Ir tāda iestāde kā Dīzeļcentrs/Turbomeistars,tur atradīsi atbildi uz visiem ar dzinēja sasāpējušiem jautājumiem.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ir tāda iestāde kā Dīzeļcentrs/Turbomeistars,tur atradīsi atbildi uz visiem ar dzinēja sasāpējušiem jautājumiem.
Es teiktu, ka vecums nenāk bez sekām. Pašam jauda ar gadiem nezūd?
Skaties gaisa masas mērītāju. Man šitādi simptomi bija M47
Ielej biodīzeli, lai iztīrās.
Lasot ko tādu, pirmais, kas man nāk prātā ir - ka pārāk daudz tas auto ir ieekonomējis uz kreisā dīzeļa. Ieekonomeji ( vai iepriekšējie 20 īpašnieki) tagad, kā parasti, viss ieekonomētais nāk atpakaļ.
otrais, kas nāk prātā - ir tas, ka šis auto ir vecāks par manu vectētiņu, bet pēdējais Berlīnes aizsardzības kauju laikā Fokšturma vienībām vadāja faustpatronas.
Un trešais, pats galvenais - Priekš tam ir speciali apmācīti cilvēki. Un biežāk, pie tiem aizvest sanāk pat lētāk, nekā visu pēc kārtas pašam mainīt.
Bet ja nav naudas, tad brauc ar velosipēdu
dnr rakstīja: Skaties gaisa masas mērītāju. Man šitādi simptomi bija M47
Tiešām gaisa masas mērītājs pie vainas.
Braucot zūd jauda.
Nissan terrano2.7td 1997g. Pielaist ir viegli. Tukšgaitā nekādu problēmu bet braucot kad dod gāzi sāk raustīties un zūd jauda. Tahometra rādījums tajā brīdī nemainās. Pēc brītiņa atkal viss ok. Reizēm tas notiek retāk bet brīžiem diezgan ilgi. Izpūtu trubas,attaisīju bāku tur viss ok. Sajūta ka trūkst degvielas vai rauj gaisu. Ber acīmredzamu bojājumu nav. Filtri jauni. Gan gaisa gan degvielas. Trūkst ideju ko vēl skatīties. Ir kāds padoms?