Vai Latvijas ceļu policija godprātīgi dara savu darbu?

ReinisPaberzis Reģ.: 21.08.2015

Sveiki, cienijamie iAuto.lv foruma dalībnieki! Ik viens no mums, autovadītājiem ir saskāries ar ceļu policiju. Valda izskats, ka policija strādā tikai, lai sodītu autovadītājus. Kāda ir jūsu pieredze ar ceļu policiju? Kā jums šķiet, vai viņi godprātīgi pilda savus darba pienākumus?

Paldies!

 
1 2 3
druknais1 Reģ.: 04.06.2006
1 0 Atbildēt

Tas ir tik vienkārši, nepārkāp, nesodīs! A te, tukša iela, nakts...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Ja tev pajautātu- kāpēc eksistē CSN, atbilde droši vien būtu: " lai tos nepārkāptu"

Hmmm.... Interesanti, kāpēc gan advokāti vinnē tiesas prāvas (nekādi nesaistītas ar CSN)?

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Man jau trīs reizes par dzeršanu liegta VA. Braucu no viesiem, tik pārsimts metru. Ceļš kluss, braucu prātīgi. Ko man, žēloties ka policisti neiejūtīgi?

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Daudzās valstīs, līdz zināmai robežai, tas nav grēks. Tā kā arī šajā gadījumā viss nav tik viennozīmīgi.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

Un domāju, ka nestrīdēsies, ja atgādināšanu, ka pietiekami daudz cilvēku pat būdami reibumā auto vada kvalitatīvāk, kā vērā ņemams procents autovadītāju būdami skaidrā.

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Man domāt, esmu viens no tiem.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
2 0 Atbildēt

Lielisks video. Sevišķi, kad policisti ar bērniem.

Pie mums tādas akcijas netaisa.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Ir propagandas akcijas un ir patiesā attieksme pret bērniem: www.youtube.com/watch?v=5y-ZP8NYO_o Jo skaistāka propaganda, jo skarbāka realitāte.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Tie ir nevis bērni, bet sīkie bandīti, kuriem vecāki neideva pērienu. Ja tādus nepisīs, būs šitā:

www.tvnet.lv/4546884/skola-piekauj-policistu-vecaki-sudzejusies-par-mezonigiem-skolniekiem

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Pie mums nav tāda populāra vai sabiedrībā cienījama uztādījuma, ka vienkārši no sirds veikt savu darbu.Un izpelnīties atzinību ar to, kā tas tiek darīts.Cita lieta, kad tu velc to savu apnicīgo nastu ar pofigu un ar klusu cerību kaut kad izbīdīties augšgalā un tikt pie iespējas lemt likteņus un beidzot kādam pa pilno atdarīt par tām savām ikdienas ciešanām.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Prasās policijas protokola slēdziens ar kaut kādiem notikumiem. Bez mana komentāra tas nepaliks. Tas būtu interesantāk!

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 1 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Atļausiet arī kādu komentāru par Rīgas Pašvaldības policiju bilst. Gadās pa kādam ķēmam tur, viennozīmīgi. Sāksim ar to, ka viņi principā brauc tikai pēc izsaukuma (stučīt mums ļoti patīk).

Pie mājas ceļazīme "Tikai ar caurlaidēm". Atbraucu 24.12. un nesu uz dzīvokli savu aizmigušo bērnu. Sieva tika palaista pucēties tāpēc biju vienīgais pieaugušais. Logā caurlaide, protams, nebija prioritāte, ai arī tā ir. Saņemot 40 eur plāksteri, nolēmu nepadoties un aizsūtīju pretenziju uz konkrēto rajona Rīgas Pašvaldības policiju. Nupat atbildē minēts, ka viss ir bla bla bla un sodam būs būt. Kretīni, plāns izpildījās?

Par tām caurlaidēm un "braucam tikai pēc izsaukuma..." Jā protams kretīni - stukači, kam lielākā bauda eksistē par otru aiz aizkara noziņot, un visādas PP aplikācijas šo kaifu ļauj sasniegt vēl vieglāk, eksistē un ir arī vietas, kur regulāri ziņo t.i. stučī, bet cik esmu manījis, vismaz centrā, tad vietas, kur stāvēšana ir ar caurlaidēm, tad ir pastirpinātā PP intereses lokā, nereti brauc garām busiņš un tad zēni izdomā pastaigāt gar logiem mašīnām, arī paziņas šo ir stāstījuši. Tā kā es nebūtu tik viennozīmīgi pārliecināts par stukaču melniem darbiem šajā gadījumā. Un jā, ir viņiem plāksteru/protokolu un lietu plāni, nereti pēc tā mēra "efektivitāti". Gadījumā nebija šis viss mēneša beigās ?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Baložos arī tā staigā. Reiz pat noķēru - biju aizmirsis caurlaidi ielikt. Noskrēju lejā, šie jau bija sākuši rakstīt un apžēlojās (atbilde kasiņiem un pārējiem Plāna/kretīnu u.tml. apoloģētiem).

Par šo nokomentēsi?

"Un jā, ir viņiem plāksteru/protokolu un lietu plāni, nereti pēc tā mēra "efektivitāti""

Kādi ir šie plāni un kādas sankcijas, ja tos neizpilda? Nu, lai nebūtu tā, ka visi, kuri zina par Plāniem "no drošiem avotiem", uz konkrētiem jautājumiem atbildēt nespēj...

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Lielais virsplāns ir Valsts budžets - Saeimas apstiprināts publiski pieejams dokuments, kurā ir pateikts, cik naudas jāiekasē administratīvajos sodos. Sankcijas? Sākot ar sliktiem norīkojumiem (regulēt satiksmi, nevis siltā mašīnā rakstīt protokolus) un beidzot ar sliktiem novērtējumiem (kas secīgi rada prēmiju un piemaksu trūkumu, kā arī algas samazināšanu).

