Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

brauciens uz Lietuvu pēc auto

marchuks1987 Reģ.: 26.07.2012

Vai tas ir reāli, iegādāties auto Lietuvā, Latvijā nepārregistrēt, ikdienā pa LV braukt ar LT numuriem un tehn. apsk. katru gadu iziet Lietuvā?

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Tu jau te regulāri kulaciņu krati ai pakša. Pats neapjēdz? Nekas paaugsies, tad sapratīsi. Cerams.

CRDI Reģ.: 10.01.2008
0 0 Atbildēt

i_edgars rakstīja: Tu jau te regulāri kulaciņu krati ai pakša. Pats neapjēdz? Nekas paaugsies, tad sapratīsi. Cerams.

Ko var darīt ka viss nets smird no taviem tupumiem... pats jau vien esi sasmirdējis.... Nesmirdi un nebūs citiem iemesls iesmiet.....

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

iEdgar, palasi labāk šito www.apollo.lv/...

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: iEdgar, palasi labāk šito www.apollo.lv/...

gara acīm jau redzu komentārus

0 0 Atbildēt

Laikam aizrāvās. Lai lasa, paliks mierīgāks varbūt beidzot.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Laikam aizrāvās. Lai lasa, paliks mierīgāks varbūt beidzot.

Tad mums ir cerība uz medāli www.kasjauns.lv/...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja: es saku, lai būvē to vadoņzavodu, nauda paliek nauda... un tas tāpat ir labāk kā ja akumulatori mētāsies ceļmalās vai tiks mesti sadzīves atkritumos...

kāpēc jābūvē kalnciemā??? lai būvē kautkur rucavā vai papē

Kapēc jūs visi tos akumulātorus riņķī taisaties mētāt, Nu neaprotu es to. Viens akumulātors atkarībā no tilpuma/svara pie metāllūžņu uzpircējiem maksā 7-30 Ls

38- 40 saņi kilogramā. Aizvedu savus 4 vecos, kas mājās mētājās , biki pieliku un nopirku boša sudrabnieku. Kādas grāvmalas vai sētmalas. Atrod 2 akumulātorus pa dienu un skaties 450 Ls mēnesī garantēti.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Laikam aizrāvās. Lai lasa, paliks mierīgāks varbūt beidzot.

Šitajās lietās es domāju Edžam ir kompanjons Pirmais, tam jau tas visu laiku prātā. Lai jau zēniem veicas.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Pirmais rakstīja: es saku, lai būvē to vadoņzavodu, nauda paliek nauda... un tas tāpat ir labāk kā ja akumulatori mētāsies ceļmalās vai tiks mesti sadzīves atkritumos...

Kapēc jūs visi tos akumulātorus riņķī taisaties mētāt, Nu neaprotu es to. Viens akumulātors atkarībā no tilpuma/svara pie metāllūžņu uzpircējiem maksā 7-30 Ls

38- 40 saņi kilogramā. Aizvedu savus 4 vecos, kas mājās mētājās , biki pieliku un nopirku boša sudrabnieku. Kādas grāvmalas vai sētmalas. Atrod 2 akumulātorus pa dienu un skaties 450 Ls mēnesī garantēti.

Tev arī bērnībā deva tikai glaubersāli pusdienās?

Nu un kur tad tie akumulatori nonāk no pieņemšanas punktiem, grūtgalvi? Rimi saldētavā?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Nu un kur tad tie akumulatori nonāk no pieņemšanas punktiem, grūtgalvi? Rimi saldētavā?

Gaili! Atkal esi aizrāvies? pirmais teicās pa grāvjiem mētāt crdi arī žogmalēs. seko sarunai plikpaurainā kaka.

0 0 Atbildēt

Eu, Norvēģijas pamesl,es tev rīt aizvedīšu kādus 10 akumulatorus, sagatavo vismaz 70 ls.

0 0 Atbildēt

CRDI rakstīja:

Eu - tas tak esi tu, fuflogon!!! Atradi veidu kā pakasīt? Nevajadzēs forumā kasīties??!!

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Gaili! Atkal esi aizrāvies? pirmais teicās pa grāvjiem mētāt crdi arī žogmalēs. seko sarunai plikpaurainā kaka.

Kaut ko jauc mīļais draugs, neesmu runājis par akumulatoru mētāšanu....

