nee vispaar jau tas biju es kas pazvanija Ligitai lai vina paskatas kas tur notiek. Arnis var rakstit kautvai 1000 iesniegumus un viniem buus pofig, dzirdeju ka vida darbiniekiem vairs netiek pirkts toletes papiirs, vini izmanto tadus iesniegumus.

Lai nu kā tur būtu,
bet "sist zem jostasvietas" nekāda vīrišķibas izpausme jau nu toč nav...
...un vispār, skatos ka atkal kārtējais topiks ir aizdirst pa tēmu ( beztēmu ) no sērijas
"da pokuj par ko topiks, ka tik palamāties"..

Shiirs rakstīja: nee vispaar jau tas biju es kas pazvanija Ligitai lai vina paskatas kas tur notiek. Arnis var rakstit kautvai 1000 iesniegumus un viniem buus pofig, dzirdeju ka vida darbiniekiem vairs netiek pirkts toletes papiirs, vini izmanto tadus iesniegumus.
Nu, šoreiz gan nebūs tas gadījums. Pasaule,izrādās, ir maza.
kindzulīt.
Sviestnesis rakstīja: Lai nu kā tur būtu,
bet "sist zem jostasvietas" nekāda vīrišķibas izpausme jau nu toč nav...
Nav jau viņš tas, kurš var kādam iesist. Mēģināt var, tas arī viss.
Nevar ar sūdzībām VID pacelties no mēsla līmeņa.
Pat aprakstījis, kas notiek virtuvē, kas notiek kurā dienā, kur ko var atrast utt.
Bet nekā jau nav, tā kā duj vien uz citām inspekcijām, tārp.
Kindzulis rakstīja: ned irs tikai! atšķirībā no tevis,ute- es savu vārdu turu
Atvaino, bet tu esi melis. Un meļi savu vārdu turēt nav spējīgi.
Pie tam tev sava 'vārda' nemaz nav,plukata. Var darīt daudzko, bet nolaisties līdz sitādai herņai var tik tiešām plukata pēdējais.
pilniigi pokuj . ne no manis veejsh puush!
ar pietiekami daudz tautas esi sairsies-meklee kautkur citur.
Kindzulis rakstīja: pilniigi pokuj . ne no manis veejsh puush!
ar pietiekami daudz tautas esi sairsies-meklee kautkur citur.
Arnīt, mīzala tu esi bijis un esi arī tagad. Cerēji, ka netaps zināms, no kurienes vēji pūš? Palika tā aizdomīgi, ka zin jauno ceļu,kā iebraukt un neprasa,kur esam, zin, kurās durvīs iet, zin kur ir virtuve, zin ļoti daudz tādu nianšu, kuras zināji tikai tu.
Smerdeli, tu.
Tu esi kā tāds mazgadīgs puišelis, kurš baidās no mammas, ka sados pa mizu par krūzes saplēšanu un tāpēc melo, lai glābu savu ādu.
Nebaidies, tev nekas par to nebūs,atšķirībā no tevis, es tev neesmu izteicis nekādus draudus. Dzīvo vien mierīgi savu kukaiņa dzīvi tālāk. Kādus roltonus un sievastēva sapujušu bembi esi pelnījis, tāds tev būs,plukata.
Shiirs rakstīja:
taakaa tavs deelinsh?
bet vispar tu nejeedz elementaaras lietas. uznjemumi LIELI uzreiz bija tikai PSRS. tika dibinaata LIELA fabrika. pateica kada spalvaina roka - te bus, un tika uzbuvets.
Vispirms izlasi visu tekstu, nevis to ko tev sagribējās un tad spriedelē.
Pēc tam nepļurini par lietām no kurām tu nekad neko neesi zinājis un neesi gribējis zināt. Uzreiz lielu dibinātu rūpnīcu Latvijā soc laikos var uz pirkstiem saskaitīt. Tai skaitā Valmieras stikla šķiedra!! Tā ka vari paklusēt - būs vairāk tolka.
A, un tā infa nav nosapņota, bet pateikta, no kurienes pūš vējš un kāpēc ir pārbaude.
Lai bauda, mani tas nesatrauc, bet tikai pierāda tavu gļēvumu. 
deksi-ej irst
tu vari fantazeet ko gribi es labi zinu ko esmu un ko neesmu dariijis.
i_edgars rakstīja:
Shiirs rakstīja:
taakaa tavs deelinsh?
bet vispar tu nejeedz elementaaras lietas. uznjemumi LIELI uzreiz bija tikai PSRS. tika dibinaata LIELA fabrika. pateica kada spalvaina roka - te bus, un tika uzbuvets.
Vispirms izlasi visu tekstu, nevis to ko tev sagribējās un tad spriedelē.
Pēc tam nepļurini par lietām no kurām tu nekad neko neesi zinājis un neesi gribējis zināt. Uzreiz lielu dibinātu rūpnīcu Latvijā soc laikos var uz pirkstiem saskaitīt. Tai skaitā Valmieras stikla šķiedra!! Tā ka vari paklusēt - būs vairāk tolka.
Es tev varu pačukstēt vienu palielu patiesību- ja kādai no padlaiku lielajām rūpnīcām būtu bijis ekonomiskais pamatojums strādāt, tā joprojām strādātu.
Un savas sazvērestības teorijas sarullē un iebāz Kindzulim dirsā. Viņam ar tās patīk, kā jau kārtīgam proletariāta ļetrakam.
Kindzulis rakstīja: deksi-ej irst
tu vari fantazeet ko gribi es labi zinu ko esmu un ko neesmu dariijis.
Diemžēl es nefantazēju, tur jau tas ļaunākais.
Es tiešām biju domājis, ka tevī ir kaut kas no veča....
veelreiz-pokuj uz tavaam logjiskajaam fantaazijaam