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 2 Atbildēt

Pirmkārt, publiski pieejamajā dokumentā nav pateikts, cik ir jāiekasē, bet gan cik ir plānots iekasēt, ņemot vērā bāleliņu nihilisma pakāpi pret satiksmes (un ne tikai) noteikumiem un likumiem vispār.

Otrkārt, par tām saucamajām sankcijām un norīkojumiem - tās ir tikai kņigu ņečital, no mņeņije imeju basņas tirgus sievu līmenī. Kaut vai pierādījums tam ir dafiga reizes, kad mani ir palaiduši vaļā "ar mutisku brīdinājumu" ne tikai CP, bet arī PP. Viens man pat tiešā tekstā pateica - brauc, man no tā protokola nekāda labuma jau arī nav... par to, ka man radinieks strādā CP un čoms PP, nerunāsim...

Tad Tu gribi teikt, ka, ja nepiepildītu valsts budžetu, kādam no policijas vadoņiem samazinātu algu un izteiktu sliktu novērtējumu, vai kā? Vai arī iekšlietu ministrs izsauktu policijas vadonību uz paklāja un pateiktu - ej, veču, jūs mums te budžetā pārāk maz piķi atnesāt. Davaj, uz galda tos, kas par maz protokolus sarakstīja, lai tagad iet satiksmi regulē.

Un vēl - interesanti, kāpēc, ja tāds Plāns eksistē, policisti visbiežāk tomēr cenšas uzlikt minimālos sodus?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Pats saki "plānots iekasēt". Un tālāk mēģini izlikties, ka tas nav plāns Protmas, ka tevi var arī palaist, ja plāns jau ir izpildīts - tālāka labuma no tā protokla sastādītājam patiešām nav. Bet no cilvēka, kam čoms ir ments, jau neko saprātīgāku negaidīju.

vieplis Reģ.: 09.02.2006
1 2 Atbildēt

Menti ir Krievijā un jūsu galvā (turklāt šķiet, ka dzīves loģika abās ir vienāda). Latvijas Republikā ir policija.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Arī Krievijā uz papīra ir policija. Bet ments ir ments vienalga kur. Arī ASV, kuru acīmredzot jāpiesauc, ja tev liekas nepieciešams piesaukt savu mīļoto Krieviju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Nē, tas nav plāns, vismaz, ne tajā izpratnē, kā tu mēģini pasniegt. Bet tavai grūtajai apbižotajai galviņai jau to ir pārāk nereāli saprast.

Bet, jā, mani var palaist februāra vidū, jo budžeta plāns tiešām ir izpildīts

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Nav plāns tādā izpratnē, saki? Vai tev ir kaut neliela nojausma, ko augstāks ierēdnis dara ar zemāku, ja šis plāns netiek pildīts? Un to, ka budžeta plāna zemākā detalizācija ir pa mēnešiem, laikam arī nenojaut?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Tev pašam nav nojausmas, tikai anonīmajos komentāros salasītas baumas bez jebkāda seguma.

Pieņemsim, ka nojaušu. Bet tas neizslēdz gada Plānu. Un, kā zināms, gada Plāns ir svarīgāks un tas ir izpildīts, tad uz mēneša Plānu var arī pievērt acis. Un jā, tad jau baigi mazais tas plāns, ja mēneša sākumā/vidū jau izpildīts.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Saprotu, ka tev grūti ar matemātiku. Bet pat ments māk sadalīt sīkāk arī mēneša plānu un saprast vai tas pa dienām pildās. Un ja nokļūdās, tad mēneša pēdējās dienās raksta par visu iespējamo. Arī gājējiem. Nekad mēneša sākumā vai vidū neredzēsi gājēju ķerājus un sodītājus.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Zini, kad man ir bijis darbā kāds plāns jāizpilda, es nomierinājos tikai un vienīgi tad, kad tas bija izpildīts. Nevis, kad pildījās proporcionāli pa dienām vai tml. Atlikušajās dienās var notikt viskaut kas. Līdz ar to, domāju, ka man ir daudz vieglāk ar matemātiku kā tev ar loģisko domāšanu. Citādi tādas glupības nerakstītu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Jā, pamuļķīt - var notikt viskautkas. Ja priekšnieks redzēs, ka plāns regulāri tiek izpildīts jau pusmēnesī, tad pēc laiciņa gluži vienkārši mēneša plānu dubultos. Algu lielāku maksās? Nē - paliks mazāk laika kukuļu medīšanai. Tādēļ pārsteigties ar plāna izpildi arī neviens negrib.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
3 1 Atbildēt

Atradis ar ko lielīties. CP PP.... Tas arī izskaidro to smaciņu, kas vējo no tavas puses.

Pašam skolas un klases biedri aizgāja strādāt uz šem kantoriem. Un viennozīmīgi tie bija vislielāki gnīdas, kam patiia paņirgāties par sīkajiem, uzdirst skolotājiem, kas paši uzprasijās, bet pēc tam bimbādami mēģināja ieriebt stučīdami vai izdomājot savu notikumu interpretāciju.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Un vai tikai tu nebiji viens no tiem sikajiem, kuram galvu podā stūķēja, un tāpēc tagad naids pret poličiem? Tas daudz ko izskaidrotu... nu, vismaz to, kāpēc tādas stulbības raksti.

Un jā, interesanti, kāds man varētu būt labums no "tās smaciņas"? Pajolis.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Un ja tā konkrētāk, tad piemēram Olaines PP savu atksaiti mēra protokolos...pavisam oficiāli. Kas par to daudz ko pasaka. Un, ja tā notiek vienā vietā, tad noteikti ir arī citur...Bradypusam taisnība - Adm sodi jau ir budžetā, pie kam gan valsts gan arī mazo ķeizaristu (visādu tur Jūrmalu un ko). Par ko vispār ir runa ? Piesieties par ko sodīt var visiem, jo negrēcīgu cilvēku, kā zināms no bībeles, nav...vajag vien attiecīgo mēru un ciparu, darbības jau sekos !

