- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Tikko saņēmu Bi-Xenona projektrorus ar visiem pričindāļiem no Somu zemes
Nu baigi zvērīgie - tiešām absolūti jauni, kā no Hellas rūpnīcas nākuši... Malacis somu vecis - nemeloja, pārdodams (starp citu: viņam ir vēl
)!
Arī Mākslinieks beidzot parādīja gandrīz gatavu zīmējumu.... Mmmm... Konfekte, ne dizains
Atliek tikai realizēt dzīvē. Drīz jau sāksim.
Mani te viens audists pagājušo nedēl sasmīdināja
Iebrauc pie Kaspara servī, lai nomainot viņam lukturos lampiņas: esot tikko kā Xenon.lv nopircis jaunas - nu baigi krutās... Tikko kā parādījušās Latvijā... Paskatos - ārprāta zilās ķīniešu spuldzītes (Eurolights ražojums...). Tad sāka braukt augumā manam krokodilam - redz viņš esot redzējis vakar, kā es neesot varējis ar to tikt noledojušā kalnā, a viņam esot 2.3 atmosfēriskais motors, glāžu savilcēji un vēl visādi tamlīdzīgi jaukumi (redzēju, ka zem kapota tam bija iemitināts K&N koniskais filtrs, bet bez aukstā gaisa kastes un pat bez nekāda norobežojuma no karstā motora - turpat tam karstajam dzelzim pie sāniem), tā ka nu viņam visi M3 un M5 kāšot kā sēnes... jo viņam, redz, Quattro
Un autiņš esot tik viegls kā pūciņa (standarta B4) - citēju: "dragu karalis"
Un šitādi turbo vankeļi lai nemaz tuvumā nenāk
ZIRGAM JĀSMEJAS
Pie kam tai dienā pamēģināu pa Pleskaveni līdz Vangažiem un atpakaļ divas reizes novilkt - monstrs ahūnais man ir sanācis mans Kroko - līdz 220 km/h ieskrienas, ka nav ko redzēt (dažpadsmit sekundēs), un būtu skrējis vēl, ja nebūtu tik dzīva satiksme un motors jāsaudzē no lieliem apgriezieniem... Tikai brīvgaitā bieži mirst nost - neesot vēl piestrādājušās rotoru plāksnes pie sēžām... Un kādi 46 L bendžas aizgāja uz nepilniem 100 km
[addsig]
:B
[addsig]
Un kadas tev galu galaa ir dinamiskie raditaji? Jo lidz 220 ieskriens padsmit sekundes izklausas neticami.[addsig]
Pašam man pie Bruņa metināja izplūdes čuguna Turbo kolektoru un slīpēja ieplūdes kolektoru. Taisīja arī bieza alumīnija Blocking Plate, ar ko nosegt sekundārā gaisa vārsta vietu ieplūdes kolektorā. Izliekas OK...
Katrā ziņā viens cits pieredzējis meistars to čuguna kluci metināja (dienām karsēja krāsnī, metināja u.t.t.) neveiksmīgi - plaisāja kā sūds. Bet pie Bruņa - sametināja un pagaidām turās....
[addsig]
1) jauda uz riteņiem - 155 kW jeb 210.88 ZS @ 6275 rpm
2) griezes moments - 255.1 Nm @ 5481 rpm
3) 0-100 km/h - 5.971 s
4) 200 m - 9.436 s @ 135.77 km/h
5) 400 m - 14.063 s @ 173.03 km/h
6) 0-197 km/h (nācās bremzēt, nesasniedzot 200 km/h, jo ceļā gadījās šķēršļi) - 17.8 s
Tas viss pie mežonīgas spolēšanās uzsākot pa sausu asfaltu, jo diferenciāļa bloķis jāremontē un pašlaik stāv iekšā nebloķējamais parastais diferenciālis. Jaudas - laika līknē redzams, ka jaudas pīķis ir bijis apaļi 180 kW uz riteņiem, slēdzoties uz 3. ātrumu... (t.i. 244.90 ZS).
Šodien nācās nomainīt bremžu šļauciņas uz jaunajām SS šlaukām, jo vien no vecajām pārplīsa (labi, ka nospiežot bremzi uz vietas, nevis braucot...) - tās bija uzstādītas tādā tizlā leņķī, ka bija berzējušās gar piekari un pārrīvējušās. Tagad pedālis ir stingrs kā akmens ; ) Vairs nekādu "mīksto" bremžu - sajūta it kā pats ar kāju atspiestos pret ceļu bremzējot...[addsig]
rx-7.inside.lv/Jauda/[addsig]
Īstenībā jauka vizināšanās pa pilsētu - patīkami, ka zem haubes spēks, lai paslalomētu veikli tur, kur it kā korķis, bet kustas uz priekšu.... Ar "trolejbusu" tas vis nabūtu iespējams... Diemžēl, iesēžoties Pajero dīzelī liekas tagad kā trolejbusā... : (
Joprojām vēl gaidu arī labumus no ASV : ) ... un vasaru... un brīdi, kad Mākslinieks būs pabeidzis zīmēt un ķersies pie izgatavošanas... ; )[addsig]
rx-7.inside.lv/Juni%20rakursi/[addsig]
rx-7.inside.lv/Jauni%20rakursi/[addsig]
Nu nav gan teikts ka Fii pakaasa,bet man domaat ka taa bija
Nezinu, nemanīju, ja nu vienīgi Tev nav sarkana jaunā Supra, bet laikam jau nav... Te vienai tādai Suprai šodien uz nerviem pa G. Astras ielu nervus pabojāju
[addsig]
Jā, tā pati..
Aigars Matvejevs bija tās iepriekšējias īpašnieks...
Bet nu tagad tā ir cita mašīna - sarijusies "Biovitālu" un "Pumpanu"
[addsig]