Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Sodi no fotoradariem

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds jau dabūjis vēstuli . Un cik ir tas tolerances slieksnis . Pats braucot pa Rīga -Jelgava vispār nēesmu redzējis nevienu radaru kopš oktobra .

Palaidniex Reģ.: 19.11.2002
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja: ...bet visiem vācu aļoniem (kaut ātšķirīgas) - standarta?

Parādi konkrēti kura tur ir standartpudele!

Umņik bļin! Jau iemācījies atšķirt tehnisko pudeli no alus pudeles??

Tev vēlreiz prasu - Užavas, Tērvetes, Bauskas aliem ir nestandarta un pie tam vēl tehniskā pudele?

Tev viss labi?

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

A tev viss ir labi????

Parādi kura ir standarta pudele!

Slikti ar redzi??

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Es nepūšu nekādas pīles, un man nav pienākums tev te to pierādīt.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Daļēji skaidrs. Bet kas lika kampt to megamāju ??? Un, parakstot līgumu par kredīta piešķiršanu, tur taču tika atrunāts, kādas būs sankcijas,ja nemaksās. Attiecīgi,ja cilvēks ir muļķis,paraksta līgumu, kurā apņemas atdot visu,kas viņam pieder un piederēs, ja nevarēs segt saistības, tad taču viss ir ok.

Latvijas Civillikuma panti nav rakstīti nevienā bankas līgumā! A tu labi izlasīju Civillikumu, pirms parakstīji bankas kredīta līgumu??

Jā, protams.

Es 2006. gadā gribēju nopirkt dzīvokli. Saņēmu no bankas maksājumu grafiku, līguma piedāvājumu, izlasīju visu, kas uz to attiecas un sapratu, ka es nevaru uzņemties tādas saistības, kuras nesedz mani krājumi.

Kaut kā tā.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Sviestnesis rakstīja: man jau škiet ka problēma ir tajā, ka

Iedgars,kaut arī ir aizrāvies ar google meklēšanu, bet īsti pareizi ar to darboties nemāk..

redzi, ja tu tur iemet meklēšanā

"ford daļas", tad logiski ka Tev izmet aukšpusē

oficiālo dīleru, vai arī to tirgotāju, kurš maksā cik tur

$$,...

A man tā šķit, ka problēma ir tajā, ka tu nemāki un negribi izlasīt jau 20 reizes uzrakstīto un citēto, bet sāc dziedāt savu dziesmu pēc sava prātā un izdomājumiem!

Nu tad pasaki beidzot, kāda ražotāja ir tas Vācijā iegādātais supports.

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: A tev viss ir labi????

Parādi kura ir standarta pudele!

Slikti ar redzi??

Pagaideām tu fļūti par standartu, kuru NEVIENS, izņemot Tevi, nav redzējis.

Man nekas nav jāskaidro. Es ņēmu savas pudeles, eju un nododu. Man ņēm tās pretī un maksā 5 saņi gab.

Ja tavas standartnieces nepieņēm, tad tavs standarts ir TAVA problēma!

Ja kāds holšteins ražo vienas pudeles, karlsbergs citas - tad tās ir attiecīgo ražotāju pudeles. Ja tās te neņēm pretī - tā nav mama problēma

Dažnedažādās liķieru pudeles ar tak NEKUR neņem pretī kā tikai stikla lauskas.

Kas Tev nav labi - kura alus lielražotāja iekšējā standatra pudeļītes nabadziņš nevari nodot? Corona extra pudeles? Kam tās vajadzīgas?

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

nē nu tas iedgars toč nav pilns rublis...

kas tie par standartiem, nezinu, bet Latvijā tirgotā alus pudeles tiešam var nodot atpakaļ, tiesa, ne visu... Protams, pie mums tā depozīta sistēma klibo.

Un par to suportu vispār sviestains teksts. Lūdzu paskaidro, no kurienes tev tik dziļi slepenas zināšanas, ka mineto suportu Vācijā tikai, redzi, vienu gabalu pārdevuši?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Nu tad pasaki beidzot, kāda ražotāja ir tas Vācijā iegādātais supports.

Tak paņem un beidzot izlasi!!! 10 reizes ir pieminēts un citēts šatjā topikā!!