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Kur ir oficiālie dati? No cik protokoliem darbs sāk skaitīties efektīvs?

Un, cik dzirdēts, ne tikai Latvijas budžetā tiek sodi ierēķināti, bet vairumā Eiropas valstu. Tiesa, neesmu pārbaudījis - ir svarīgākas lietas, ko darīt.

Bet tu arī esi no tiem grūtdienīšiem, kuriem liekas, ka visi ne par ko tev piesienas? Man, piemēram, nekur speciāli nepiesienas - ne polciijā, ne VIDā, ne FKTK, ar ko bieži darīšana sanāk darba jautājumos, ne citās iestādēs. Gadās, protams, pa kādam īblim, bet paskatieties paši uz sevi - tie darboņi nav no marsa nokrituši, bet ir tie paši mūsu tautieši - brāļi, māsas, čomi, draugi, tēvi, mātes utt. Esiet paši normāli cilvēki un tad arī apkārtējie neliksies tik slikti.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Paskaties labāk Tu pats uz sevi. Arī slepkavas un pedofīli ir tie paši mūsu tautieši - brāļi, māsas, čomi, draugi, tēvi, mātes utt. Tas nav nekāds rādītājs.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 0 Atbildēt

Policijas atbildē bija rakstīts - braucām pēc izsaukuma no mobilās aplikācijas, tā kā - jptvm, kādam kaut kas nepatika

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Paskaties, cik daudz mums pukst par ārstu un sanitāru darbu, paskaties aculiecinieka video, pafiltrē, kā izcelties kārie mēģina sevi apliecināt. Un tādu ir daudz.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
1 0 Atbildēt

Bet nav jau tikai negatīvi piemēri, pašam vienreiz sanāca Raganā aizsapņoties un Bīriņu virzienā drusku uzmīt, daudz nē, bet virs puslegālajiem +10. Neko, pirms baltās zīmes beigām stāv balts auto ar strīpu pa vidu, pasauca malā - standarta drusku par ātru braucam - es neko darīt, kā ir tā ir, paskatījās, ka neesmu sū vārījis un legāli pabrīdināja braukt uzmanīgāk. Kā arī todien darīju .

Bet drusku atkāpjoties, komunikācijas stils cilvēkam draudzīgs un ne līdz galam robotisks (kā piemēram vienam netrafarētajam, kas mani pirms pāris gadiem noķēra). Es gan nekad par tiem ātrumiem, nečakarējos - bija, ta bija. Manuprāt sodi par stāvēšanas pārkāpumiem, pēc to ietekmes uz drošību ir neproporcionāli, pie kam par visiem - gan papildzīmju neievērošanu, gan pašu stāvēšanas aizliegumu.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 1 Atbildēt

Norvēģijā par stāvēšanu lielveikala stāvvietā uz krāsotās līnijas ir 300 euro sods. Aizbrauc paskaties uz turieni - visi prot normāli noparkoties. Arguments par šaurajām stāvvietām nederēs - tur tāpat stāvvietas mēdz būt šauras un ne līdz galam pārdomātas, kā pie mums.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
1 0 Atbildēt

Ne viss NOR(īpaši) un vispār Z valstīs ir labs un par piemēru ņemams, tas viens.

Otrs, tur arī algu līmenis ir drusku cits, par ko parasti vienmēr mīl piemirst taksētāji un sodītāji.

Trešais, kāda jēga ir šim sodam ? Kāds tiek apdraudēts? Šis ir vispārīgs jautājums sodīšanas mānījas jomā.

Par šaurām stāvvietām runājot, tur kur nav par cilvēkiem padomājuši, tādas vietas vajag ignorēt, kā piemēram Berģu depo, kur knapi durvis atvērt var....Labs piemērs, kā vajag stāvvietas ierīkot ir IKEA - domā par cilvēkiem, komerciālu iemeslu dēļ, bet tomēr. Sodīšana neskatoties uz ko, noved pie tā, ka paši sodītāji degradējās, jo likums jau strādā tikai no apakšas uz leju vai ne ?

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Viens - piekrītu. Bet satiksmes ziņā mēs no viņiem daudz ko varētu pamācīties. Nu, vismaz tur pie viņu sodiem reti kurš atļaujas tādus izgājienus kā pie mums. Pat vietējie bagači stipri piedomā pie tā, vai ir tā vērts.

Otrs - nu, 10 reizes lielākas algas viņiem nav. Un arī tie A-Eiropas bāleliņi, kas tur labi pelna, tomēr kaut kā noteikumus ievēro (kamēr ir tur... kolīdz atbrauc uz šejieni, tā noteikumi piemirstas ).

Trešais - noteikumi ir lai tos ievērotu. Ja neievēro, tad par to jāsaņem sods. Un nav ko īdēt, pats vainīgs. Jā, forši, ka kāds apžēlojas un nesoda, bet nav ko vainot poličus, ja soda. Pats esi pārkāpis, uzņemies atbildību, nevis meklē vainīgos. Līnijas stāvvietās priekš tam ir domātas, lai katrs bradīpus un freijeveidīgais neiedomātos likt savu naglu kasti kā pagadās. Pareizi raksti - ja nepatīk, nelien tajā stāvvietā un veikalā. Nevis lien un liec savu dranduļetu kā ienāk prātā.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
1 0 Atbildēt

Tavas latvieša menta smadzenītes spēj ejekulēt tik spožas domas un skanīgas frāzes?! Tad lūk no savas daudzkārtīgās pieredzes varu pateikt, ka viņu ierindas policists spēj pats (WOW) pieņemt lēmumu par likuma neievērotā tā pārkāpuma bīstamību atkarībā no apkārt esošās situācijas. Maz, ka tevis pieminētajā NOR mainīgās ceļazīmes ir uz katra stūra un ātrums vienā un tajā pašā ceļa posmā mainās 70 km/h robežās vairākas reizes dienā, arī visādi labie pagriezieni pie sarkanā (it kā nav atļauti), būtiska ātruma pārsniegšanas policijai redzot, ja tavs braukšanas stils ir paredzams un ceļa apstākļi atļauj nevienu neuztrauc.