un kur nu veel uz veerteejumiem,miisli.
un savas aizdomas vari iebaazt pakaljaa.
atkaartoshos-shinii jautaajumaa mans vaards tika dots...un lai kaads tu buutu fimpis-es pie taa ar palieku.
veelreiz-pokuj uz tavaam logjiskajaam fantaazijaam

un kur nu veel uz veerteejumiem,miisli.
atkaartoshos-shinii jautaajumaa mans vaards tika dots...un lai kaads tu buutu fimpis-es pie taa ar palieku.
DekstersFF rakstīja:
Es tev varu pačukstēt vienu palielu patiesību- ja kādai no padlaiku lielajām rūpnīcām būtu bijis ekonomiskais pamatojums strādāt, tā joprojām strādātu.
Pačuksti to pats sev!! Vai arī vari iebāzt to "patiesību" - ņi kuja tu nezini un negribi zināt.
Kindzulis rakstīja: veelreiz-pokuj uz tavaam logjiskajaam fantaazijaam un kur nu veel uz veerteejumiem,miisli.
Vārdu dot var tikai tāds cilvēks, kuram tāds ir 
i_edgars rakstīja:
Shiirs rakstīja:
iesaku tev beigt murgot. kirchensteuer ir jamaksa tikai draudzes locekliem.
Vot i bedz murgot!!! Pokuj kam kas ir jāmaksā un cik, bet fakts, ka Vatikāns nedzīvo no plikas tūrisma naudas!
Tā pat kā Sanmarino! Pēdējie ražo pastmarkas un daudz!! Āpšu zināšanai.
aha, 10 zīmē un 490 izgriež perforētās maliņas.
vot i rūpnīca un ražošana
nevajag starterus pārtīt, ir pietiekami citu un krietni specifiskāku sfēru, kur nepieciešami elektromotori un ģeneratori
hei apbižotais vadoni, ja gribi lai pārbaudītāji nelien tavā virtuvē, uzliec plāksnīti, ķipa, nepiederošiem ieeja aizliegta....
Tad jamiem vajag atļauju līst tavās apenēs 
Pirmais rakstīja: hei apbižotais vadoni, ja gribi lai pārbaudītāji nelien tavā virtuvē, uzliec plāksnīti, ķipa, nepiederošiem ieeja aizliegta....
Tad jamiem vajag atļauju līst tavās apenēs
Tur tāda jau ir. Tikai dažiem ir pārāk tieva zarniņa, lai uz to tiem inspektoreļiem norādītu.
Es nebiju uz vietas, kad tas sbrods ieradās.
Tur kur masveidā neapjāj darbiniekus vai valsti sbrods nemēdz uzkrist uz galvas, jo šie ar rēķināt kaut cik māk, un neatmaksājas tā pa tukšo vazāties pa visādiem ūķiem.
i_edgars rakstīja: Tur kur neapjāj darbiniekus ...
Apjāt var tos, kuri ļaujās apjāties....
Mēs dzīvojam demokrātiska valstī kur katram ir tiesības izvēlēties kur un ar ko strādāt..
ja patīk, strādā, ja nepatīk, pasūti šefu dirst un ej projām...
protams ka ir arī visādas nianses,
bet tad ir jatiek skaidrībā, vai vari tās norīt, mīļā miera, labas algas vai cita darba atrast nespējas pēc...
...bet nu sūtīt VID virsū...
nu ir tas perebors......
P.S.
nezinu kas tur ko sūtīja, vai nesūtīja...
tas nav mans dārziņš, es tikai izsaku savas domas ......
Uzsūti VID un lēkā aiz priekiem!