Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Range Rover

Sandis_UR Reģ.: 26.01.2003

Ir doma par svētdienas auto nomaiņu. Pagaidām šīs funkcijas pildīja Honda CR-V, taču gribās ko mazliet inčīgāku un dizeli. Līdz ar to tiek apsvērta ideja par RR 2.5 iegādi no 97-2001 gadam.

Kāda ir pieredze šī autiņa ekspluatācijā, plānotais km 10-20k gadā, izmatos pārsvarā mana mīlotā sieviete.

Vai tešām viņi tik briesmīgi lūzt? Cik sapratu motors ir no BMW, kā ir ar kārbu unn razdatkām? Kā šiem aparātiem ar rūsu? Vai tādas lietas kā klima un citas salona extras bieži kaujās nost?

Kā ir ar ziemu, vai var droši braukt cauri visām kupenām un pļanckām? Vai var izmantot kā ultimate pārvietošanās aparātu bezceļos?

Kur iesakiet labot un pasūtīt daļas.

Kam butu japievērš uzmanība tādu aparātu skatties?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Es tev varu pačukstēt vienu palielu patiesību- ja kādai no padlaiku lielajām rūpnīcām būtu bijis ekonomiskais pamatojums strādāt, tā joprojām strādātu.

Un savas sazvērestības teorijas sarullē un iebāz Kindzulim *******. Viņam ar tās patīk, kā jau kārtīgam proletariāta ļetrakam.

Tā gkuži nebūs vis.... Piemēram cukura ražošana latvijā...

Ja tu neesi pats izveidojis ražošanu, bet to dabujis, noprivatizējis vai nopircis par sviestmaizi, tad ir ļoti liels vilinājums ātri nokaut vistiņu, kas dēj zelta oliņas lai vienu dienu kārtīgi pierītos buljonu....

Iedomājies, ka tev ir alga (1000 mēnesī) purvā, kas pieder mistiskai valstij. Purvs pelna... Ceļ latvijas ekonomiku...bet tavi ir 12000 gadā. Bet ja tev piedāvātu uzreiz skaidrā naudā 10 gadu tavu peļņu, tu uzreiz to purvu likvidētu.... Izdomātu kautko ko pateikt īpašniekiem.... Savāktu kāpostu un tā vietā lai 10 gadus strādātu, nodzertos divu gadu laikā.... Pie tam pēdējos mēnešos dzertu uz parāda, jo nebūtu vairs naudas....

0 0 Atbildēt

bļā, ku tas kindzulis daudz zina... Uzsūtīja pārbaudi laikā, kad pat vadons nebija uz vietas

Sviestnesis Reģ.: 26.01.2004
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: hei apbižotais vadoni, ja gribi lai pārbaudītāji nelien tavā virtuvē, uzliec plāksnīti, ķipa, nepiederošiem ieeja aizliegta....

Tad jamiem vajag atļauju līst tavās apenēs

Es nebiju uz vietas, kad tas sbrods ieradās.

A ja nebiji uz vietas, tad kāpēc esi 100% pārliecināts ka tieši Kindzulis pie vainas?

Tak nevienu iesniegumu redzējis vēl neesi?

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

pokuj ka nav...kindzuljiem ir jaabuut pie vainas!

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Sviestnesis rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: hei apbižotais vadoni, ja gribi lai pārbaudītāji nelien tavā virtuvē, uzliec plāksnīti, ķipa, nepiederošiem ieeja aizliegta....

A ja nebiji uz vietas, tad kāpēc esi 100% pārliecināts ka tieši Kindzulis pie vainas?

Es nebiju, bet bija kolēģis,kuram tas tika pateikts.

Kas tur neskaidrs? Pateikts, kas un kāpēc, kad atlaists utt.

0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: pokuj ka nav...kindzuljiem ir jaabuut pie vainas!

Viens dalidojās, otrs darakstījās.

0 0 Atbildēt

vispaar jau es ieteiktu paarlasiit savus murgus un padomaat vai jau neesi dir shanaa sapinies

uz aatro piemetot-tevis mineeto info zin vismaz cilveeki 15-18... bet vainiigs kindzulis.

tukshaa blefa ieziimes-"mazaa pasaule", "man te pachuksteeja"

+ir veel kaads telefona zvans kas man izteica daudz vairaak kaa tava tukshdirshana

turpini vien pataisiit sevi par muljkji

0 0 Atbildēt

Tu, dzīves apdalītais, ir tikai viens cilvēks, kurš no firmas, kurā tika veikta kontrole, ir atlaists pirms pāris mēnešiem.

Un netieši tika norādīts,ka tas ir A.S. , tu, pretīgā sūdu muša.

Manis pēc tu vari iztaisīties par nez kādu jēriņu, man tas vienaldzīgi, es zinu, kas tu par mēslu esi un tas telefona zvans ir viens liels sūds pa lielām šaibām ņemot, vājuma pazīme, esmu ar to informēts.

Un Ainārs arī atzina, ka jau GSC laikos tu esi bijis ļoti negatīvs un nomākts tipāžs.

Tikko izlasīju vienā grāmatā labu tekstu, citēju

' Varbūt viņš ir darbam nepiemērots kretīns,kas maitā visiem omu'

(c) Meitene ar pūķa tetovējumu.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Tikko izlasīju vienā grāmatā labu tekstu,

Tualetē sēdēji??