Un sodu tur saņem nevis vainīgais bet bīstamais. Un atšķirību starp šiem 2 terminiem tavas smadzenītes nespēj izskaitļot.

Kad, no rīta mazā gaismiņā visi dodas uz darbu un 3 joslu šoseja ir pilna ar mašīnām, kas braucot uz 80-90 km/h ietur distanci 15-25m un vēl spēj akurāti pārkārtoties starp joslām, pamest vai iekļauties plūsmā- saproti cik daudziem Latvijas autobraucējiem vajadzētu salauzt ceļgalus un viņu mašīnas nodedzināt. Vernons būtu sajūsmā redzot tik korektu brīdinājuma signālu lietošanu..

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Vot šito es gribētu redzēt, kā Norvēģijā būtiski pārkāp ātrumu, un tevi par to palaiž vaļā kā par ne-bīstamu un ne-būtisku CSN pārkāpumu... Daudzkārtējā pieredze viņam...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Tev laikam nebūs lemts redzēt.

Visas naktī. Vinreiz pabrīdināja ka es pa skaļu braucot un ka man sajūgs smirxot. Braucu pa serpantīnu augšā kalnā. 65-70 atļauto 50 vietā. Divreiz uz Oslo apvadceļa 100 un 110 atļauto 80 vietā Nemaz neturēja. Zviedrijjā, kādus 10 km brauca pakaļ. Braucu uz 100, pie zīmes 80. Vsos gadijumos ceļi bija tukši.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Arī šeit tā notiek. Arī Latvijā tevi neturētu par 100 80 vietā uz tukša ceļa. Esmu tikai mutiski brīdināts gan par pārsniegtu ātrumu (tas par to labumu no protokola bija apdzīvotā vietā uz 77, kur atļautais bija 50), gan netīšu pabraukšanu zem ķieģeļa, gan apstāšanos neatļautā vietā. Un arī Latvijā neviens mani nav turējis ārpus pilsētas par braukšanu līdz 110 vai pilsētā līdz 60...Toties Vīnē dabūju plāksteri logā par stāvēšanu pilnīgi tukšā stāvvietā, kur nu točno nevienam netraucēju, bet nepamanīju zīmi, ka tā domāta tikai ar kaut kādām tur atļaujām. Nerunāsim par neseno pagātni, kad no Igaunijas atnāca fotoradara sods par pārsniegtiem 4 kilometriem (74 atļauto 70 vietā). Nesaku ka LV ar policiju, sodu sistēmu viss ir kārtībā un labāk kā citās valstīs, bet nevajag demonizēt Latvijas policiju un celt debesīs citu valstu - kā jau teicu, esiet paši normāli cilvēki, tad arī policisti neliksies tik slikti. Bet, ja esiet tādi ībļi kādi nu esiet, nav brīnums, ka pārējā pasaule šķiet arī tāda.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 2 Atbildēt

Ej tak tu dirst... Latvijā tura arī par 50, kur atļautais ir 50. Un uzrāda 72.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
1 0 Atbildēt

Protams. Tādus nabadziņus kā tevi pat baznīcā apbižo...

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Sods 40€ par ātruna pārsniegšanu apdzīšanas laikā 2x , sods 40€ par ātruma pārsniegšanu(65 km/h) 200 m pirms zīmes- apdzīvotas ietas beigas. Visi naktī. Tā kā netirs.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

A varbūt tu pats tirs?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Pamācīties KO? Kā nevajag braukt? Piedalīšanās Skandināvu satiksmē ir reti pretīga nodarbe.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Briesmīga ir srarppilsētu.Oslo loki ar mainīgajām zīmēm un ātro kustību korķu laikā ir feini.

taaneko Reģ.: 30.07.2008
0 0 Atbildēt

Visi māk braukt ātri ar minimālu distanci, neviens nekrīt panikā.

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

Pierādījums?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
1 1 Atbildēt

Redz, kur pluss CP darbības lauciņā, kad noķēra AUDI, reibumā pie stūres nesamies ziemai anormālā ātrumā Latvijā utt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 6 Atbildēt

Pluss?! Tieši otrādi - ilustrācija, ka policejisks režīms neko neatrisina. "autovadītājs jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par ceļu satiksmes pārkāpumiem. Kopš 2016.gada vīrietim ir atņemtas transportlīdzekļa vadīšanas tiesības". Tieši tas pats, kas ar ASV šāvējiem - VISI (ko mēdiji labprāt noklusē) viņi ir jau iepriekš bijuši policijas/psihiatru redzeslokā. Tikai NEKAS nav darīts, lai traģēdijas novērstu. Toties nepārtraukti tiek ar šiem argumentiem palielinātas mentu pilnvaras terorizēt tos, kas neko nepārkāpj un neapdraud.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
3 0 Atbildēt

Nu jā, tavuprāt viņam vajadzēja pakratīt ar pirkstu un pateikt - pilsonīt, tā nedariet, nav smuki - un palaist vaļā, vai ne...

Nabadziņš, terorizējot viņu... kāpēc mani, interesanti, neviens neterorizē?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 6 Atbildēt

Tiešām nespēj savirknēt divus secīgus notikumus loģiskā secībā? Pārkāpējs jau tika notverts un sodīts - bet tas nekādi neatturēja viņu no atkārtotas pārkāpuma izdarīšanas un apkārtējo apdraudēšanas!

Bet tas acīmredzot ir saistīts ar atbildi uz otro jautājumu - kāpēc tevi neterorizē. To dara arī ar tevi, tikai acīmredzot tev šis process patīk - tādēļ negribi, lai tas mainītos. Man tas nebūtu pieņemams pat tad, ja pirmajā punktā BŪTU rezultāts, bet tā jau ir cita diskusija - šobrīd fakts ir tas, ka CP darbībai NAV tā rezultāta, kas tiek minēts kā arguments varas palielināšanai.

GB12 Reģ.: 29.03.2011
0 0 Atbildēt

Un interesanti, kāpēc lai kaut kas tāds patiktu? Apmēram jau nojaušu, kāds būs nākamais aprobežotais komentārs, bet tas tikai parādīs tavu trulo domāšanu.

JanJan Reģ.: 07.02.2018
2 0 Atbildēt

Un ko tad tu iesaki? Atņemot tiesības, cilvēks pie reizes uz 10 gadiem cietumā jāliek? Principā tas ir vienīgais veids, kā to atsaldēto audi vadītāju dabūt nost no trases.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 0 Atbildēt

Iesaku sākt ar patiesās problēmas saskatīšanu. Tikai pēc tam varēsim runāt par risinājumiem. Sāc ar problēmas ieraudzīšanu paša rakstītajā. Tu domā kategorijā kā "to atsaldēto audi vadītāju dabūt nost no trases", bet vajadzētu "kā novērst šādu atsaldēto vadītāju rašanos un nonākšanu uz trases".

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
4 1 Atbildēt

Pussy atkal aizstāv noziedziniekus? Ahoj, tāds tādam brālis

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Atkal melo? Kurā vietā aizstāvu noziedzniekus?

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
3 1 Atbildēt

Secinu no komentāriem. Nekā jauna, esi savos uzskatos paredzams Kā te, tā par ātrumu utt.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 2 Atbildēt

Interesants secinājums. Es uzskatu, ka noziegumus nepieciešams novērst, tu, savukārt - ka cilvēkiem ir jāļauj kļūt par noziedzniekiem, lai pēc tam varētu sodīt. Kā no šī secini, ka es esmu tas, kas aizstāv noziedzniekus?

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

www.google.com/maps/@56.9517519,24.1040252,3a,63.3y,124.4h,104.56t/data=!3m6!1e1!3m4!1sJcpVjXVkCjqhRmITy2UmVg!2e0!7i13312!8i6656

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

GB12 rakstīja: Baložos arī tā staigā. Reiz pat noķēru - biju aizmirsis caurlaidi ielikt. Noskrēju lejā, šie jau bija sākuši rakstīt un apžēlojās (atbilde kasiņiem un pārējiem Plāna/kretīnu u.tml. apoloģētiem).

Par šo nokomentēsi?

"Un jā, ir viņiem plāksteru/protokolu un lietu plāni, nereti pēc tā mēra "efektivitāti""

Kādi ir šie plāni un kādas sankcijas, ja tos neizpilda? Nu, lai nebūtu tā, ka visi, kuri zina par Plāniem "no drošiem avotiem", uz konkrētiem jautājumiem atbildēt nespēj...

Kāda zīme un kādas plāksnītes? Es tur lejā ieliku Torņu ielas "ķieģeli" ar plāksnīti "Saeimas atļāujām"! Bez komentāriem!

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

likumi.lv/ta/id/295569-par-valsts-budzetu-2018-gadam

Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija 641 391

Naudas sodi, ko uzliek Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests 45 000

Naudas sodi, ko uzliek Valsts robežsardze 441 090

Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kas fiksēti ar Valsts policijai piederošajiem tehniskajiem līdzekļiem 4 325 476

Naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē, kas fiksēti ar komersanta tehniskajiem līdzekļiem 11 785 830

Pārējie naudas sodi, ko uzliek Valsts policija par pārkāpumiem ceļu satiksmē 8 918 780

Naudas sodi, ko uzliek Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde 113 680

405 Reģ.: 10.02.2004
5 0 Atbildēt

Pagājušajā nedēļā sakarā ar daudzajām bedrēm un daudzajiem upuriem ar pārsistām riepām ceļa malā Jaunciema gatvei un tālāk arī Viestura prospektam visur aizlīmēja ar melniem maisiem "70" ciet. Nu neko darīt, no valsts ceļu puses objektīvi skatoties "normāls" gājiens, jo protams salabot uz sitienu nav visu iespējams uzreiz. Nolika drusku vairāk atbildību uz šoferīšiem, sak, ja skrien un pārsit, tad mēs ar ātruma zīmēm bijām tevi brīdinājuši.

Bet nu piektdien un šodien no rīta pārņēma riktīgs rūgtums par mūsu ceļu policijas "lielisko pieslēgšanos" šai problēmai. Gan piektdien, gan šorīt, pa ceļam redzēju jau 3 upurus, ne jau vairs no bedrēm, bet jau par ātruma pārsniegšanu. Pieņemu, ka uz citiem posmiem, kur dēļ bedrēm tika veikts šāds risinājums, tāpat "ļoti noderīgi" viņi patrulē.

Manās acīs šī iestāde ir nokritusies pavisam zemu jau, ar pašu tās šefu galvgalī.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 0 Atbildēt

Tā ir maucība n - pakāpē, viens - ušakovs bedres nelāpa, bet gan uzkar 50 70vietā un 30 50vietā (tas, ka vairāk "neeksistē" pāra ierobežojumi 80,60 un 40 ir fakts, neies jau čakarēties), otri - CPisti atkal ierīko pļaujas vietu plānam - protokoliem ar tiem, kas pēc ieraduma tur braukuši...beigās abi "lieli" malači, uz papīra skaisti, bet problēmu nerisina, jeb pagrūž uz leju, jeb kā mums viss no apakšas - parastajam cilvēkam vieni "pienākumi" un sodi, bet augšai "pilnvaras" un iespējas. Šo vajadzēja uz kādu Bez tabu palaist, lai ne tik vien ausainais pataisnojās, bet arī mentu Kens dabū pastostīties par savu geroju izgājienu !

