- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
imzz rakstīja: Kas nav nekāds joks. Vienīgā reize, kad esmu pieskāries ar auto ( klīrenss 180 ) apakšu kādam "objektam" bija viens no Spices stāvlaukuma "guļošajiem". Pieņemu, ka pats asfalts tajā vietā ir nedaudz augstāks, un metāla guļošais vēl pa virsu. Ja aplūko šo "guļošo tuvumā, var redzēt desmitiem skrāpējumu pēdu.
Nekāds brīnums tas nav kad neskatās uz ceļa,vai nu skaita vārnas vai rullē puņķu bumbiņas.Redzēju vienu tādu kadru,brauca uz kādiem 40 km/h pāri metāla guļošam policistam,nobira desmitiem gadu krātie dubļi,brīnums ka špaktelis nenokrita.
650 rakstīja: Kruize degvielu neekonomē- tur būs par 0,3l vairāk.
Man žēl ka manu krusttēvu, kurš šitā domāja, aprakām pirms pāris gadiem - būtu labprāt ar viņu uztaisījis sacensību - ar MPGuino aprīkotu mašīnu kādu turp-atpakaļ braucieniņu pa kādu rīgas šosejas kalnaināku posmu - es, kruīzā un viņš, pedālējot. Es baidos ka šitas apgalvojums ir no karbuļu laikiem palicis, kad līdz galam atlaists pedālis degvielas padevi neatslēdza...
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20