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Jau teicu - labāk paklusē, un nerādi savu aprobežotību!

0,5 L aluspudeles ir standartizētas vismaz pēdējos 50 gadus! Ja tu neesi redzējis standartu, nenozīmē ka tāda nav - ākst!!

0 0 Atbildēt

Sviestnesis rakstīja:

Es te tā drusku papētīju to kodu, un savas iespējas......

es varu Tev piedāvāt šo detaļu

(ja atgriez veco korpusu )

Budweg ražojuma pa 57Ls,

bet Delco Remy ražojuma pa 45Ls,

uz pasūtījumu, protams,

ar bezmaksas piegādi Rīgā, vai arī

maksas piegādi ( 3Ls )

un Līvāniem

www.spsauto.lv/...

Nu tad kā es varu redzēt konkrētās detaļas un konkrētā ražotāja cenu tai saitā????

Pagaidām redzu tikai šo:

No posts found. Try a different search?

Ja tas ir slēgtu perosnu lokam domāts saitiņš, tad arī sanāk, ka Lv ir sarunātās cenas, un kā jau viss ievērojami dārgāks, jo vajag tācu ieguldīto kāpostu atsist pa pāris mēnešiem, un ne ilgāk!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

0,5 L aluspudeles ir standartizētas vismaz pēdējos 50 gadus! Ja tu neesi redzējis standartu, nenozīmē ka tāda nav - ākst!!

Nu tad parādi linku uz to standartu saskaņā ar kuru neviena latvijas alus pudele nav, bet visas vācu, čehu, holandiešu utt ir standarta...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Nu tad parādi linku uz to standartu saskaņā ar kuru neviena latvijas alus pudele nav, bet visas vācu, čehu, holandiešu utt ir standarta...

Nerādi savu aprobežotību!!! Pie reizes izlasi vēl reiz jau uzrakstīto!

Pilni plaukti Lv veikalos ir ar alu standart aluspudelē, bet neviens to pudeli atpakaļ neņem!

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Pilni plaukti Lv veikalos ir ar alu standart aluspudelē, bet neviens to pudeli atpakaļ neņem!

Kāda standarta?

0 0 Atbildēt

Tad jāprasa, ko iEdgars domā ar 'alus' un ,visbeidzot, kasir 'standartpudele' ?

Edgar, ieliec lūdzu beidzot bildi,kāda, tavuprāt, ir standartpudele.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

i_edgars rakstīja:

Palaidniex rakstīja:

Kāda standarta?

Nu čalis ir izdomājis savu standartu...

Bauskas, Tērvetes un Užavas alum esot nestandarta pudele, bet kaut kādam kozijelam laikam ir pati standartīgākā...

Tā arī izņemot tukšu fļūtīšanu par to, kas ir satandarts (nevis linku) saņēmt neizdodas...

0 0 Atbildēt

Varbūt Līvānos alus pudeles standarts ir ' 2 litri PET' ?

0 0 Atbildēt

Apakšā ir par pudelēm

www.zaao.lv/...

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Nu čalis ir izdomājis savu standartu...

Bauskas, Tērvetes un Užavas alum esot nestandarta pudele, bet kaut kādam kozijelam laikam ir pati standartīgākā...

Tā arī izņemot tukšu fļūtīšanu par to, kas ir satandarts (nevis linku) saņēmt neizdodas...

Savu tupumu rādi mājās vēlams pret spoguli!!

Re ku tev vēl čupiņa ar standartpudelēm!

www.delfi.lv/...

Tikai vīna - atbilst gan bijušajiem, gan esošajiem standartiem, kā GOSTiem, tā DINiem, tā SEViem, tā ISO.

0 0 Atbildēt

Par alu bija runa,par alu. Nejauc te vīnu,kas ir pavisam cita opera.

0 0 Atbildēt

Palaidniex rakstīja:

Tu sāki tukši fļūtīt, vot i meklē!! Guglē ieklabināt kādus 10 burtus ir ātrāk, kā te 5 lpp garumā mēģināt aptirs visus - āksts!

Vispirms vismaz paskaties kas ir standarts!!

