www.mazdarx8.co.uk/upclose/ipix/exterior.asp
www.mazdarx8.co.uk/upclose/ipix/detail.asp
Nu, sataisīšu es savu krokodilu kārtībā un kai tad tā prelūde panāk priekšā [addsig]
nevis "kai", bet "lai" - atvainojos...[addsig]
Un jaunie renesis abi bez turbiinas iraid. Imho iepluudes kolektorii speex! ZooM-Motors
Vakar biju M-Motors, viņu pārstāvis apgalvoja, ka sākot ar Septembri pieņem pasūtījumus uz RX-8 un piegādās reāli nākamā gada sākumā. Jaudīgākā un "ekstrām bagātākā" versija maksās ap Ls21K. Kad pirmais no viņiem izbrauks Rīgas ielās, tad varēs salīdzināt. Cik saprotuu "krokodils" uz to brīdi būs jau krietni notūnēts.
Rx-8 x-man
Nu Edzuli,sjitaa Mazda arii nerulle ko a?
Manā vortālā tikai par rulzīgiem auto raksta
Edzuli nu tad pameklee ieliec arii info par jauno Mitsubishi Galant VR-4 4WD!
Tas tik būs joks - laba reklāma RX-8 (vai antireklāma)[addsig]
Te es domāju par sacīksti (ja Latvijā kāds saprātīgs un sastopams cilvēks to brīnumu nopirks, protams) starp 250 zs RX-8, kas piestūķēts ar visādu vella elektroniku, bezmaz autopilots, un Krokodilu, kam varētu būt ap 400 ZS [addsig]
nu tai gadijumaa skaitlji runaa pashi par sevi.. intrigas nav, imo, tikvien kaa gandariijums izdariit jaunaaku un daargaaku...[addsig]
somedude un M-Motoros tu ar mani runaaji
www.mazdarx8.co.uk/upclose/ipix/detail.asp
kas vinji galiigi dulli shitaadus met. elem. likt kreeslos , jeb tikai ar kjiveri var braukt
Nu, ja Tavs augums ir ap 1.5m, tad gan laikam ķivere jāliek kā likts Bet garākiem braucējiem tai vietā iznāk kakls, tā ka galva sitas pret to ādas polsteri virs tā dzelža [addsig]
Njemot veeraa japaanju mazos augumus arii es biju paarsteigts, laikam jau RX 8 nav Japaanas tirgum ] Uh gaidu, kad paraadiisies testa vaagjis.........
Mazdiniex, kad parādās iespēja ar to brīnumu izbraukt, dod ziņu.
somedude O.K. Ja es pats liidz testiem veel tikshu...
Baisi lēni tas viss virzās uz priekšu
Patreiz ir jau izvirpoti vārstiņi eļļas iesmidzei, to korpusi vēl jāaizlodē... Šonedēļ, cerams, tiks uzvirpots ģeneratora dubultskriemelis... Norit prāta lauzīšana pie NOS vadības elektronikas... Kad tas viss sāks ksrūvēties kopā, pat baisi domāt... Sola man it kā šomēnes, bet tas tikai solījums
Tā ka dragreiseri - priecājieties! Pašlaik vēl varat padancot un justies neuzvarami [addsig]
Ja kāds vēl nesaprata, tad paskaidroju, ka runa ir par Krokodila atdzīvošanās pasākumu [addsig]
BRAUKT gribas, ka tavu māti...!!![addsig]
Vai atbrauks kads RX-7 uz dragu sestdien?
Šodien plkst 20:00 ceļam iekšā motoru [addsig]
RX-7 club
Atsaucieties!!![addsig]