Vējstiklu slotiņas

Krokodils Reģ.: 29.06.2017

Kur nopirkt labas un svaigas slotiņas? Kuras ies vismaz gadu.

26" (650mm) /16" (400mm)

Nopirku pa šiko cenuklubā bosch aerotwin, nogāja nedēļu un sāka mest švīku, pagāja vēl nedēļa un lielā šofera slota metama ārā jo 1/4 vairs uz stikla neņēma.

Mļin izmetu kasti un čeku āra tā būtu atpakaļ nesis! 14€ 'krutā' slota, kura izbeidzās nedēļas laikā nu neko, nospļāvos un apsolīju vairs ka bošš slotas mūža nepirkšu un nestīšos virsū!

Pa ceļam braucot maximā bija kkāda random 40% atlaide slotiņām paņemu trico flex pa 4€ uz atlaidi, pabraucu 2ned un atkal jau vidus slotiņas segmentā, kur ir āķis met pāri 'peļķītes' un negrib slaucīt. Gan pirmās bosch gan tagad esmu meiģinājis noslaucīt, pat nobraucis ar eļļainu lupatu, bet bez izmaiņām. Tātad kkādas vecas slotas.

Būtu pasažietu pusē vienalga, bet vot TIEŠI kur jāskatās un nereāli traucē.

Honda Accord 2007g

Vēl kur varētu pa labām naudām un forši izpulēt priekšējo stiklu un pie viena priekšējos lukturus? Ir pasažieru pusē labajā zonā iešvīkāta ~1cm platumā un pus stikla garumā švīka no slotas, nezinu drošvien kkas bij iesprūdis slotā un iepriekšējie saimnieki po.igā mauca un vēl ja ieskatās pret sauli ir tādas mazākas švīkas no slotām dzīves laikā iešvīkājušās. Pa to lielo švīku domāju varētu piesieties skatē, ne? skate gada beigās.

Cik noprotu vējstikla maiņa ir dārgs prieks?

 
1 2
darklight Reģ.: 29.10.2013
0 0 Atbildēt

A kas tik baigi slikts notiek, ja es ar skrāpi saudzīgi izceļu viņas no ledus? Visu mūžu tā esmu darījis. Slotiņas parasti pērku no lētā gala, lietoju aptuveni gadu.

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
0 0 Atbildēt

Franču autiņam slotiņas nolikt servisa stavoklī ir ļoti vienkārši.Noslapē auto,slotiņu sviru piespied uz leju un viss.Tā es ziemā darīju ik vakaru kad autiņs gāja čučāt.Cik esmu dzirdējis no vācu spaiņu īpašniekiem tad slotiņu servisa stāvoklis tiek vadīts no auto datora.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Lai vadītu to no datora, vajadzīgi kādi 5gab pogas spiedieni.Tas liecina, ka fjūrera tautiešu izpratnē servisa stāvoklis ir paredzēts slotu noņemšanai,nevis kādai ikreizējai biežai manipulācijai.Parastajā stāvoklī tās noņemt nevar.Ja atstāt auto kādā nepieskatītā vietā, iespējams, kādiem garāmgājējiem tas starpstāvoklis varētu kalpot kā aicinājums/uz.

Lielāka problēma par pašu piesalšanu varētu rasties, ja mehānisms nejauši palicis ieslēgtā stāvoklī un uzreiz pēc iedarbināšanas sāktu darboties.Raujot nost piesalušo gumiju vai pārvietojot kilogramu sniega.

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
0 0 Atbildēt

Savā mūžā vel neesmu dzirdējis kad kādam būtu slotiņas nozagtas.Bet kad viņas intensīvi strādājot ir atdalījušās no stiprinājumiem tas gan ir dzirdēts.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu pag, piem treknajos 90tajos zaga visu iespējamo.Ko nevarēja atraut vai noņemt,to vnk nolauza.Vienkārši specifika, ka toreiz bija tikai 3 modeļu mašīnas un jebkas nozagtais vieglāk realizējams.Tagad īpašnieki ir atslābinājušies, bet nu gan jau.

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
0 0 Atbildēt

Tu jau kā Huilo runā par 90tajiem.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-izlasi 8cm zemāk, iespējams tas ir brīdinājums.Mazums kas var sagadīties ;p

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
0 0 Atbildēt

Un par piesalšanu 650.Nezinu kā ar vecākiem franču auto par 2010 gadu,ja kas bija ieslēgts pēc noslāpēšanas tad tas pie iedarbināšanas vairs nestrādās.Viss jāsāk no nulles,visi slēdž jāatgiež nulles pozīcijā,savādāk nekas nestrādās,tas tieši attiecas uz slotiņām un ne uz ko citu.

