Uhh...
Tikko saņēmu Bi-Xenona projektrorus ar visiem pričindāļiem no Somu zemes Nu baigi zvērīgie - tiešām absolūti jauni, kā no Hellas rūpnīcas nākuši... Malacis somu vecis - nemeloja, pārdodams (starp citu: viņam ir vēl )!
Arī Mākslinieks beidzot parādīja gandrīz gatavu zīmējumu.... Mmmm... Konfekte, ne dizains Atliek tikai realizēt dzīvē. Drīz jau sāksim.
Mani te viens audists pagājušo nedēl sasmīdināja Iebrauc pie Kaspara servī, lai nomainot viņam lukturos lampiņas: esot tikko kā Xenon.lv nopircis jaunas - nu baigi krutās... Tikko kā parādījušās Latvijā... Paskatos - ārprāta zilās ķīniešu spuldzītes (Eurolights ražojums...). Tad sāka braukt augumā manam krokodilam - redz viņš esot redzējis vakar, kā es neesot varējis ar to tikt noledojušā kalnā, a viņam esot 2.3 atmosfēriskais motors, glāžu savilcēji un vēl visādi tamlīdzīgi jaukumi (redzēju, ka zem kapota tam bija iemitināts K&N koniskais filtrs, bet bez aukstā gaisa kastes un pat bez nekāda norobežojuma no karstā motora - turpat tam karstajam dzelzim pie sāniem), tā ka nu viņam visi M3 un M5 kāšot kā sēnes... jo viņam, redz, Quattro Un autiņš esot tik viegls kā pūciņa (standarta B4) - citēju: "dragu karalis" Un šitādi turbo vankeļi lai nemaz tuvumā nenāk
ZIRGAM JĀSMEJAS
Pie kam tai dienā pamēģināu pa Pleskaveni līdz Vangažiem un atpakaļ divas reizes novilkt - monstrs ahūnais man ir sanācis mans Kroko - līdz 220 km/h ieskrienas, ka nav ko redzēt (dažpadsmit sekundēs), un būtu skrējis vēl, ja nebūtu tik dzīva satiksme un motors jāsaudzē no lieliem apgriezieniem... Tikai brīvgaitā bieži mirst nost - neesot vēl piestrādājušās rotoru plāksnes pie sēžām... Un kādi 46 L bendžas aizgāja uz nepilniem 100 km [addsig]
RX-7 club
Atsaucieties!!![addsig]