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 2 Atbildēt

Bradypus rakstīja: Interesants secinājums. Es uzskatu, ka noziegumus nepieciešams novērst, tu, savukārt - ka cilvēkiem ir jāļauj kļūt par noziedzniekiem, lai pēc tam varētu sodīt. Kā no šī secini, ka es esmu tas, kas aizstāv noziedzniekus?

Daudz slepkavības notiek ar āmuriem un nažiem. Vai tavuprāt, vajag aizliegt pirkt āmurus un nažus?

Vislabākā novēršana ir nošaušana. Cilveks kaut ko nosita, nošauj un 100%varbūtība būs, ka cilvēks vairs atkartoti nevienu nesitīs nost.

Tas pats ar visu. Novērst nav iespējams neko. Nekāds sods nenobaidīs nevienu, un neviena "akcija" arī neko nenobaidīs.

Vajag darboties individuali uz katru pārkapēju atsevišķi. Lai viņs nebūtu spējīgs/negribētu/baidīties savu noziegumu atkārtot.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Sāc ar murgu savā stilā. Kāds sakars ar kaut kā pirkšanas aizliegšanu? Ja GRIBĒS, rīku atradīs - mēģināt aizliegt visus iespējamos rīkus ir pats debilākais, ko var izdomāt - ir jānovērs GRIBA.

Tālāk - esi tāds pats, kas grib sodīt, nevis novērst, jo runā tikai par ATKĀRTOTIEM noziegumiem. Nemaz prātā neienāk, ka novērst vajag PIRMO! Protams - tā ir vienkāršāk, jo izdomāt, kādēļ cilvēki kļūst par noziedzniekiem un novērst šo procesu ir daudz grūtāk. Piedevām - beigu beigās kādam vēl sanāk uzņemties atbildību. Vai vari paskaidrot, kādēļ KL eksistē jēdziens "novešana līdz pašnāvībai", bet NAV jēdziena "novešana līdz noziegumam" - tādēļ, ka vienkāršāk ir vainot to, kurš "salūza", nevis to, kas lauza.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Nesaprotu tavu nepatiku. Pats taču pretrunās nonāci. Par to pirkšanas aizliegšanu es parodēju tos ( arī tevi), kuri apgalvo, ka var novērst. Nevar novērst. Kā var novērst iespējamo kautiņu, ja cilvēks mašīnā vadā beisbola vāli ( bet beisbolu nespēlē)? Pats taču raksti, ka ja cilvēks iekšēji ir bandīts, tad viņu neapturēs nekad. Kā tad viņu apturēt? Kā apturēt hroniskos parkotājus invalīdu stavvietās? Iet katru dienu un lasīt viņiem lekcijas? Nu nē taču. Pagaidīt, kad kaut ko izdara, un neitralizēt.

viencexperc Reģ.: 13.02.2017
0 0 Atbildēt

Kaut kas saliek fotoradarus, bet bandīti saperk radaru detektorus un antiradarus. Tik un tā grib pārkāpt noteikumus.

Lai kaut kā ietekmētu un "motivētu" nebūt bandītiem, vajag palielināt sodus.

Efektīvi būtu visiem valsts - pašvaldību iestādēs strādājosajiem "aizliegt" adminstratīvos sodus. Piemēram - saņēmi plāksteri par nepareizi noparkotu auto, darbā sākas disciplinarlieta un minimālais sods - rājiens. Ja noziegums ir "smags" - piemēram, agresīva braukšana, liela ātruma pārkāpšana apdzīvotā vietā, tad soda jau ar smagāku sodu - algas samazināšanu, pazemināsanu amatā, utt.

Bet tikai ko darīt ar peleko masu? Sevišķi I.K darbiniekiem, kuri oficiali strādā uz pusslodzes un minimalās algas, bet pašiem pieder vairākas mājas.

Volx Reģ.: 22.11.2018
0 0 Atbildēt

kādu 'bandīttismu' saskati radaru detektoru iegādē?

imzz Reģ.: 27.02.2015
0 0 Atbildēt

"Piemēram - saņēmi plāksteri par nepareizi noparkotu auto, darbā sākas disciplinarlieta un minimālais sods - rājiens." Back to USSR ? Biedru tiesa darbā ;) Tikai PSRS bija tikai valsts uzņēmumi un iestādes. Ko tu iesāksi ar privātu firmu darbiniekiem, pie tam vēl turīgiem ? Tie būs tā kā priviliģētā šķira, t.i. "disciplinārlieta" un "biedru tiesa" izpaliek ? Normālās sociālā kapitālisma valstīs naudas sods ir proporcionāls ienākumu līmenim. Ja kāds pelna 50x vairāk, tad arī sods viņam 50x lielāks, lai viņš to "pietiekami izjustu". Tā ir daudzmaz taisnīga sistēma.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

Kautkātā... Bet tas soda proporcionālums ienākumu līmenim ir ĻOTI neviennozīmīgs. Principā tas nozīmē diferencētu sodu par vienādu pārkāpumu. Attīstot ideju tālak un piemērojot citiem sodiem - varētu diferencēt arī cietumsodu pēc produktīvā laika - t.i. sodīt pēc produktīvi nostrādātajām stundām. Ja cilvēks ir strādājis un maksājis nodokļus par klasisko 40h darba nedēļu, tad sēž uz sutkām 15 dienas. Ja strādājis virsstundas un maksājis nodokļus, tad savu sodu var atsēdēt 10 dienās. Bet ja iepriekšējā gadā ir strādājis tikai gadījuma darbus, 40h nostrādājot 3 mēnešos, tad atsēž 3 mēnešus. Kā izklausās? Daudzmaz taisnīgi?

