GB12 rakstīja:
Nu, man neliekas stilīgi zīmēt saulītes ar vecām mizām garāžu kooperatīvos vai arī vālēt pa lauku ceļiem ar norautu paneli un likt tādus pazornijus video vēl publiskajā telpā... Tā ka, par to "tavu tipu" biš sabrauci auzās.
Ja kāds te ir kur sabraucis auzās, tas diemžēl būsi tu. Lai arī mani tas viģiks tagad uzjautrina, bet man tur nav ko slēpt
- un mani uzjautrina kā dažs labs tam viģikam piesienas - nu kaut vai "mārupe kūl" deksteris, līdz kura līmenim, pieņemot ka pirmā tekstos par deksteri ir tikai puse taisnības, man ui kur grimt, un vēl tu - ja tev tur kaut kas liekas interesants, tad nav grūti iedomāties kāds tu biji 21 gada vecumā - briļļains nūģis bez draugiem, bez muskuļiem, kas ar savu sievu iepazinās iepazīšanās sludinājumos
Jā, piedod, es 21 gada vecumā ideālā latviešu valodā draugu kompānijā nemēdzu runāt un arī joprojām nemēdzu, kas tad ir?
Un ja ar saulītēm tu domā to fotosesiju ziemā starp garāžām, jā, veselas divas reizes pa 10 minūtēm toziem to darīju. Pagājušoziem gan pa visu ziemu tik dažas saules uzgriezu, pamatā tehnisku iemeslu dēļ.
GB12 rakstīja:
Kurš nu būtu par šrotvāgeniem runājis...
Nu bet kuram te mašīna plīst par simtiem latu?
GB12 rakstīja:
Nabadziņš... Kā tev neiet...
Redzi, man gan nav bail, jo zinu, ka arī, ja kas juks, tad varēšu saremontēt. Un, ja galīgi nepatiks, pārdot un ņemt nākamo. Un es nedomāju par to, kā lēti pārvietot pakaļu, bet gan, kā to darīt komfortabli un ne pārāk dārgi. Tu te nesen no.irsi apdrošinātāju profesiju, bet, kā redzi, es varu atļauties šīs dienas 33 grādos komfortabli braukt kondicionētā mašīnā un man nav jāsvīst un jāosta savi sviedri. Turpretī tu, kurš no savas profesijas kaunās, esi spiests tikai "lēti pārvietot pakaļu" ... It kā jau nekas slikts, katrs pārvietojas ar to, ko var atļauties, bet, nu, smieklīgi, ka tāds, kurš pie tam uz cita rēķina dzīvo, noliek tos, kuri sev iztiku un auto nopelna paši...
Bet, ja tev patīk tāda dzīvīte, sēžot forumos un no...šot tos, kuri var atļauties braukt ar labākiem auto, nu, ko lai saka, katram savs...
Redzi, tu esi tipisks mūsdienu patērētājs - tev ir iebarots ka tas tak ir normāli gadā nolocīt dažas štukas par to, ka tev vispār ir mašīna, un vēl kādu štuku par uzturēšanu, un tā tu te lepojies ar to, ka tu to vari - atļauties gadā izmest pāris štukas mašīnai, pa kurām varētu remontēt dzīvokli, būvēt māju vai vienalga ko. Man kaut kā šitas variants nav pieņemams - man ir kur naudu likt, tā vietā lai to vienkārši uzdāvinātu kaut kam
Patlaban, protams, naudas bedre ir mašīna - jāizlabo gan tā friča, kurš viņu nopirka, kļūdas
, gan iepriekšējā īpašnieka nedarbi, bet to neskaitot, ja tikai skaitītu to, kas bija nepieciešams lai saglabātu esošo stāvokli - sotaks detaļām, gada laikā arī varētu būt. Muteres golfmašīna, manuprāt, gadā ierakstās sotakā ar visu TA un aptirsināšanu - bet tur sāk nopietni prasīties šur tur uzpūst smiltiņas un krāsu, galu galā, 21 gadu vecs fofāgens.
Ā, un ar savu klimatu palielījies - tagad trīsreiz nospļaujies, ka tas nav nākamais, kas izjūk
Manam audī līdz strādājošam kondišam [klimatu ieliku pavasarī] ir kādi 150 ls - varētu arī stipri lētāk, bet man vajag lai viņš darbojas kā jauns - bet par laimi tie 150 ls aizgāja citā virzienā, jo pie tā, ka mašīna patlaban stāv mājas priekšā bez priekšas tilta un bez TA, ejošs kondišs būtu tikai lieks naudas izmetiens
Uz nākamo sezonu gan būs jāpacenšas.