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Eu, Norvēģijas pamesl,es tev rīt aizvedīšu kādus 10 akumulatorus, sagatavo vismaz 70 ls.

viss tev grūtgalvi jāatrod, jāsagremo, mutē jāiebāž.

www.vtlom.lv/...

Ja 5 gadus atpakaļ tavas idejas nebutu likušās simpātiskas- Tu meklētu pats. Tagad diemžēl tāda netā smakojoša kaka vien esi palicis.

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

DekstersFF rakstīja: Eu, Norvēģijas pamesl,es tev rīt aizvedīšu kādus 10 akumulatorus, sagatavo vismaz 70 ls.

viss tev grūtgalvi jāatrod, jāsagremo, mutē jāiebāž.

www.vtlom.lv/...

Ja 5 gadus atpakaļ tavas idejas nebutu likušās simpātiskas- Tu meklētu pats. Tagad diemžēl tāda netā smakojoša kaka vien esi palicis.

Tātad , redz kur tavs teksts 'Viens akumulātors atkarībā no tilpuma/svara pie metāllūžņu uzpircējiem maksā 7-30 Ls ' , attiecīgi, es aizvedu tev aķīšus, tu man par katru nolobi vismaz 7 ls, sarunāts ?

0 0 Atbildēt

taaneko, tas esi tu ? aculiecinieks.delfi.lv/...

0 0 Atbildēt

taaneko rakstīja:

Beidz pielaizīties, man nepatīk glaimojoši kamieļi.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

taaneko rakstīja:

Beidz pielaizīties, man nepatīk glaimojoši kamieļi.

Kam pielaizities TEV?!?!?!?!

Nepielaizītos, pat ja piedošanu publiski palūgtu!

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja: Vai tiešām tas vecais angārs ir tik hermētisks

Kurš angārs?

Nu tā telpa, kur iepriekš bija vates zavods

0 0 Atbildēt

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Kurš angārs?

Kādas vates? Cik tas ir vecs? Vai caurs?

Nortel Reģ.: 16.03.2007
0 0 Atbildēt

Lasot saturīgo diskusiju rodas iespaids par diviem galvenajiem tēliem.

Vienam dzīvē nav īpaši veicies, ir bijušas problēmas ģimenē, nav bijis stabils darbs, cīnījies ar dažādiem pūķiem. Tad nu tagad mēģina virtuāli būvēt savu ideālo pasauli (sapņo pie klaviatūras).

Otram kādreiz (PSRS laikā) kautkas ir bijis, bet viss izčibējis, tad nu nāk atpakaļ sasmakojušas atraugas. Arī sapņo pie klaviatūras, tikai par pagātni.

Kas raksturīgs abiem, viņiem apkārt vienmēr ir bars ļaunu nelabvēļu, kuru vienīgais mērķis ir tikai viņu zāģēšana, kaitināšana u.t.t.

Bet kas interesanti, šie abi tipāži gūst zināmu baudu no tā, ka viņus rausta (nu kā īsi latvieši - ja dabū pa vienu vaigu, tad uzreiz dod sitienam otru).

Vai tā būtu kāda jauna, neizpētīta atkarība, kautkāda jauna fīlija... ?

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja:

Pirmais rakstīja:

DekstersFF rakstīja:

Kurš angārs?

Kādas vates? Cik tas ir vecs? Vai caurs?

Muhahaaaa, izrādās, ka tu neko nezini par savu sapņu zavodu

0 0 Atbildēt

Daži gan te, un samērā daudzi, grib būt kādi nebūt dakteri un tāpēc tādus tēlo, uzstādīdami diagnozītes.

Kā tādus sauc, nav noslēpums-šarlatāni. Jāsaka, nekad viņi neko sevišķi pareizu pateikt tā arī nav spējuši.

0 0 Atbildēt

DekstersFF rakstīja: Daži gan te, un samērā daudzi, grib būt kādi nebūt dakteri un tāpēc tādus tēlo, uzstādīdami diagnozītes.

Kā tādus sauc, nav noslēpums-šarlatāni. Jāsaka, nekad viņi neko sevišķi pareizu pateikt tā arī nav spējuši.

Metrologi, metrologi!

0 0 Atbildēt

rekur it tās teritorijas, kurā ir plānots akumulatoru zavods, patreizējā sēta....

goo.gl/...

teritorija ir liela... tak aizbrauc kādreiz ekskursijā pa savu zemi.... paskaties.....

un paskatīsies kur ir paredzēts liet to sāli

Lasītākie raksti

Jaunie raksti