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Laiks atvēlēts visiem viens, bet ienākumi tomēr atšķirīgi. Nav taisnīgs salīdzinājums, domā citu.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
1 1 Atbildēt

Pretrunas ir tikai tavā prātā - nespējā aptvert, ka "cilvēks iekšēji ir bandīts" nepiedzimst, bet par tādiem viņus izveido ģimene un sabiedrība. Šo procesu ir iespējams identificēt un novērst. Arī tos retos, kas piedzimst par noziedzniekiem (seŗvijveida slepkavas u.tml.) IR iespējams identificēt savlaicīgi un novērst apdraudējumu sabiedrībai. Iespējams, nemaz nezini faktu par ASV - neskatoties uz kreiso spēku propagandu vainojot ieročus, VISI masu slepkavas ir bijuši zināmi un policijas redzeslokā jau pirms tam - vai nu kā potenciāli teroristi vai psihiski slimi, tikai nekas nav darīts, lai treģēdiju novērstu. Un visas šaušanas skolās ir sekas sistēmai, kas ir nodefinējusi, ka bērnus ar garīgām novirzēm ir veselīgi "integrēt", neatdalot no sabiedrības, bet liekot mācīties kopējā plūsmā.

vieplis Reģ.: 09.02.2006
1 1 Atbildēt

Citāts no www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/policijas-reids-soferus-neattur-no-atruma-parkapumiem-varetu-atteikties-no-tolerances-robezas.a314878/

Policijā uzsver – iespējams, braucēju disciplīnas palielināšanai jau drīzumā nāksies atteikties no tolerances robežas, kas šobrīd ir 10 kilometru apmērā no atļautā ātruma. "Mums vajadzētu laikam pārskatīt likumdošanu, lai šo jautājumu mainītu uz to virzienu, kādu vēlamies sasniegt. Lai tanī ceļa posmā, kur ir atļautais ātrums, tas tiktu ievērots, nevis lai mēs katru reizi domātu, ka tos 10 km mēs varam droši likt pa virsu un braukt. Tā ir tā mūsu attieksme un mūsu domāšana, kas ir beidzot jāmaina," norāda Krapsis.

Citāta beigas.

Noprotams, ka kaut kādu cūku dēļ zudīs Dieva dotās pamattiesības uz +10km/h. Tomēr nespēju identificēt vainīgās cūkas. Spidometri? Visi satiksmes dalībnieki, izņemot mani? 102km/h braucēji? Policisti? 88km/h braucēji? Liberasti? Mežacūkas? Gājēji? Citi varianti? Lūdzu, palīdziet atrast cūkas, kuru dēļ (vai kuras) grasās samīdīt Dieva dotās pamattiesības.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 2 Atbildēt

Mans minējums - tā ir atmazka, lai apgūtu - monetizētu - līdz +11 km/h zonu, kurā ir ļoti daudzi, +10 nav nekāds arguments pie tiem, kas brauc ar +40,50 un 60...toties, lai kasētu, sevišķi ar saviem "vidējā ātruma" posmiem, ir gan - vecos laikos vitroniks to pierādīja, jo ir tak izdevīgāk nosūtīt 100 kvītes pa 5cīti, nekā 1 pa 200.

Un arī šīs "Dieva dotās tiesības" tika panāktas ar manabalss.lv iesaisti un Timrota palīdzību un bija, kā sava veida kompromiss civilizētai FR ieviešanai...FR ir ieviesušies, nu jau arī vidējie, acīmredzot krapsim liekas, ka kompromisam var uzspļaut, lai plāns pildās ar uzviju. Bet tas nav nekas jauns - visādi gestapo idejiskie mantinieki arī citās valstīs grib sodīt un slaukt jau no pirmā kilometra...

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
3 2 Atbildēt

aha, atmazka

plaši izreklamēta reida laikā nopelnīt 80-160eur sodus apdzīvotā vietā - rekur ir tās cūkas. Cilvēkiem ir tiešām po*uj uz ātruma ierobežojumiem, tad nu saņemiet. Saņemiet visi, bļe.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
0 1 Atbildēt

Nu un ko, pēc sodīšana no pirmā km, šādi faķīri samazināsies ko ? Visticamāk ka nē, toties oi kā pieaugs "mazie" pārkāpēji..pāris ļimakus var droši plāna pierēķināt.

lynx85 Reģ.: 21.12.2005
4 0 Atbildēt

es jau teicu - saņemiet visi. Ziņās lasīju ka reida laikā bijuši faķīri, kas pat speciāli skrējušies un gonkas taisījuši, rekordus stādīt, tad kad sabiedrība tādiem teiks "fui", tad varbūt pārējos neaiztiks. A tikām - paši dodam lieliskus argumentus šito sistēmu ieviesējiem. Paši.

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 1 Atbildēt

Ko tur identificēt? Nauda trūkst, vajag iekasēt. Kontrolei +10 robežās nav nekāda ietekme ne uz satiksmes drošību, ne tiem, kas izpilda lielos pārkāpumus.

Var piekrist tam, ka "Tā ir tā mūsu attieksme un mūsu domāšana" - skandināvijā valda burta kalpība, dienvideiropā saprāts. Mēs te nevaram izlemt, kur būt, un iekasētāji nekautrēsies izmantot arī mūsu vidū esošo lielo skaitu burta kalpu, kas novērsīs potenciālo dumpi.

Freijers Reģ.: 06.09.2018
1 1 Atbildēt

Ne viss, kas nāk no skandināvijas ir labs un kopējams - diemžēl Baltijā līdz tam vēl nav aizdomājušies, jo tas nav tikai bezrūpīgs dzīves līmenis un ūber standarti...un pat tur neņem no pirmā km.

+10 km/h ir saprātīgs kompromiss, lai satiksme nebūtu nervozi saraustīta, bet te jau derīgie idioti krapsīgajam atradīsies, kas sadzirdējuši vārdu drošība gulsies zem jebkādas cūcības apakšā.