0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Tikko izlasīju vienā grāmatā labu tekstu,

Tualetē sēdēji??

Neizbrīna tavs domu gājiens.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Sviestnesis rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Es nebiju, bet bija kolēģis,kuram tas tika pateikts.

Kas tur neskaidrs? Pateikts, kas un kāpēc, kad atlaists utt.

Cik noprotams kāds no aktuāliem forumiešiem ir pie Tevis strādājis un tapis atlaists .... Ar kuriem nikiem ir viens un tas pats cilvēks (i) šeit , man jau itkā ir nojausma

0 0 Atbildēt

nupat padomāju.... Varbūt arī sviestcam uzsūtīt pārbaudi....

0 0 Atbildēt

rudens68 rakstīja:

Cik noprotams kāds no aktuāliem forumiešiem ir pie Tevis strādājis un tapis atlaists .... Ar kuriem nikiem ir viens un tas pats cilvēks (i) šeit , man jau itkā ir nojausma

Pareizi saprati. Kopš atlaišanas viņš joprojām turpina urķēties ap esošajiem darbiniekiem, raksta vēstules draugu portālā un zvana.

Sekli un zemiski. Un tagad VIDs.

Ja tu lasi, ute, sūti jebko, tas tikai mani padara stiprāku pret kretīniem.

0 0 Atbildēt

rudens68- jap straadaajis un aizgaajis pats no shitaa debiilikja

un taadeelj jau cepiens vinjam...

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Tur kur masveidā neapjāj darbiniekus vai valsti sbrods nemēdz uzkrist uz galvas, jo šie ar rēķināt kaut cik māk, un neatmaksājas tā pa tukšo vazāties pa visādiem ūķiem.

ne vella viņi nemāk, tik vien kā smadzenes jāt un n-tās reizes dažādi skaidrot vienu un to pašu likuma pantu, lai tikai nevajadzētu kādam atļaut normāli darboties.

tu, i_edgar, kā reiz tur iederētos. ideāls tematisko pārbaužu vedējs būtu. ar savu ietīpību, ka viss slikti un ja nedara kā tev šķiet pareizi, tad tas pareizi nebūs nekad, pat ja likums to atļauj

0 0 Atbildēt

Kindzulis rakstīja: rudens68- jap straadaajis un aizgaajis pats no shitaa debiilikja

un taadeelj jau cepiens vinjam...

Tas, ko tu skricelēji, neko nenozīmē, iekal savā lisenē. Fakts ir tāds,ka tika veiktas darbības, lai tu to izdarītu, mazais muļķīt.

0 0 Atbildēt

krix rakstīja:

i_edgars rakstīja: Tur kur masveidā neapjāj darbiniekus vai valsti sbrods nemēdz uzkrist uz galvas, jo šie ar rēķināt kaut cik māk, un neatmaksājas tā pa tukšo vazāties pa visādiem ūķiem.

ne vella viņi nemāk, tik vien kā smadzenes jāt un n-tās reizes dažādi skaidrot vienu un to pašu likuma pantu, lai tikai nevajadzētu kādam atļaut normāli darboties.

tu, i_edgar, kā reiz tur iederētos. ideāls tematisko pārbaužu vedējs būtu. ar savu ietīpību, ka viss slikti un ja nedara kā tev šķiet pareizi, tad tas pareizi nebūs nekad, pat ja likums to atļauj

Ja,šie kāreiz bija tādi.

Jums te daudz mašīnu. Vai darbinieks var atļauties braukt ar Cadilliac ? Ak tas nav darbinieks? Kas tad tas ir? Vai tas,kam pieder, var atļauties?

Kam tā Toyota,gan jau firmas. Ak nav? Kā, tā tak klasiska firmas mašīna, kaut ko slēpjat.

Urodi.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

dekster tu esi lohs patiesaam.

rudens68 Reģ.: 17.04.2006
0 0 Atbildēt

Kam te forumā ir vairāki niki ?

0 0 Atbildēt

Shiirs rakstīja: dekster tu esi lohs patiesaam.

Piekrītu. Sadaļā, ka pieņēmu Kindzuli darbā un biju tik stulbs laicīgi neatlaist.

Pilnībā pievienojos Šīrim-esmu lohs.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

krix rakstīja:

Pašvaki Tev ir ar smadzenītiem - izdomu, un kārtējais lasītnegribētājs. Palsi tā uzmanīgāk topiku par CSDD, un manu attieksmi pret to - iespējams, ka tad kaut ko varēsi spriest.

0 0 Atbildēt

a es savukārt neticu, ka kindzulisprot smuki apprecēties

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Shiirs rakstīja: dekster tu esi lohs patiesaam.

Piekrītu. Sadaļā, ka pieņēmu Kindzuli darbā un biju tik stulbs laicīgi neatlaist.

Pilnībā pievienojos Šīrim-esmu lohs.

vai kindzulis tevi jau ir ta nobesiijis, ka esi gatavs pielietot strkjiki, ziepes un kjebliiti?

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Īsa un kodolīga Latvijas vēsture:

www.youtube.com/...

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Šis izskatās pēc Līvāni Racing Team:

www.youtube.com/...

valoda kā īstiem līvāniešiem un pēc komentāriem spriežot, viens no Līvānu fordu inženiera kaujas auto.

Lasītākie raksti

Jaunie raksti