nu nelielies te visiem ar savam zinasanam, tu ka biji neattapigais antins berniba, tads ari esi palicis
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
nu nelielies te visiem ar savam zinasanam, tu ka biji neattapigais antins berniba, tads ari esi palicis
rucava ir tādos pāķos, ka to labāk tiešām nezināt.
Starp citu, Rucavas novads sastāv no Rucavas pagasta (1232 iedzīvotāji) un Dunikas pagasta (742 iedz.), kopā 1974 iedz. - nav nemaz tik maz. Piemēram, Alūksnes novada Kalncempju pagastā ir vien 232 iedzīvotaji, kas ir mazākais pagasts ar pārvaldi.
sarashkins rakstīja: Starp citu, Rucavas novads sastāv no Rucavas pagasta (1232 iedzīvotāji) un Dunikas pagasta (742 iedz.), kopā 1974 iedz. - nav nemaz tik maz. Piemēram, Alūksnes novada Kalncempju pagastā ir vien 232 iedzīvotaji, kas ir mazākais pagasts ar pārvaldi.
www.pmlp.gov.lv/...
www.delfi.lv/...
neesi VWfana radinieks, tikai ar citadam novirzeem?
Shiirs rakstīja: nu nelielies te visiem ar savam zinasanam, tu ka biji neattapigais antins berniba, tads ari esi palicis
Man toties nav šķidras ūsiņas un brūnais čemodāns padusē, kā tev.
Shiirs rakstīja:
vins dzivo tada chuhnja? ta jau zinaju ka laukjis
Čuhņa ir tur, kur parakstās par krievu valodu. Pie mums neviens neparakstījās
DekstersFF rakstīja:
Shiirs rakstīja: nu nelielies te visiem ar savam zinasanam, tu ka biji neattapigais antins berniba, tads ari esi palicis
kads vel cemodans. hahaha. un kadas vel usinjas. noraujies sausaja ateja pajolinj!
Shiirs rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
kads vel cemodans. hahaha. un kadas vel usinjas. noraujies sausaja ateja pajolinj!
Kā tad es varu tur norauties,ja tu tur esi priekšā jau?
Šīra imidzam vislabāk piestāv šis ermi.delfi.lv/...
Plus vēl miksastes maisu galvā, labs komplekts.
Olgalvi, kapec tu neraksti uzreiz visu viena komentara? Tas norada uz to, ka tev ir zinama aizture.
Es gan neesmu liels speciālists sausajās atejās, bet pirmo reizi dzirdu, ka sausajā var noraut podā.
Jūs ko, ņemat līdzi spaini ar ūdeni un lejat virsū.... galvai.... !!!!!
Gandrīz uzminēji- tomēr ne ūdeni, bet gan naktspodiņa saturu.
Shiirs rakstīja: Olgalvi, kapec tu neraksti uzreiz visu viena komentara? Tas norada uz to, ka tev ir zinama aizture.
Protams,ka ir. Bet man vismaz ir,kā tu pats atzīsti, zināma aizture.
Taču tava neprognozējamā bremze gan ir kaut kas
Šīri, sakontaktēji grupas beidzot?
nesakontakteeju. grupu veljoprojam vajag.
a varbūt tomēr nevajag? padomā labi!
mazda 626 detaljas gribu
varbut kadam ir uz jauksanu 97-2000 gada mazda 626. vajag kontaktgrupu.