Neiesaku Citroen vispār! Pārsteidz vispār (ne komercauto segmentā), kurš šos auto pērk. Ir kaut kādi mēģinājumi ar "DS" sēriju, bet par tiem no servisa man nav informācija. Var ņemt tikai to, kurš īstenībā ir Mitsubishi Outlander. Ja tomēr nopērc - lūdzu uzraksti pēc gada, cik dārgi un kādi bija papildus izdevumi!
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Citroen C3 (arī C4), 2005-2009.g., problēmas?
Sveiki,
Rudenī ir plāns iegādāties otro a/m ģimenē. Vēlmes:
- maziņa (es kā otro gribētu tieši otrādi ņemt ko lielu ar V8 dzinēju, bet tā kā šo a/m pārsvarā lietos sieva, vajag maziņu - bet ne tik mazu, lai es ar saviem 195 cm nevarētu ērti lietot)
- benzīna dzinējs, bez turbīnas (dīzelis atkrīt, jo mazs plānotais nobraukums, pārsvarā pa pilsētu/piepilsētu)
- cena līdz 3000 EUR (jo neesmu bagāts un negribu kredītos baigi līst)
- manuālā kārba (gribētos automātu, bet ņemot vērā mazo budžetu, bail pirkt, jo tad uzreiz var draudēt remonts uz aptuveni 30-50% a/m iegādes cenas)
Lūk, un pēc šiem parametriem atrodas diezgan daudz Citroen C3, ar salīdzinoši maziem nobraukumiem/salīdzinoši jauna izlaiduma (arī pirkti un braukti LV). Kas, protams, liek man domāt - kas par lietu? Kāpēc tik lēti? Zinu, ka tā nav populāra firma un tā, bet...
Kas ir parastākās problēmas ar šīm mašīnām, kādi remonti, ar ko jārēķinās, kam pievērst īpašu uzmanību? Kā mašīna kā tāda? Nekad neesmu braucis un neko vairāk par "dizains simpātisks, sievai arī patīk" nezinu.