A tam otram ākstam - Tavā linkā ir precīzi tās pat NESTANDARTA pudeles, kuras iepērk Maxima - pats devi linku ar bildītēm!

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Spītīgais Edgar!

Lūdzu beidz gvelzt muļķības. Jā, iespējams, pudeles augstums, tilpums, un kakliņa diametrs vienots, bet pat tādam spītniekam kā Tev ir jāsaprot, ka, ja ražotājs vēlreiz izmanto pudeles, tad Piebalgas alu taču nelies ar Velkepopovices Āzīti apzīmētā pudelē?

PN - ja Tev ir Vācijā iecienītās pudeles ar porcelāna aiztaisāmo korķi, tad nopirkšu no Tevis par Vācijas 'pfand' apmēru - 0.15 eurocentiem.

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

Sviestnesis rakstīja:

Es te tā drusku papētīju to kodu, un savas iespējas......

es varu Tev piedāvāt šo detaļu

(ja atgriez veco korpusu )

Budweg ražojuma pa 57Ls,

bet Delco Remy ražojuma pa 45Ls,

uz pasūtījumu, protams,

ar bezmaksas piegādi Rīgā, vai arī

maksas piegādi ( 3Ls )

un Līvāniem

www.spsauto.lv/...

Nu tad kā es varu redzēt konkrētās detaļas un konkrētā ražotāja cenu tai saitā????

Nu diemžēl pašlaik tajā saita var redzēt tikai akumulātoru un riepu cenas, ka arī dažu akcijas preču cenu.

Mēs jau neesam interneta veikals.....

..un tieši tāpēc arī tur ir apakšā rakstīts

citēju

"Vairāk informācijas varat saņemt zvanot mums vai rakstot e-pastā."

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: Spītīgais Edgar!

Lūdzu beidz gvelzt muļķības. Jā, iespējams, pudeles augstums, tilpums, un kakliņa diametrs vienots, bet pat tādam spītniekam kā Tev ir jāsaprot, ka, ja ražotājs vēlreiz izmanto pudeles, tad Piebalgas alu taču nelies ar Velkepopovices Āzīti apzīmētā pudelē?

PN - ja Tev ir Vācijā iecienītās pudeles ar porcelāna aiztaisāmo korķi, tad nopirkšu no Tevis par Vācijas 'pfand' apmēru - 0.15 eurocentiem.

Spītīgais smaidīgais - kaut reizi izlasi par ko iet runa!! Visas pudeles kurā ir iespiests stiklā kaut kas nac standarta, bet specpasūtījums! Tieši šīs pudeles ņem, bet tās kuras ir identiskas visā pasaulē, kas lieto 0,5 L pudeli neņem!! Runa sākās ar to ka paņemot Skorpja veco suportu jaunas detaļas cena ir lētāka, kaut nahren tāds Skorpja suports vismaz pēdējos 10 Vācijā nav bijis vajadzīgs un diez vai kādreiz dzīvē kāds to pat centīsies atjaunot! Tur dzīvo zaļi, bet Lv pat tādu sū..u kā standartpudeli nepieņem!

Kas ir???? Spītīgi negribi lasīt jau uzrakstīto??

Auns esi vai kā??

0 0 Atbildēt

smaidiigais rakstīja: Spītīgais Edgar!

Spītīgais smaidīgais - kaut reizi izlasi par ko iet runa!! Visas pudeles kurā ir iespiests stiklā kaut kas nac standarta, bet specpasūtījums! Tieši šīs pudeles ņem, bet tās kuras ir identiskas visā pasaulē, kas lieto 0,5 L pudeli neņem!! Runa sākās ar to ka paņemot Skorpja veco suportu jaunas detaļas cena ir lētāka, kaut nahren tāds Skorpja suports vismaz pēdējos 10 Vācijā nav bijis vajadzīgs un diez vai kādreiz dzīvē kāds to pat centīsies atjaunot! Tur dzīvo zaļi, bet Lv pat tādu sū..u kā standartpudeli nepieņem!

Kas ir???? Spītīgi negribi lasīt jau uzrakstīto??

Auns esi vai kā??

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

kā tur palika ar tiem ekspertiem, kas varēja pastāstīt ko darīt ar tiem kredītiem?

Lasītākie raksti

Jaunie raksti