīt? Izskatās , ka nē - māki tikai skribelēt.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti