CRDI rakstīja: A par to Klnciema rūpnīcu- tatupediem nekāda daļa, ja vien tas zemespleķis nav pašvaldības īpašums.
Un 14.08. inženers tiek laipni aicinats uz SĀKOTNĒJO sabiedrisko spriešanu par ietekmi uz vidi novērtējumu.
man personīgi pie pakaļas vai Lielupē peld dzīvas zivis, vai sprāgušas kā Karabozgazgolā! Kamēr tā apjebalovka nav mana deguna priekšā.
Tev jau droši ka ir kaut kāda interese - nu i ej.
Savādāk neviens nesapratīs kādēļ tāda gādība par kalnciemiešu labklājību. Labāk būtu to ražotni uz Salaspili pārvilinājis, ja jau tik glauna, vēlam Meža ielas rajonā.
Tev kauns par saviem vārdiem? Nu tiem tajos Delfu komentāros..... Ja pašam kauns tad nav ko rakstīt tādus vārdus.....
Nu un kas tev nepatīk, ka atradu un ieliku Oficiālus Papīrus....
Nu gan tu esi dumš, pat tik dumš, ka pats nespēj to apjēgt!!
Bez tavas meklēšanās es to visu problēmu zinu, jo no citas puses esmu izgājis tam cauri. Taču tev atkal kārtējie tavas slimīgās fantāzijas augļi sakāpuši galviņā.
Galviņā, nevis galvā, jo galvas nekad nav bijis.
Par saviem vārdiem es atbildu, un nekad neesmu kaunējies, ja stulbeni nosaucu par stulbeni!
Tev kauns par saviem vārdiem? Nu tiem tajos Delfu komentāros..... Ja pašam kauns tad nav ko rakstīt tādus vārdus.....
Nu un kas tev nepatīk, ka atradu un ieliku Oficiālus Papīrus....
Nu gan tu esi dumš, pat tik dumš, ka pats nespēj to apjēgt!!
Bez tavas meklēšanās es to visu problēmu zinu, jo no citas puses esmu izgājis tam cauri. Taču tev atkal kārtējie tavas slimīgās fantāzijas augļi sakāpuši galviņā.
Galviņā, nevis galvā, jo galvas nekad nav bijis.
Par saviem vārdiem es atbildu, un nekad neesmu kaunējies, ja stulbeni nosaucu par stulbeni!
Nu bet kamdēļ tad tāds satraukums?... Un kamdēļ uzreiz neliku linku uz delfiem, bet gan uz kaut kādu dzeltenas preses lapu? .....
Nu izskaidro, bez lamāšanās (lai gan runā, ka lamāšanās noņem 50% no sāpēm), kas ir tik briesmīgs, ka ieliku linku uz vietni, kur tu esi izskaidrojis kaut kādu problēmu, tiesa diezgan jocīgi, kā arī iedevis šejienes publikai Oficialus Papīrus, jo piedod aiz tavas lamāšanās un zākāšanās tavas varbūt arī pareizās domas kaut kā grūti sagrābstīt
P.S. A lai būvē Meža ielā, tur jau ir visādi ražošanas uzņēmumi, viens vairāk vai mazāk.....
CRDI rakstīja: Un kamdēļ uzreiz neliku linku uz delfiem, bet gan uz kaut kādu dzeltenas preses lapu?
Kuru pirmo gugle izdeva to arī ieliku - viņi visi ir cē un pē visos ziņu dienestos un vairākas citās lapās.
Bez kārtīgas nolamāšanas vismaz te neviens neko pat nedomā lasīt, un precīzi tā pat kā tu pirmais ko izdara ir noliedz, un sāk apsriest savus izdomājumus. Lasīt nemāk un negrib, pat tad kad tiek brīdināti par reāliem draudiem vai nopietnām potenciālām kļūdām. Kaut reizi to var saprast?
Pagaidām te ir bijis tikai: es stāvējo pie rūpnīcas vārtiem, otrpus ielai un ķimerējos ap riteni..... un visu zinu!
Ja saka ka padsmit gadus ir bijusi nodarbošanās ar analoģisku problēmu, pie kam ir izrakņāts līdz pašiem pamatiem, tad tā arī ir. Toties te vienmēr tiek apšaubīts pat tāda fakta iespējamība!
Fufels ir tā rūpnīca, un piedāvātā tehnoloģija. Eiropā ir no vietējās varas "silti ieteikts" izvākties, un šie lēnā garā vācās ārā... visi. Izvākšanās maksā naudu, pie kam lv bauriem var iestāstīt vienalga ko, jo šie svēti tic rietumu svētai govij.
Par fufeli tehnoloģijā jau aprakstīju. Par slēpto melu taktiku var apjēgt, jo rūpnīca tiek celta vietā, kur bez nekādām problēmām var noslēpt visus sūdus!
Rxx rakstīja: Manuprāt būtiski ir tas, cik darbinieku būs tajā fabrīķī - būs 501 vai nē...
Būšot 52
-----------------------------
Nu, ja viņi saražos kaut 4 produkta vienības (ASV uz
cilvēku) gadā, būs gana labi!
Ja gailis atnāks- re ku viņam- patriotam oficiālā valsts politika.
www.delfi.lv/...
Tu vēl te?? Kas tev daļas gar LV ??
Nu re- jau sāc atsaukties uz tevi vislabāk raksturojošo vārdu- gailis.
tu visvairāk čīkstēji, ka krievi pie visa vainīgi. Nu re- tava vienotība (speciāli ar mazo) tā neuzskata- bagātie izlepušie, neaudzinātie un pie visatļautības pieradušie maskavas krievi būšot tie, kas glābs mazo latviju(atkal visu ar mazo)! Nu ko gatavojies nākamajiem 50 gadiem...
Līvāni ar sūdiem ir cīnījuīses neskaitāmas reizes: Celulozes fabrīķis, fufrfurola ražotne (pameklē kas tas ir un padomā), biolotec (paskaties tās tapšanas vēsturi saistībā ar uzvārdu (Pfafrods). Kā šie sākumā ar meliem, tad ar atklātu šantāžu pret LV zinātniekiem un prif saslimšanas ārstiem vērsās, lai tikai dabūt šeit ražotni, kuru no Vācijas pilsētas centra Rūrā ir "palīgts" aizvākt, pēc iespējas ātrāk. Pie kam šī aizvācamā ražotne GADĀ saražo produkciju, kuru ar vienu reizi var pārvest uz Eiropas otru galu jebkura sērijveida sedana bagāžniekā!!!
Vari necensties - nav, nav pamanījis. Te labāk apstrīdēs visu, bet tā arī nespēs sajēgt, ka LV tiek pataisīta par Eiropas izgāztuvi. Kur var uzspļaut uz da jebkādām tehnoloģijām un standartiem, jo te (zināms personu loks, par noteiktu taksi) ar atplēstām rokām ņems uz urraa.
Reku tikai viens piemērs:
Ah jā cē un pē:
Lielākais kokogļu ražotājs Latvijā, kompānija „Līvānu Karbons” ražo augstas kvalitātes kokogles, izmantojot Eiropas vislabāko tehnoloģiju - LAMBIOTTE (Beļģija).
www.livanucarbon.lv/...
Te tirsā ar visiem spīzdīgajiem sertifikātiem:
Vides prasību neievērošanas dēļ slēdz "Līvānu Karbons" kokogļu ražotni
www.kasjauns.lv/...
Čaļi domāja, ka te naF evropa un varēs kakāt visiem uz galvas cik uziet, un visus sūtīt uz peņa pasēdēt!
Ņesanāca!!
Klaus, čanagal, tev tak ir penis, ne?
Nu tad tev būtu jāiet ķurmī, jo vari kaut ko izvarot.
Apmēram tā izskatās tava nostāja rūpnīcu jautājumā- tiklīdz kaut ko ražos, tā visu sapisīs.
Apmēram tā izskatās tava nostāja rūpnīcu jautājumā- tiklīdz kaut ko ražos, tā visu sapisīs.
Vēl viens dumais! Lasīt māki???
Piedāvātā tehnoloģija tai akku rūpnīcai jau ir tendēta uz dabas uz apkārtējo izvarošanu. Vēl nav pat dabūta atļauja celt, ka jau ir redzams skadrs iznākums.
Vēl viens dumais! Lasīt māki???
Piedāvātā tehnoloģija tai akku rūpnīcai jau ir tendēta uz dabas uz apkārtējo izvarošanu. Vēl nav pat dabūta atļauja celt, ka jau ir redzams skadrs iznākums.
Es gan ticu Crankshaft nevis tev, jo tu esi plānpierītis.
Nezinu un pa lielam po kas jums tur Līvānos bija....
Tikai redzi tiem kas grib būvēt kaut ko ar ir po, kur būvēt- nu negribat Līvānos, ja jums svarīgāk par darba vietām un pašvaldības ienākumiem, ir varžu kurkstēšana un lakstīgalas, būvēsim Pampāļos.
Bieži vien visādas labas lietas tiek noairētas dēļ skaļas bļaustīšanās, un pat neieklausoties kas un kā. Latvijā vides aizsardzības jomā normatīvi ir stingri un obligāti, atšķirībā no Eiropas, kur daudzi ir rekomendāciju formā, ar obligātu ieviešanu kaut kad pēc n gadiem.
Tad nu lūk, varbūt nevajag noairēt visu jau saknē, bet gan ļaut sākt strādāt, bet ar stingru aci skatīties vai viss ir kā solīts. Un troksni taisīt tikai tad, ja kaut kas ne tā....