P.S. kas no tās "skandināvijas" pēc migrantu pūļiem paliks, vēl varēs paskatīties.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
1 0 Atbildēt

Ja spidometrs ir analogs ar bultiņu tad tas +10 ir normāli, jo precīzi saskatīt ātrumu tur tāpat nevar atkarīgs gan no riepām gan sēdpozīcijas.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Sveiciens visiem AeroSpace speciālistiem Kosmonautikas dienā ;P Beidzamie exemplāri, kur bultiņa lēkāja pa 2cm, laikam bija krievu psrs ražojuma gaz24 un iž-kombī.Ja šodien lēkā- tad jau pašam būtu jāņem vērā,par cik un kādā veidā.Ja dikti lec, mož tur kādu spičku vai benčiku var iespraust.Patieso ātruma kļūdu jebkurš varētu sev noteikt pēc gps-a vai ceļmalas smaidošā ātruma tablo, bet kur nu tādu pusaudžu darbību kāds tev labprātīgi ies izpildīt.

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Bet,ja kāds savu spidometru salīdzina ar Pļaviņu un Smiltenes ātruma tablo,tad viņiem nav jābrīnās ,ka viņus apdzen busi un fūres.

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

Nav runa par lekāšanu, bet gan iespēju nolasīt iedaļas. Ja iedaļas ir atzīmētas ik pa 5km/h tad tā arī ir kļūda, jeb nenoteiktība. Nu nevar ar lineālu kam iedaļas mm nomerīt mikrometros. Metroloģijas pamati. Tāpēc arī ir tie +/- 5km/h kas kopā veido 10km/h starpību. Sodīt no +1 nebūtu gudri, bet +5km/h jau ņemot vērā ka spidometra kļūda jau ir par labu šoferim būtu ok. Var jau arī pieņemt 0 promiļu likumu un tad brīnīties cik daudz alkoholiķu uzradušies. Laikam tads arī mērķis.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
1 0 Atbildēt

EK regulā par tahogrāfiem ir pieņēmusi un pieļāvusi kļūdu + - 6 km!

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
2 0 Atbildēt

Ko te cepties par pāris km/h,ir citi CSN pārkāpumi,ko CP neredz.Rīgā, aiz Graudu ielas pārbrauktuves abos virzienos stāv zīmes "Taisni un pa labi",griež pa kreisi,kam nav slinkums,varbūt kāds ir redzējis tur CP,es neesmu.

Vernons Reģ.: 18.02.2014
0 0 Atbildēt

Tad kad vakari bija vēl tumši, stāvēja regulāri! Pie Agroprojekta

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
2 0 Atbildēt

Kaitina CP aklums/trūkums acīmredzamajās problēmvietās (drīkst uzskatīt - arī tur, kur pārkāpj daudzi un regulāri). Interesanti, kādēļ tā?

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Kāpēc nestāv, kad gaiši rīti, kad lielākie tusiņi?

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
2 0 Atbildēt

kasinsh79 rakstīja: Kaitina CP aklums/trūkums acīmredzamajās problēmvietās (drīkst uzskatīt - arī tur, kur pārkāpj daudzi un regulāri). Interesanti, kādēļ tā?

Jau rakstīju blakus tēmā: "Ķēdīte ir apzināta un vienkārša - radīt infrastruktūru, kas provocē avārijas -> vainot ātrumu -> ieviest kontroles un iekasēšanas rīkus (te lieti noder uz infrastuktūras rēķina ietaupītā nauda). Rezultātā situācija faktiski tiek mērķtiecīgi pasliktināta, vienlaikus lohos (atbilstoši 650 skaistajai definīcijai) nostiprinot pārliecību, ka viss tiek darīts viņu drošības labā."

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Bravo, ideāls skaidrojums...

...(c) Власть создает такую «мутную» среду законов и порядков, что в ней лох в принципе ориентироваться не может и не потому, что он глуп (хотя такое вполне возможно), а потому, что эта среда как раз и создана именно для того, чтобы он не смог в ней ориентироваться.

Разводящие ставят пред ними задачи «принеси то, не зная что», а затем обвиняют их в лени и инертности, стремясь вызвать у лохов досаду на самих себя, чувство вины в своей нерадивости...

Предел мечтаний усредненного лоха – у строиться в системе власти разводки, получить от нее какие-то привилегии лично для себя (лично для своего «дела»). Он привык у власти просить , выклянчивать «свое», получая в итоге лишь «незавидную долю». Он понимает, что с властью не поспоришь, поэтому и выступает лишь в роли просителя. Власть для такого лоха – это система попечения, покровительства, патронажа...(c)

Conqueror Reģ.: 15.10.2002
0 0 Atbildēt

labs piemērs Ķengaragā -Maskavas un Višķu ielas krustojums, tur no Višķu ielas uz Maskavas ielu atļauts tikai taisni un pa labi, bet lielais vairums auto te brauc pa kreisi

feciic Reģ.: 09.05.2008
1 0 Atbildēt

Conqueror rakstīja: labs piemērs Ķengaragā -Maskavas un Višķu ielas krustojums, tur no Višķu ielas uz Maskavas ielu atļauts tikai taisni un pa labi, bet lielais vairums auto te brauc pa kreisi

Ja domā šo www.google.com/maps/@56.8973247,24.2118255,0a,75y/data=!3m4!1e1!3m2!1sfWSDOR80lNzWDQz5HO5m2w!2e0

Tad ieteiktu pašķirstīt noteikumu grāmatiņu

Bradypus Reģ.: 09.06.2017
0 0 Atbildēt

Conqueror rakstīja: labs piemērs Ķengaragā -Maskavas un Višķu ielas krustojums, tur no Višķu ielas uz Maskavas ielu atļauts tikai taisni un pa labi, bet lielais vairums auto te brauc pa kreisi

Kur tiesības pirki?

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti