Pajautā apdrošinātājiem kādas ir prasības signalizācijai un atbilstoši prasībām arī uzstādi nepieciešamo.
Kadreiz man bija auto kurš skaitījās riska grupā un tam apdrošinātājs papildus orģinālai signalizācijai prasīja uzstādīt vēl vienu signalizāciju un kapota bloķētāju, un slepeno pogu vai imobilaizeru . Gala rezultātā tam autiņam bija rūpnīcas imobilaizers, kautkāda "Cobra" siganlizācija, kapota bloķētājs, Skybrake bezkontakta imobilaizers un slepena poga kura bija jānospiež pirms iedarināšanas Lai iedarbinātu autiņu kā lidmašinas pilotam bija jāizpilda vesels saraksts ar darbībām Ar visu to apdrošināšanas prēmija bija 7% gadā no apdrošināšasnas summas
Tagad manam apdrošinātājam pietiek ar rūpnīcas signalziāciju un maksāju 3% no summas
Signalizācija "ķeksītim", priekš KASKO
Sveiki!
Ja kādam mans jautājums liksies stulbs, tad nerejat te, bet vnk ignorējiet to. Vnk esmu dzirdējis, ka varot kaut kādu risinājumu uzstādīt par pārdesmit naudiņām tā, lai tikai gaudo un pīkst tīri tikai tā, lai var atrādīt apdrošinātājiem priekš KASKO. Signalizācija priekš aizsardzības vajadzīga nav - tāpat, ja būs lemts, tad ar visu uber signalizāciju viss tiks atrisināts. Mana aizsardzība būs KASKO. Respektīvi varbūt kāds var ko ieteikt? Kur, ko, par cik?