Ar tādu panisku vaimanāšanu un bļaustīšanos Latvija tā arī netiks pie jaunām rūpnīcām ar 500+ darbavietām
CRDI rakstīja: piedod aiz tavas lamāšanās un zākāšanās tavas varbūt arī pareizās domas kaut kā grūti sagrābstīt
Es taču iedevu aclēgas vārdu "skrubers vai skruberis... scrubber". Tā vietā lai sameklētu tās akku rūpnīcas aprakstā vai projektā šādu vārdu tu labāk rakājies pa sūdiem netā. Sameklē šo vārdu... jo bez tā vislielākais kaitējums svina tvaiki (viskaitīgākā viela viskaitīgākajā agregātstāvoklī šajā ražotnē) netiek plānoti nekādi savākt vai attīrīt, vai pat mazināt tās koncentrāciju apkārtējā vidē, un it sevišķi cehā!
iEdgars var palūkoties jutubē, kā ķīnieši daudz ko ražo.
Šie turas kopā, viens otru pabalsta un mauc uz priekšu.
Latvieši ? No 10 latviešiem viens kaut ko dara, 3 strādā VIDā, 3 aizbrauc uz Norvēģiju lašus dīrāt, 2 ir ierēdņi un 1 raksta sūdzības VIDam un ierēdņiem.
CRDI rakstīja: Latvijā vides aizsardzības jomā normatīvi ir stingri un obligāti, atšķirībā no Eiropas, kur daudzi ir rekomendāciju formā, ar obligātu ieviešanu kaut kad pēc n gadiem.
Nekā tu neesi sapratis! Laikam redzu ka nekad nesapratīsi. Tik vien kā rakāties pa neta sūdiem un noņemties ar Cē un Pē!
Latvijā ir ierēdņu bars (partijnieki), kam inter4esē tikai sava kabata (otkati), un to Eiropa labi zina. Ja nav tuvumā vēlēšanas, tad šitā sū ražotne jau būtu slējuesies kur tik šie būtu sagribējuši, un poH par to ko ražo, ko gāž ārā un kur, un kam uz galvas.
CRDI rakstīja: piedod aiz tavas lamāšanās un zākāšanās tavas varbūt arī pareizās domas kaut kā grūti sagrābstīt
Es taču iedevu aclēgas vārdu "skrubers vai skruberis... scrubber". Tā vietā lai sameklētu tās akku rūpnīcas aprakstā vai projektā šādu vārdu tu labāk rakājies pa sūdiem netā. Sameklē šo vārdu... jo bez tā vislielākais kaitējums svina tvaiki (viskaitīgākā viela viskaitīgākajā agregātstāvoklī šajā ražotnē) netiek plānoti nekādi savākt vai attīrīt, vai pat mazināt tās koncentrāciju apkārtējā vidē, un it sevišķi cehā!
Tev tam ir pierādījumi? Nu ka netiks savākti un/vai attīrīti....
Nē, nav viņam. Viņš spriež pēc sevis,kā jau tas ir pieņemts. Ja cilvēks ir muģila un visu lej upē,tad viņš pieņem, ka citi dara tāpat.
DekstersFF rakstīja: iEdgars var palūkoties jutubē, kā ķīnieši daudz ko ražo.
Tieši šitādus vārdus es tev teicu pāris nedēļu atpakaļ!! Nu paskaties, šie ražo tādus pat mopēdus, kādus ražoja Sarkanajaā Zvaigznē. Pie kam 10 reizes sūdīgākus, bet ražo un pārdod!! A latvju bauris sūkā ķepu un sapņo par kaut kādu sū ražotni ar svina ostīšanas svētkiem par velti.
DekstersFF rakstīja: iEdgars var palūkoties jutubē, kā ķīnieši daudz ko ražo.
Tieši šitādus vārdus es tev teicu pāris nedēļu atpakaļ!! Nu paskaties, šie ražo tādus pat mopēdus, kādus ražoja Sarkanajaā Zvaigznē. Pie kam 10 reizes sūdīgākus, bet ražo un pārdod!! A latvju bauris sūkā ķepu un sapņo par kaut kādu sū ražotni ar svina ostīšanas svētkiem par velti.
Ja kāds gribēs atvērt mopēdu ražotni, visādi iedgari saklups krāgā pilnīgi noteikti, jo tur arī smirdēs, būs troksnis, varēs aizdegties utt.
Latvijā ir ierēdņu bars (partijnieki), kam inter4esē tikai sava kabata (otkati), .....
Tad jau sanāk, ka pie jums tur ir vis vis vis godīgakie, vai arī šami sagrābušies tik daudz, ka vairs nevajag (vai arī Čingishani par maz iedeva), ka aizklapēja to Čingishanu ogļu pabrīķi
Tev patīk rakāties pa netu - nu tad pameklē!! Ja atradīsi, tad patiešām man nebija taisnība. Bet pagaidām nekur neesmu atradis, ka vispār taisītos attīrīt gaisu no viskaitīgākās ražotnes vielas! redzu tikai gāzmasku baru uz darbinieku purniem!
Gāzmaskas starp citu tvaikus neaiztur!!! Tam ir vajadzīgas ķīmiskās gāzmaskas, kuras arī nekur pieejamā vietnē neesmu redzējis šiem!
brauciens uz Lietuvu pēc auto
Vai tas ir reāli, iegādāties auto Lietuvā, Latvijā nepārregistrēt, ikdienā pa LV braukt ar LT numuriem un tehn. apsk. katru gadu iziet Lietuvā?