DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
Pirmais rakstīja: bļā, tā arī neaapratu.... Bija tas vids pie vadoņ vai nē???? Cik lielu sodu uzrēķināja?
Vai vadonim smskredītā vispār tik daudz dos, lai jamais spētu atpirkties???
Šogad jau vislaik lietus.... Kūdra nesūkājas, bet darbiniekiem tak algas jpamaksā.... Un nodokļi arī vismaz dažeiz.... Sevišķi tagad, kad vids elpo pakausī ....
Vadon, davaj maucam uz āfriku.... Tevi tur parādu piedzinēji neatradīs....
Ē, pamuļķais, mani vids nesatrauc, lasi 10x.
Mani satrauc kretīniski kindzuļi, rada tādu jēluma piegaršu dzīvē, ka tādi ir sastopami.
Kāpēc ta tu raksti, ka tev vida pārbaude ir uznākusi????? ja jau tev pokui?
Vēlreiz, es tomēt nesaprotu, kur kindzulim ponts???? Kas vids jamam smskredītam vismaz procentus nomaksās????
Vienkārši gribēju publiski pateikt viņam, ka viņš ir urods.
a kindzulis tur pričom?
nekad nebiji aizdomājies, ka vidu varēja aizsūtīt arī Pirmais vai sēne?
Range Rover
Ir doma par svētdienas auto nomaiņu. Pagaidām šīs funkcijas pildīja Honda CR-V, taču gribās ko mazliet inčīgāku un dizeli. Līdz ar to tiek apsvērta ideja par RR 2.5 iegādi no 97-2001 gadam.
Kāda ir pieredze šī autiņa ekspluatācijā, plānotais km 10-20k gadā, izmatos pārsvarā mana mīlotā sieviete.
Vai tešām viņi tik briesmīgi lūzt? Cik sapratu motors ir no BMW, kā ir ar kārbu unn razdatkām? Kā šiem aparātiem ar rūsu? Vai tādas lietas kā klima un citas salona extras bieži kaujās nost?
Kā ir ar ziemu, vai var droši braukt cauri visām kupenām un pļanckām? Vai var izmantot kā ultimate pārvietošanās aparātu bezceļos?
Kur iesakiet labot un pasūtīt daļas.
Kam butu japievērš uzmanība tādu aparātu skatties?