- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
kasinsh79 rakstīja: Atļausiet arī kādu komentāru par Rīgas Pašvaldības policiju bilst. Gadās pa kādam ķēmam tur, viennozīmīgi. Sāksim ar to, ka viņi principā brauc tikai pēc izsaukuma (stučīt mums ļoti patīk).
Pie mājas ceļazīme "Tikai ar caurlaidēm". Atbraucu 24.12. un nesu uz dzīvokli savu aizmigušo bērnu. Sieva tika palaista pucēties
tāpēc biju vienīgais pieaugušais. Logā caurlaide, protams, nebija prioritāte, ai arī tā ir. Saņemot 40 eur plāksteri, nolēmu nepadoties un aizsūtīju pretenziju uz konkrēto rajona Rīgas Pašvaldības policiju. Nupat atbildē minēts, ka viss ir bla bla bla un sodam būs būt. Kretīni, plāns izpildījās? ![]()
Par tām caurlaidēm un "braucam tikai pēc izsaukuma..." Jā protams kretīni - stukači, kam lielākā bauda eksistē par otru aiz aizkara noziņot, un visādas PP aplikācijas šo kaifu ļauj sasniegt vēl vieglāk, eksistē un ir arī vietas, kur regulāri ziņo t.i. stučī, bet cik esmu manījis, vismaz centrā, tad vietas, kur stāvēšana ir ar caurlaidēm, tad ir pastirpinātā PP intereses lokā, nereti brauc garām busiņš un tad zēni izdomā pastaigāt gar logiem mašīnām, arī paziņas šo ir stāstījuši. Tā kā es nebūtu tik viennozīmīgi pārliecināts par stukaču melniem darbiem šajā gadījumā. Un jā, ir viņiem plāksteru/protokolu un lietu plāni, nereti pēc tā mēra "efektivitāti". Gadījumā nebija šis viss mēneša beigās ?
GB12 rakstīja: Baložos arī tā staigā. Reiz pat noķēru - biju aizmirsis caurlaidi ielikt. Noskrēju lejā, šie jau bija sākuši rakstīt un apžēlojās (atbilde kasiņiem un pārējiem Plāna/kretīnu u.tml. apoloģētiem). Par šo nokomentēsi? "Un jā, ir viņiem plāksteru/protokolu un lietu plāni, nereti pēc tā mēra "efektivitāti"" Kādi ir šie plāni un kādas sankcijas, ja tos neizpilda? Nu, lai nebūtu tā, ka visi, kuri zina par Plāniem "no drošiem avotiem", uz konkrētiem jautājumiem atbildēt nespēj...
Kāda zīme un kādas plāksnītes? Es tur lejā ieliku Torņu ielas "ķieģeli" ar plāksnīti "Saeimas atļāujām"! Bez komentāriem!
Bradypus rakstīja: Interesants secinājums. Es uzskatu, ka noziegumus nepieciešams novērst, tu, savukārt - ka cilvēkiem ir jāļauj kļūt par noziedzniekiem, lai pēc tam varētu sodīt. Kā no šī secini, ka es esmu tas, kas aizstāv noziedzniekus?
Daudz slepkavības notiek ar āmuriem un nažiem. Vai tavuprāt, vajag aizliegt pirkt āmurus un nažus? Vislabākā novēršana ir nošaušana. Cilveks kaut ko nosita, nošauj un 100%varbūtība būs, ka cilvēks vairs atkartoti nevienu nesitīs nost. Tas pats ar visu. Novērst nav iespējams neko. Nekāds sods nenobaidīs nevienu, un neviena "akcija" arī neko nenobaidīs. Vajag darboties individuali uz katru pārkapēju atsevišķi. Lai viņs nebūtu spējīgs/negribētu/baidīties savu noziegumu atkārtot.
kasinsh79 rakstīja: Kaitina CP aklums/trūkums acīmredzamajās problēmvietās (drīkst uzskatīt - arī tur, kur pārkāpj daudzi un regulāri). Interesanti, kādēļ tā?
Jau rakstīju blakus tēmā: "Ķēdīte ir apzināta un vienkārša - radīt infrastruktūru, kas provocē avārijas -> vainot ātrumu -> ieviest kontroles un iekasēšanas rīkus (te lieti noder uz infrastuktūras rēķina ietaupītā nauda). Rezultātā situācija faktiski tiek mērķtiecīgi pasliktināta, vienlaikus lohos (atbilstoši 650 skaistajai definīcijai) nostiprinot pārliecību, ka viss tiek darīts viņu drošības labā."
Conqueror rakstīja: labs piemērs Ķengaragā -Maskavas un Višķu ielas krustojums, tur no Višķu ielas uz Maskavas ielu atļauts tikai taisni un pa labi, bet lielais vairums auto te brauc pa kreisi ![]()
Ja domā šo www.google.com/maps/@56.8973247,24.2118255,0a,75y/data=!3m4!1e1!3m2!1sfWSDOR80lNzWDQz5HO5m2w!2e0 Tad ieteiktu pašķirstīt noteikumu grāmatiņu
Conqueror rakstīja: labs piemērs Ķengaragā -Maskavas un Višķu ielas krustojums, tur no Višķu ielas uz Maskavas ielu atļauts tikai taisni un pa labi, bet lielais vairums auto te brauc pa kreisi ![]()
Kur tiesības pirki?
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
21
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)