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Nu tas drošvien kā kuram.Sviru jau var nejauši aizskart, manipulējot ar atslēgu.Ja vēl pufīgs kažoks mugurā un Pižiks/galvā ;p

Tekuila Reģ.: 07.01.2022
0 0 Atbildēt

Svira vispār atrodas aiz stūres,tavai zināsanai.Ko Tu tur pīpē?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

-es vnk skatos, ka tu tāds samērā Runīgs..

topinamburs Reģ.: 12.04.2019
0 0 Atbildēt

Un kur, Tavuprāt, vēl joprojām lielākajaai daļai auto atrodas aizdedzes atslēga? vai tik ne aiz stūres, ko?

650 Reģ.: 25.01.2017
0 0 Atbildēt

Ta labi, hvz kur tur kuram kas atrodas.Manam auto vispār nav šī atslēgas cauruma.

Katram savs, bet kādam tas var likties lieki vai uzjautrinoši. Ja konkrētā auto uzbūve ļauj appiesalušu stiklu atkausēt dažu min laikā, diez vai ir vērts čakarēties , lai tās slotas atstātu servisa pozīcijā.

Dažiem taču ir mode vispār tās atlocīt nost no stikla.Un reti kuram būs sagadījies,ka tajā laikā uzpūš spirgtāks vējš vai nejauši atlido kāds putns.

Mums te lielie kajaki vispār ir izlaidušies- tie mierīgi var uzdrirst uz jumta, pat ja mašīnā ir cilvēki.Senos laikos tie atjautīgākie uz nakti slotas ņēma nost un nesa mājās.Vai turēja salonā un sausā laikā nemaz nesprauda virsū.Ar līko štoku saskrāpētais stikls bija normāla parādība.Tāpat kā tagad- jo dārgāks stikls, jo vieglāk to saskrāpēt.Un tādu patiešām labu stikla kasāmo šodien ar uguni neatradīsi, tapc labāk neskrāpēt principā.Ja nu kas, ledus atkausēšanass aerosols maksā 2eur un ar vienu pietiek vismaz pus ziemai.

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Parasti štoku galos uzmauca gumijas, ko darīt bija, ja pa nakti kāds pacentās noņemt.

650 Reģ.: 25.01.2017
1 0 Atbildēt

Jā,vēsturi ik pa laikam der profilaktiski atcerēties.Gumija tolaik ne visiem bija pieejama, to mauca tikai Turīgākie.Uz priekšējiem lukturiem sprauda virsū lidojošos šķīvīšus.Plasmassas ripuļi tie tādi krāsaini bija.Acīmredzot, tas passākumu komplekss paredzēja apdraudējuma situācijā vispirms apstāties/izkāpt un izsvērti pārdomāt tālāko rīcību.Nepārsteigties, tāteikt,pie nejaušas vajadzības pielietot gaismu vai notīrīt stiklu.Varbūt, ka vispār var iztikt/bez.Ietaupīt.

Un līdz pat 91jam diennakts tumšajā laikā visa varza mierīgi brauca tikai ar gabarītiem.Savukārt 24/7 tuvās gaismas tika ar likumu noteiktas no 1996tā.Lai gan, tas nebij dižs jaunums un arī pirms tam dažādi Poliju apmeklējušie "kultūras nesēji" tās lietoja kā brīdinājumu- lai visādi ierindas lohi ikdienā nemaisās viņiem pa kājām.

Laikā starp 91/95 tika arīdzan samazināts ātrums pilsētā, no 60 uz 50.Un saulainajā 95jā rīgass reģiona cp saņēma pirmos rokas radarus, ar kuriem varēja šaut no braucoša auto.Tas suuds vilka apm kilometru tālumā un toreizējais cp pr-nieks rīta panorāmā aiz-rīdamies mēdījās, ka nu tagd visiem būšot pilnīg pzc-daa un neviens vairs neizbēgs no soda/taisnā.Jā.

Rr19 Reģ.: 24.04.2017
0 0 Atbildēt

Bij viens periods, kad tuvās bija tikai ziemā līdz 1.04,ja nemaldos, tad līdz tam 96 Jam.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti